Hotel Panská

Recenze Hotel Panská

Lázně Bechyně

Hotel Panská - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 16 hodnocení)
(16)

- 21.9.2019 -

Jiří H.

"Kromě organizace večeře dne 14. 9. 2019 jsme byli velmi spokojeni.. Ta večeře byla katastrofální, dlouhá doba čekání, neznalost obsluhy co je vlastně k večeři, nedočkali jsme se objednaného úpití."

- 9.11.2018 -

Dagmar H.

"Nedoporučujeme hotelem nabízené masáže. Škoda času i peněz, protože paní masérka víc mluví než masíruje. Dvakrát mi přejela po zádech a zábal znamenal zabalení do ručníku."

- 24.10.2018 -

Jiřina C.

" Nějak jsem nedospěla k nějakým výhradám.Hotel je na velmi pěkném místě a počasí (které tedy nezajišťujete) bylo jak z katalogu na dovolenou.OK"

Odpověď:
Dobrý den, velice děkujeme za recenzi a budeme rádi, pokud se u nás zase někdy ubytujete. Recepce
- 15.10.2018 -

Marie V.

"S pobytem jsme byly spokojeny, chtěly jsme poznat Bechyni jako město i její okolí, z toho důvodu jsme si neobjednaly procedury. Personál byl milý a ochotný. Děkujeme."

Odpověď:
Dobrý den,
velice nás těší, že jste u nás byly spokojeny. Děkujeme také, že jste si našly čas a napsaly nám hodnocení. Budeme rádi, když nás v budoucnu opět navštívíte. Bechyně má stále co nabídnout. :)

S pozdravem
Šárka, recepce
- 3.10.2018 -

Jozef B.

"Dobrý den, ubytování v pořádku, snídaně v pořádku. Večeře - zásadní nespokojenost. Pracovník zastupující číšníka nebyl o ničem poučen, dohadoval se je-li večeře pro oba účastníky, nevěděl o dotaci pro případ výběru jiného jídla. Kvalita večeře velmi slabá. S pozdravem a přáním všeho dobrého Ing. Jozef Bútora"

- 28.7.2018 -

Alena J.

"Byl to příjemný pobyt,"

- 13.5.2018 -

Ivana F.

"Hotel Panska rozhodne doporucujeme!! Zejmena vyzdvihujeme vybornou kuchyni a ochotu personalu. Standa a Iva z Plzne."

Odpověď:
Dobrý den,
jsme poctěni takovouto milou recenzí a jsme rádi, že jste u nás byli spokojeni. Vaše chvály předám i kolegům do kuchyně a personálu restaurace. Mějte se moc pěkně a doufejme někdy opět na viděnou v hotelu Panská.
S pozdravem
Šárka Petrusová, recepce
- 7.5.2018 -

Václava K.

"Vážení , pobyt u Vás bych hodnotila velice kladně .Pokoje čisté a útulné. Všude jsme se setkávali s ochotou a milým přístupem . Kuchyně vynikající a obsluha se snažila vyhovět každému našemu přání . Město Bechyně je klidné s krásným okolím . Určitě se rádi vratíme . Děkujeme V. Koubková"

- 7.1.2018 -

Irena S.

"Pobyt u vás byl velmi příjemný. Malé nedostatky - prach v nočních stolcích, velmi zaprášené rolety, kdy při jejich pohybu je prach vidět i cítit ve vzduchu. Personál byl velmi ochotný a pokud nám čas dovolí, velmi rádi se do vašeho hotelu zase někdy vrátíme."

Odpověď:
Dobrý den,
velice děkujeme za kladné hodnocená a rádi Vás u nás opět ubytujeme. Omlouvám se za nedostatky na pokoji. S prachem bojujeme stále, avšak děkuji za upozornění a budeme si dávat větší pozor.

S pozdravem
za tým hotelu
Šárka, recepce
- 7.1.2018 -

Vendula J.

"Ochotný personál, čistý hotel,skvělý přístup.Bohaty raut na Silvestra.Bylo to velmi příjemné."

Odpověď:
Vážený pane Jane,
velice děkujeme za kladné hodnocení a jsme rádi, že jste si pobyt na Silvestra v našem hotelu užili! Doufám, že k nám rádi znovu zavítáte i v roce 2018 nebo jindy. Bechyně má vždy co nabídnout! Budeme se těšit.

S pozdravem
Šárka, recepce
- 29.10.2017 -

Ladislav S.

"Představa byla úplně jiná. Málo procedur. Schází bazén nebo jiné aktivity. Nebýt hezkého počasí nebo pořádně co dělat. Za téměř 9000,- Kč si představuji něco jiného. Při srovnání pobytu v lázních Aurora v Třeboni se nedá srovnat. "

- 11.2.2017 -

Anonym

"Pěkné prožití pobytu ,čistota, ochotný personál, hezké okolí. Bechyně mě příjemně překvapila. Marie"

- 8.2.2017 -

Anonym

" V hotelu Panská Bechyně jsme byly ubytovány v době od 29. 12. až 1 1. 2017 (Silvestrovský pobyt). Se všemi službami jsme byly velmi spokojené. Jen při našem příjezdu do hotelu dne 29. 12. 2016,v cca 15 hodin, byla v pokoji velká zima, která přetrvávala až do ranních hodin. Náš super pobyt v krásném městě Bechyni nám pokazil pouze Silvestrovský večer, kdy pro společnost starším lidí hrála tzv. italsko - česká skupina, pouze italské skladby, při kterých se nedalo ani tančit a ani si zazpívat. Tím bohužel vázla silvestrovská zábava. "

- 8.2.2017 -

Anonym

"V hotelu během silvestrovského pobytu nedostatečně v předstihu vytopený pokoj (venku -17 st.C).Hotel je stará kamenná budova a snesitelně bylo na pokoji až při našem odjezdu. Zařízení pokoje poměrně slušné, ale v koupelně není vůbec topení!!!Takže osprchovat se během pobytu bylo o zdraví. Personál příjemný a ochotný, na vyžádání jsme ihned dostali další přikrývky. Masáž velmi příjemná. Kvalita stravování průměrná, servírované večeře chutné, bufetové snídaně poměrně chudé (chybí např.ovoce,zelenina...), silvestrovský raut průměrné kvality. Silvestrovský program - zřejmě italské? duo kytaristů vhodné tak v baru na mořském pobřeží, nikoliv na silvestrovský večer, kdy klienti chtějí třeba i tancovat. I český harmonikář s lidovkami by byl příjemnější a klienti by se možná i bavili. Cena dle mého názoru absolutně neodpovídá poskytovaným službám."

- 31.12.2015 -

Anonym

"Spokojenost. Jen škoda, že zde není více lázeňských služeb. Jinak krásná poloha na náměstí."



';