Janské Lázně

Recenze Janské Lázně

Janské Lázně

Janské Lázně - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 13 hodnocení)
(13)

- 8.1.2020 -

Lenka D.

" Byla jsem naprosto spokojená, jídlo bylo vynikající, bylo rozmanité a bylo ho dost. Ochota a vstřícnost personálu byla příkladná. Jedinou výhradu bych měla k úklidu u bazénu. Není vhodné, aby toaletní papír ležel týden na podlaze, navíc nepříliš čisté. "

- 6.1.2020 -

Ivana Z.

" Silvestrovský pobyt se nám líbil, rádi si ho příště zopakujeme.:-)"

- 3.8.2018 -

Lucie B.

"S pobytem jsem byla velmi spokojena, jen to uteklo až moc rychle :-)"

- 17.1.2017 -

Anonym

"Vážení. Velice mi mrzí že jsem si nestěžoval okamžitě při příjezdu. Recepční na příjmu nám dala svým chováním na vědomí že na vánoce má být každý doma a neotravovat.Po dohadech s pracovníkem fitcentra jsme se dověděli že fitko je až do ledna zavřené měli jsme ho v poukazu.Sníh před hlavním vchodem neuklizený.Pro důchodce a nemohoucí dost podstatné.Jedine jednickové bylo překrásné ubytování.Jídlo a obsluhující personál opět pod ůroven.Jídlo studené nádobý zůstávalo na stolech nikdo jej neodnášel.Nic nanapovídalo že jsme přijeli na vánoční pobyt.Obsluhující personál neupravený a jidelna taktéž.Štědrovečerní večeře byla podávána v takové zimě že to nejde jinak vypodobnit jinak než jak na ruském nádraží.Večeře studená řízky rozmočené polévka studená. Obsluhující roznášel chaoticky bez přehledu v riflích v nějakém trikku.Zˇádný vánoční program i když tam někdo hrál ale v té zimě se nedalo ani poslouchat.Další den posezení u kávy a zákusku opět šílená zima.Všichni kteří takto provádějí v Janských Láních vánční pobyt tak by měli penize vrátit nas to stálo pro 3 lidi 18000 korun.Podstatnou částku budu samozřejmě požadovat. JAN MOTL "

- 29.6.2016 -

Anonym

"Již nikdy!!!!!!!!!"

- 1.6.2016 -

Anonym

"Pobyt jsme si ,dvě ženy, velmi užívaly.Přijely jsme si hlavně odpočinout.Personál lázní je velmi milý a vstřícný,prostředí rovněž nádherné.Škoda jen že nám nepřálo počasí,ale za to vy nemůžete.I tak hodnotíme za 1.Rádi si to zopakujeme.Díky."

- 14.11.2015 -

Anonym

"Špatně fungující topení - byla nám zima. I přes urgence náprava žádná. Vybavení pokoje - staré a optřebené."

- 20.9.2015 -

Anonym

"byli jsme v Janských podruhé. poprvé to bylo lepší hlavně s masážemi. Ostatní služby se mohou zlepšovat. Příští rok pojedeme zase. Kesselovi"

- 17.9.2015 -

Anonym

"Zdravotnický personál bez připomínek-milý,ochotný,vstřícný. Katastrofální ubytování:starý nábytek,politý starý jekor,nefunkční tresory,nemožná koupelna-k zrcadlu jedině s opřením o záchodovou mísu... Stravování velice slušné,personál ochotný,myslím, že tato jídelna je i prostorově lepší než ta,která přímo v budově nebyla v provozu(pro pacienty ovšem šetrnější ta v budově.) Cena vzhledem ke"kvalitě" ubytování příliš vysoká. Ovšem wellness,bazén a perfektní zázemí bazénu(sauna,pára ,prostěradla k dispozici stále,bazének)jsou lákadlem,kvůli kterému se někdy do zařízení vrátíme. "



';