Lázně Lázeňský dům Savoy

Recenze Lázně Lázeňský dům Savoy

Františkovy Lázně

Lázně Lázeňský dům Savoy - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 9 hodnocení)
(9)

- 22.10.2019 -

Stanislav H.

"vše ok ale večeře bez chuti"

- 17.8.2019 -

Radka L.

"Se vším jsme byli naprosto spokojeni"

- 23.10.2018 -

Jaroslav Š.

"Pobyt OK. Jen malý nedostatek ve formě nedodání županů na pokoj. Po nahlášení byla sjednána náprava a na pokoj byl dodán 1 župan. Úklid pracoval k plné spokojenosti a obecně personál úslužný, čistě a slušivě odíván, uctivý a vstřícný. Jen malý postřeh: jak jsou při snídani rozdávány "místní ranní noviny" s nabídkami na různé "atrakce", které budou ten den probíhat, není uváděno kde a kdy se dá na zvolenou "atrakci" přihlásit. Ne každý má sebou na pobytu notebook či chytrý mobilní telefon. "

- 20.10.2018 -

Hana D.

"S pobytem jsme byli naprosto spokojený. Ubytování dobré, strava perfektní, je z čeho vybírat. Personál ochotný. Prostě ve Františkových Lázních se nám líbilo. Hanka"

- 16.10.2018 -

Milena M.

"Děkuji, byly jsme spokojené úplně se vším. Oběma se nám moc líbilo."

- 18.9.2018 -

Milada H.

"Pobyt byl úžasný byla jsem velmi spokojena. Františkovy lázně jsou nádherné. Ubytování bylo moc pěkné, hotel má přátelskou atmosféru. Personál je velmi příjemný."

- 16.7.2018 -

Jana Z.

"Velká spokojenost"

- 19.4.2018 -

Jozef L.

"Pobyt vo Vašom zariadení bol pre nás príjemným oddychom, ubytovanie bolo príjemné i napriek tomu, výhľad z izby bol na strechy resp. steny budovy. Personál hotela Savoy bol veľmi príjemní a ochotní. Na pobyt v hoteli sme nastúpili v nedeľu a počas celého pobytu boli na informačnej tabuli neaktuálne informácie týkajúce sa kultúrnych a turistických aktivít."

- 28.6.2016 -

Anonym

"Úroveň služeb velmi dobrá. Personál ochotný a vstřícný.Ubytování výborné i služby s ubytováním spojené. Spokojeni jsme byli i se stravováním, pouze jednu připomínku bychom měli a to, že bx mohl být pestřejší salátový bufet. J+V Pošíkovi"



';