Holiday Village Tatralandia

Recenze Holiday Village Tatralandia

Holiday Resort Tatralandia

Holiday Village Tatralandia - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 22 hodnocení)
(22)

- 30.7.2019 -

Marie R.

"Naprostá spokojenost. "

- 12.7.2019 -

Jaroslava B.

"Velmi spokojena"

- 14.4.2019 -

Tomáš B.

"Úžasný pobyt"

- 2.1.2019 -

Milan S.

"Dobrý den, s ubytováním i službami jsem byl spokojen. Celkový dojem mi zakazila skutečnost téměř nedostupného internetového signálu WIFI v ubytovací chatce a nulová dostupnost WIFI v areálu lázní. S pozdravem Sekal M."

- 2.8.2018 -

Marta S.

"Vše v absolutním pořádku,velká vstřícnost personálu.Ubytování se nedá nic vytknout."

- 15.5.2018 -

Petr C.

"Dobrý den, s pobytem jsme byli spokojeni. Ubytování dostačující, klidné místo, krásný výhled a příroda - super. Personál ochotný. Krásný aquapark jsme si užili. Jediné minus, Můj pobyt byl na 4 noci ( 5 dnů). Zakoupil jsem si neomezený vstup no aquaparku pro celou rodinu. Žil jsem v domnění, že vstup je na pět dní byl to ale omyl pouze na 4, pátý den se musí dokoupit s 20% slevou, škoda. Jezdím pravidelně do termálů a s tímto jsem se zatím nesetkal. Většinou pátý den je omezený vstup do termálů do odpoledních hodin. Navíc první den je ubytování až od 16:00. Tudíž první den jsme šli do termálu pouze na 1-2 hodiny . Co se týče jídla snídaně super ( velký výběr ) večeře dobré , ale raději mě vyhovují tzv. ,,Švédské stoly " . Nejsme velcí jedlíci, raději si vemu co sním. Večerě byli pro nás velké, ale dobré. Děkuji za krásnou dovolenou a odpočinek s pozdravem Chaloupka"

- 21.3.2018 -

Pavlina S.

"Hodně"

- 2.1.2018 -

Milan S.

"Spokojenost"

- 1.1.2018 -

Nikol H.

"S naším pobytem jsme byli maximálně spokojeni. Polopenze byla dostačující a při snídani i večeři byl vždy velký výběr. Při Vánočním galavečeru byla velmi příjemná atmosféra s doprovodem živé hudby, jídlo na Štědrý den bylo také velmi dobré. Ceny za nápoje v aquaparku a v restauraci byly přijatelné. Jeden večer jsme měli objednaný i bowling, cena za pronájem byla také přijatelná. Bungalov byl čistý a zařízený k naší spokojenosti. Ochota personálu byla super. Tatralandii doporučuji Za celou naší rodinu děkujeme za nevšedně strávené Vánoční svátky"

- 14.9.2017 -

Josef M.

"Výborný relax ,už jsem u vás dlouho nebyl a byl jsem překvapen prostředím jen to stravování.....v Bibione jsou na dvou třetinách cen u vás, pro je jídelna u vás poloprázdná a sehnat místo v Itálii byl problém. "

- 24.8.2017 -

Ivana J.

"velmi spokojeni"

- 24.7.2017 -

Olga G.

"Byli jsme se vším velice spokojeni. S pozdravem Gřundělová"

- 21.7.2017 -

david m.

"celkove jsem byl spokojeny vse fungovalo jak mělo neresil jsem zadny problem . oproti lonskemu roku se vyrazne zlepsily snidane a prostředí restaurace celkove.."

- 21.7.2017 -

Jitka S.

"Hezké prostředí i služby. Max spokojenost. Děti byly z Tatralandie nadšené."

- 7.7.2017 -

Petra U.

"Velice spokojeni. Procedury jsme neabsolvovali."

- 17.1.2017 -

Anonym

"Maximální spokojenost a příjemně prožité sváteční dny "

- 27.10.2016 -

Anonym

"Nečekali jsme tak příjemné prostředí, perfektní personál, služby.Vyšlo i počasí tak jen na víkend byl areál přeplněn, ale bylo i jiné vyžití nežli tobogány, například Liptovská Mara, Démenovské jeskyně a pod.Bylo to je řekly vnučky SUPER. "

- 13.10.2016 -

Anonym

"S pobytem v Tatralandii jsme byli spokojení. Při pobytu v řadovém domku nás trochu rušily zvuky z vedlejších domků, především každou noc plačící dítě. Snídaně ve standardní kvalitě, jídlo v restauracích a v občerstveních v rámci areálu Tatralandie v poměru vyšší cena za nižší kvalitu. Přesto mohu pobyt v Tatralandii doporučit, především pro rodiny s dětmi, my jsme si to užili."



';