Hotel Grand

Recenze Hotel Grand

Lázně Bělohrad

Hotel Grand - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 23 hodnocení)
(23)

- 27.11.2019 -

Jiří K.

" S týdenním pobytem jsme byli oba velmi spokojeniV"

- 5.10.2019 -

Ilona H.

"Celkově velká spokojenost,hezké ubytování v příjemném hotelu Grand,velmi dobře promyšlený areál s procedurami,i pěkné městečko na procházky.Možnosti výletů do okolí."

- 16.9.2019 -

Zdenka D.

"Ubytování bylo naprosto bezproblémové. Jeden volně přístupný počítač je na takové množství lidí málo, chodily jsme se dívat několikrát než byl volný. "

- 10.9.2019 -

paní O.

"Absolutní arogance a neochota slečny nebo paní, která měla na starosti sirnou koupel 24.8. v 15:00."

- 8.7.2019 -

Vlasta J.

"Děkuji za zaslání tohoto listu. Při odjezdu jsem ho zapomněla odevzdat a hodně mě to mrzelo. Chtěla bych poděkovat za velmi pěkný pobyt, přinesl mnoho dobrého: setkání se spoustou vlídných lidí, kterým můj zdravotní stav nebyl lhostejný. Ačkoliv jsem přijela jen na pobyt Senior, paní ředitelka MUDr. Bielmeierová určila v závěrečné zprávě důležité kroky, které možná v Liberci, kde bydlím a mám lékaře odborníky pro stálou péči, dojdou uplatnění. Lázeňský personál je velmi ohleduplný a pomocná ruka byla odmítnuta jen jednou a spíše ve spěchu. Jsem na tom pohybově hodně špatně a všechno mi dlouho trvá, trpělivost personálu byl příkladná a uklidňující. Stravování a personál vedlejší jídelny se možná lišil od běžného provozu. Za nás mohu říct, že jsem se nikdy při pobytu v lázních nesetkala s tak milou a pečlivou obsluhou. Mám dvě berle, nic neodnesu, měla jsem doprovod, ale paní servírky snad jen čekaly, až budu něco potřebovat od nich. Na jídle jsem si podle výběru pochutnala, mám nemoc polykacích svalů a tady bylo co vybrat a vždy jsem se najedla a neměla hlad! Jedla jsem líp než doma. Byla jsem v Bělohradu před dvěma lety s manželem. Vloni jsme "pro změnu" zvolili lázně Poděbrady, které jako kardiak dobře znám. Utekli jsme třetí den pobytu a nikdy nedostali odpověď na stížnost, kterou jsme vznesli. Manžel na podzim 2018 zemřel, přesto jsem znovu jela na místo, kde mohlo být smutno. Nebylo! "

- 5.4.2019 -

Ivana K.

"Pobyt byl velmi příjemný, všude bylo vzorně čisto, hlavní přednost vidím v možnosti užívání bazénu bez omezení."

- 15.9.2018 -

Miluše S.

"Líbilo se nám v hotelu, tak i okolní příroda odkud jsme mohli jít na procházku, tak i na delší výšlap nebo jet autem ."

- 27.8.2018 -

Drahomíra K.

"Posílám vám hodnocení pouze dvou dnů pobytu.Měla jsem hroznou smůlu,neboť hned druhý den jsem si nešťastnou náhodou zablokovala páteř.Záchranka mne odvezla na neurologickou ambulanci nemocnice v Jičíně.Po vyšetření a akutním ošetření infuzí mně byl doporučen klid a předepsány léky.Zprávu od lékaře jsem předala na recepci domu Janoušek.Telefonicky jsem o tom informovala pana Stočese(lázně Travel) a bylo mi sděleno,že peněžní náhrada za nevyčerpaný zbytek pobytu(odjela jsem domů ve středu) mi bude vyplacena.Očekávám zprávu,kdy to bude provedeno. Hana Hluchovská"

- 27.8.2018 -

Drahomíra K.

"Byla jsem velmi spokojena.Personál v jídelně byl ochotný.Na pokoji jsem postrádala alespoň 1x během pobytu vyluxovaní.Výborné bylo,že jsem mohla auto zaparkovat před vilou Stefania.Procedury jsem nevyužila,stačilo mi použití bazenu.Pokud mi věk a zdraví dovolí ráda pobyt zopakuji D.Křivánková"

- 6.8.2018 -

Ladislav B.

"Pobyt byl velice příjemný."

- 9.7.2018 -

Ivan L.

"Mně je letos 88 a uvítali bychom, kdyby večerní porce byly úměrné věku."

- 7.7.2018 -

Zdeněk Š.

"Spokojen-doporučuji."

- 11.5.2018 -

Ola S.

"Vše bylo OK, navíc vyšlo i počasí,slunečno. -So-"

- 16.4.2018 -

Dagmar A.

"S pobytem ve Vašem zařízení jsme byli spokojeni až na malou výjimku. Na pokoji číslo 22 ve druhém patře neskutečně mezi pokojem a toaletou vrže podlaha. S ohledem na ostatní ubytované jsme v nočních hodinách svůj pohyb (toaleta) omezili na krajně nezbytný čas. "

- 6.4.2018 -

Marie P.

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni,nedá se mu nic vytknout."

- 29.10.2017 -

Olga P.

"Celý pobyt byl příjemný, pohodový ,zcela bez problému, personál velmi milý a vstřícný."

- 20.8.2017 -

Antonín K.

"Dobrý den, na Vaši žádost sděluji informace o mém pobytu v lázních Třeboň, hotze Aurora. Byla jsem velmi spokojena, nejvíce mě zaujala diskrétnost na pokoji, kdy jsem nebyla nikým rušena, i když jsem měla objednaný jednolůžkový pokoj,byly zde dvě postele, což mě překvapilo. Ovládání všech funkcí pokoje na čip mě zaujalo.Také pracovníci na recepci byly na úrovni a jejich znalosti pro poskytování služeb klientům byly překvapivé.Děkuji. KA"

- 9.5.2017 -

Stanislav H.

"K ubytování jen malé připomínky: 4 ramínka pro delší pobyt mi připadá nedostačující.My měli trochu horší pohled z okna ( do dvora) a blízko byl výtah-pro naši dopravu velká výhoda, ale když se čekající pacientky ráno před 6 hodinou hlasitě bavily,nebylo to příjemné. "

- 17.1.2017 -

Anonym

"velice kvalitní,není co vytknout,doporučujeme všem, kdo chce strávit klidný pobyt.Moc děkujeme spokojenost nadevše.Lukáčovi záp.čechy."

- 25.8.2016 -

Anonym

"Celkově spokojenost, jediné doporučení je zavést klimatizaci na pokoje."

Předchozí12


';