Lázně Jupiter Bechyně

Recenze Lázně Jupiter Bechyně

Lázně Bechyně

Lázně Jupiter Bechyně - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 137 hodnocení)
(137)

- 23.10.2019 -

Marta T.

"Dobrý den, byli jsme velice spokojeni. Ráda bych upozornila na vynikající stravování co do pestrosti jídel a polévek, kvality jídel a polévek, chutě vynikající!!!!!!!!! "

- 18.10.2019 -

Emilie P.

"Ubytovani byla hruza,pokojik jak pro trpaslíka,postel tvrda jako lavice.Jidelna moc pekna ,jeste by tochtělo doladit obsluhu.Jinak mam vase lazne moc rada,rada tam jezdim,procedury bezva."

- 3.10.2019 -

Ludmila M.

"Pobyt splnil naše očekávání, odpočinuli jsme si. Město Bechyně a oklolí nádherné, krásné procházky. Pobyt byl potvrzen v termínu 21.-28. 9.19 od soboty do soboty. Po příjezdu jsme zjistili, že jsme očekáváni až v neděli 22.9.19. Oceňujeme profesionálně zvládnutá chybka. Byl nám poskytnut pokoj na přespání a v neděli jsme se přestěhovali do našeho pokoje. byla nám zajištěna i snídaně v neděli ráno. Ještě jednou děkujeme pracovnici na recepci."

- 2.10.2019 -

Petr M.

"Spokojenost"

- 21.9.2019 -

Jana M.

"S pobytem ve Vašich lázních jsem byla velmi spokojena. Pokoj byl velmi hezky, čistý a personál ochotný a sympatický. Na procedury jsem nemusela dlouho čekat, všechno probíhalo k mé spokojenosti."

- 8.9.2019 -

Vlasta H.

"Bechyně je nádherné město,to jsme si moc užili. Hotel se nám nelíbil,do takového už nikdy..."

- 20.7.2019 -

Ivana S.

"Naprostá spokojenost, nic nám nechybělo. Velká ochota a vstřícnost všeho personálu."

- 21.6.2019 -

Ladislav S.

"Vyšlo nádherné počasí, personál byl vstřícný a ochotný, byli jsme spokojeni. Zdravím L.Sobota"

- 21.6.2019 -

Marcela P.

"Krasne,utulne bydleni i poloha penzionu... strava,nedostatečně tepla!"

- 4.4.2019 -

paní W.

"Byla jsem v lázních Jupiter již po třetí a zase bylo všechno perfektní."

- 4.4.2019 -

Yvona Z.

"Byli jsme , opravdu se vším, velmi spokojeni a proto plánujeme na podzim další pobyt. "

- 27.3.2019 -

Ivan N.

"Pobyt krásný.Lítost nad zavřeným zámkem,nádvořím,klášterem a zahrady kláštera."

- 26.3.2019 -

Eleonora K.

"Celkově jsem s pobytem spokojená. Personál u procedur i na recepci je velmi milý, snaží se vyhovět přání. Měla jsem smůlu, že chladničky byly vypůjčené, musela jsem čekat až bude opravena další. Jednolůžkový pokoj v Přemyslovce ve 2. patře je malý a stísněný (pod nízkou šikmou střechou), ale byla jsem přestěhována do vedlejšího, trochu většího pokoje (také pod nízkou š. střechou). Vše bylo čisté, uklizené, v pořádku. Velmi mě potěšilo půjčování fénu na vlasy a varné konvice na celou dobu pobytu zdarma. Ve stravování bych přivítala širší výběr ke snídani a zařazení více jídel z ryb. Obsluha byla profesionální s maximální snahou o dobrou pohodu při jídle."

- 14.3.2019 -

Taťána D.

"Pobyt jsme si moc užili, líbila se nám vstřícnost personálu, chutná jídla a bohaté procedury. "

- 7.1.2019 -

Jan S.

"cistota ,bajecne"

- 6.1.2019 -

Ivana V.

"Moc s na líbylo "

- 2.1.2019 -

Věra J.

"Moc pěkný odpočinkový a pohodový"

- 1.1.2019 -

Věra K.

"Chybí značení cesty do lázní od autobusového nádraží. Předpokládá se , že všichni hosté přijedou auty. V jídelně byl můj muž - vegetarián- jako exot a s vegetariány se nepočítá. Také chyběl nápojový lístek a informace jaká je nabídka nápojů a v jaké ceně. Obsluha ale byla milá a ochotná. Škoda, že nejsou výtahy. Šplh po příkrém schodišti byl poněkud obtížný. Velice jsme ocenili soukromou informační kancelář na náměstí ,která velice obohatila pobyt. Byli jsme spokojeni. Kailovi"

- 31.12.2018 -

Margita H.

"spokojenost veliká."

- 14.12.2018 -

Jaroslav Č.

"Velmi spokojeni jsme byli subytováním v hotelu Drak i s lázeňskými procedurami."

Předchozí1234...


';