Reitenberger Spa Medical

Recenze Reitenberger Spa Medical

Mariánské Lázně

Reitenberger Spa Medical - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

96%Perfektní (Založeno na 18 hodnocení)
(18)

- 23.4.2024 -

DANA N.

(#82348)

" Byla jsem spokojená se vším moc se mi líbilo"

Odpověď:
Vážený pane Nachlingere,

děkujeme za Vaši návštěvu i krásné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste u nás byli spokojení. Rádi Vás v našem resortu opět přivítáme.

S pozdravem,
Tomáš Barák, obchodní manažer
- 23.4.2024 -

Libuše P.

(#83594)

"Jediné co nám nevyšlo bylo počasí, ale to nikdo neovlivní. Musím obzvlášť pochválit obsluhu v jídelně, všechny děvčata byly vstřícné, ochotné a milé, jídlo bylo výborné a dosti i na procedurách všechno v pořádku."

Odpověď:
Vážený pane Pečivo,

děkujeme, že jste si pro svůj lázeňský pobyt vybral naše zařízení. Jsme moc rádi za Vaši recenzi. Těší nás, že jste byl u nás spokojen. Budeme rádi, když nás v budoucnu opět navštívíte a snad Vám vyjde i to počasí :)

S pozdravem,
Tomáš Barák, obchodní manažer
- 4.4.2024 -

Karel L.

(#80801)

"Pobyt proběhl podle našeho očekávání, s poskytnutými službami jsme byli velmi spokojeni. Krásné prostředí, ochota personálu, vše výborné."

Odpověď:
Vážená paní Langová,

děkujeme, že jste si pro svůj pobyt vybrala právě náš resort. Děkujeme za krásné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste s pobytem byla spokojená. Budeme rádi, když nás i příště navštívíte.

S pozdravem,
Tomáš Barák, obchodní manažer
- 4.10.2023 -

Zdeněk C.

(#73298)

"Celkově jsme byli velmi spokojeni. Hezké prostředí. Čistý a pohodlný hotel. Služby na vysoké úrovni. Super zaměstnanci (od recepce, přes provozního, až po obsluhu)."

Odpověď:
Vážený pane Chmelíku,

děkujeme za Vaši návštěvu i krásné hodnocení. Těší nás, že jste byl s našimi službami spokojen a rádi Vás v našem resortu opět přivítáme.

S pozdravem, Tomáš Barák, obchodní manažer
- 27.9.2023 -

Renata K.

(#73717)

"S pobytem jsme byli velice spokojeni. Velice milý , příjemný personál. Snídaně luxusní. Ubytování super. Velmi rádi pokud čas dovolí, využijeme opět Vašich služeb."

Odpověď:
Vážený pane Kmohane,

jsme rádi, že jste si pro svůj pobyt vybral naše zařízení. Děkujeme za Vaši krásnou recenzi a budeme se v budoucnu těšit na Vaši návštěvu.

S pozdravem, Tomáš Barák,
obchodní manažer
- 13.7.2023 -

Bronislava G.

(#68659)

"Už se těšíme na příští rok, že se budeme snažit, jestli nám to zdraví dovolí, pobyt znovu absolvovat....a vybereme si zase pokoj 307......"

Odpověď:
Vážená paní Lepařová,

jsme velice rádi, že jste s pobytem v našem resortu byla spokojená a proběhl dle Vašich představ. Těšíme se na Vaši příští návštěvu.

Tomáš Barák,
obchodní manažer
- 5.6.2023 -

Jitka L.

(#69873)

"Skvělá dovolená, nemám námitek. I počasí připravili skvělé :-). Myslím, že ráda zopakuju "

Odpověď:
Vážená paní Langerová,

jsme moc rádi, že jste si dovolenou u nás užila. I termín jste si naplánovala skvěle. V tomto týdnu bylo opravdu překrásné počasí :). Budeme moc rádi, když nás znovu navštívíte.

Tomáš Barák,
obchodní manažer
- 2.6.2023 -

Milada S.

(#70523)

"Byly jsme zde již podruhé, moc se nám u vás líbí, počítáme, že když zdraví dovolí, pojedeme k vám opět."

Odpověď:
Vážená paní Popovits,

těší nás Vaše krásné hodnocení. Vážíme si Vaší opakované návštěvy a budeme moc rádi, pokud Vás v našem resortu budeme moci znovu přivítat.

Za tým resortu Reitenberger,
Tomáš Barák, obchodní manžer
- 17.5.2023 -

Iveta Č.

(#66646)

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni."

Odpověď:
Pane Vitnere,

jsme rádi, že jste s pobytem u nás byli celkově spokojeni. Těšíme se na Vaši případnou další návštěvu.

Tomáš Barák,
obchodní manažer
- 11.11.2022 -

Eva H.

(#63357)

"Naprostá spokojenost."

Odpověď:
Vážená paní Větrovcová, velmi děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme moc rádi, že pobyt u nás naplnil Vaše očekávání. Budeme se těšit na Vaší případnou další návštěvu.
Mirek Kubec
ředitel hotelu
- 7.9.2022 -

Miloš S.

(#60777)

"Standardní spokojenost. Nejlépe hodnotím vrchního v restauraci a servírku s větším viditelným tetováním."

- 1.11.2021 -

Nina M.

(#49432)

"Byla jsem velmi spokojená, i s vědomím toho, že všechno probíhá po prožité pandemii stále ještě s jistými obavami, aby se všechna omezení (včetně uzavření lázní) znovu neopakovala. Všichni - personál i hosté si byli vědomi všech rizik a všichni disciplinovaně všechny zákazy, doporučení atd... respektovali. Hotel Reitenberger Spa Medical plně doporučuji a jen lituji, že můj pobyt tam byl přece jen časově omezen."

- 1.9.2021 -

Karel R.

(#50846)

"Dobrý den. Musíme se vyjádřit velmi kladně k našemu pobytu. S tak ochotným a vstřícným personálem jsme se ještě nesetkali. Jen ještě malinko vyladit jídlo jinak není připomínek. A co nám opravdu vyrazilo dech, že a to prvně, jsme dostali dárek. Moc děkujeme. Přejeme hodně spokojených hostů a ať se daří. Hana a Karel Rottrová PS. Rádi se k Vám navrátíme."

- 25.8.2021 -

Dagmar R.

(#49448)

"Moc krásný pobyt. Za vše děkujeme. "



';