Caramell Premium Resort

Recenze Caramell Premium Resort

Termální lázně Bükfürdő

Caramell Premium Resort - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

94%Perfektní (Založeno na 10 hodnocení)
(10)

- 2.11.2022 -

Dušan M.

(#60687)

"S pobytem jme byli maximálně spokojeni. Pěkné, čisté a slušně vybavené pokoje. Strava velmi dobrá, v dostatečném množství. Personál i přes jazykové bariéry ochotný a vstřícný."

- 2.11.2022 -

Erika A.

(#60688)

"Bylo to úžasméééééé"

- 12.10.2022 -

Josef R.

(#62590)

"Pobyt odpovídající 4* hotelu , vše OK"

- 22.11.2018 -

Mirko Č.

(#28993)

"My - výborně. Nám vcelku jazyková bariéra nevadila, ale možno by bylo vhodné, aby písemnosti v pokoji, event.další , bxlx i v češtině. Případně i jeden český nevo slovenský televizní program"

- 8.11.2018 -

Helena K.

(#28435)

"Pěkné koupání, poměrně volno, kvalitní stravování, dobře vybavený dětský koutek., prvotřídní sauny. Chyběla mi možnost výměny županů - Jeden na 5 dní nestačí a není možnost ho sušit."

- 16.9.2018 -

Markéta B.

(#28016)

"Byli jsme velmi spokojeni. Vše proběhlo v naprostém pořádku, moc jsme si to užili. "

- 14.8.2018 -

Markéta B.

(#26327)

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni, vše bylo naprosto dokonalé!!!!!!! Pojedeme znovu. těšíme se. Děkujeme"

- 24.5.2018 -

Monika P.

(#23519)

"Naprosto skvělé. Už jsme byli po několikáté. "

- 9.5.2018 -

Tomáš V.

(#24660)

"Vše pod jednou střechou , kousek do termálu . V okolí velké vyžití . Jen škoda , že každé ráno v 7:00 vysávali chodbu ."



';