Lázeňský dům Orlík

Recenze Lázeňský dům Orlík

Lázně Kynžvart

Lázeňský dům Orlík - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 14 hodnocení)
(14)

- 20.7.2022 -

Magdalena H.

(#56030)

"Opět jsem byla zcela spokojena (v roce 2021 pobyt na pojišťovnu), moje očekávání bylo naplněno, domů jsem se vrátila v lepší kondici, a pokud to půjde, ráda se budu vracet. Jednička s hvězdičkou."

- 4.5.2022 -

Ladislava S.

(#55658)

"S pobytem jsme byli moc spokojeni. Pokoj byl hezký. Procedury byly taky na úrovni."

- 4.5.2022 -

Marcela B.

(#55243)

"Se vším spokojenost. Pouze pro starší lidi, kteří jsou zde bez vlastního auta, je obtížné navštívit zámek a park Boheminium. Měly jsme volný den pouze v sobotu a do Mariánských Lázní - tam i zpět - jsme s kamarádkou (84) musely využít pouze vlakové spojení. A cesta z Orlíku na nádraží byla pro nás (zejména při zpáteční cestě) téměř nad naše síly. Jinak procházky po okolí super. Ubytování nad naše očekávání, velký pokoj č. 2 v přízemí, ochotná, příjemná a stále se usmivající ukrajinská pokojská, dobré jídlo a velký výběr ve stále dostatečném množství ovoce. Vyhovující a sladěný rozvrh procedur s kvalitním personálem. Paní masérku hodnotím zatím jako nejlepší co jsem kde v jiných lázních zažila. ("

- 4.5.2022 -

Štěpánka K.

(#55422)

"Vše proběhlo OK. Bez připomínek."

- 28.4.2022 -

Jarmila P.

(#56017)

"Krásná příroda, čistý vzduch, pěkné ubytování. Taky se nám líbily bonusy: odvoz z Mariánských lázní a voucher na návštěvu Kynžvartského zámku."

- 25.4.2022 -

Helena T.

(#56327)

" S pobytem bychom byli velmi spokojeni, ale nebyli jsme, jak je výše uvedeno, v lázeňském domě Orlík, nýbrž Praha. Vzhledem k tomu, že je nám 75 a 77 let, navíc mám obě kyčle po TEP , bylo pro nás hodně složité několikrát denně absolvovat výstup po točitém schodišti do 2.patra. Jinak jsme byli opravdu spokojeni, chceme pobyt opakovat, ale už víme, že bychom nemohli být v v lázeňském domě Praha, i když pokoj samotný byl pěkný- Tvarůžkovi "

- 14.4.2022 -

Alena N.

(#56326)

"+ ubytování bylo v pořádku, čisto - na pokoji byla docela velká zima"

- 14.4.2022 -

Eva K.

(#55927)

"Pobyt se mi líbil, nemám co bych vytkla. "

- 4.4.2022 -

Jaroslava T.

(#54107)

"maximální spokojenost, moc se nám u Vás líbilo "

- 31.3.2022 -

Blažena Š.

(#54815)

"Po výměně pokoje č. 1 jsme se konečně vyspali a začali si užívat pobyt ve vašich klidných a pohodových lázních. Děkujeme všem zaměstnancům, se kterými jsme se měli možnost potkat za jejich profesionalitu. Blažena Šrámková"

- 30.3.2022 -

Karel L.

(#54214)

"Byli jsme velmi spokojeni, personál, strava, ubytování, vše výborné."

- 30.3.2022 -

Milada M.

(#54453)

"Spokojenost"

- 17.3.2022 -

Alena D.

(#55361)

"S pobytem jsem byla velmi spokojena. jsem překvapená, jak dobře procedúry zapůsobily na moje záda. V pátek jsem měla 6 procedúr, po kterých jsem nemohla ani usnout, ale v sobotu jsem odpočívala. TĚŠÍM SE NA DALŠÍ POBYT. Malilinkatá připomínka, která nesouvisí s procedúrami: jak se vychází z Orlíku směrem do jídelny, tak u dveří je nerovný chodník, člověk musí být velmi opatrný, aby dobře našlapoval na pokřivené dlaždice, stačilo by mírně upravit do roviny. Přítomno hodně starších klientů, tak s ohledem na ně. "



';