Spa resort Tree of Life

Recenze Spa resort Tree of Life

Lázně Bělohrad

Spa resort Tree of Life - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

96%Perfektní (Založeno na 182 hodnocení)
(182)

- 29.2.2024 -

Vítězslav H.

(#80826)

" Velmi spokojen.."

- 17.2.2024 -

Karel K.

(#80344)

"Velice spokojeni. "

- 6.12.2023 -

Martina Š.

(#74785)

"Maximální spokojenost. Rády se vrátíme."

- 24.11.2023 -

Jitka D.

(#77288)

"Nejlepší hodnotím ochotu personálu, stravování, manažerku procedur a celkovou čistotu. Trochu chyběla zábava. "

- 22.11.2023 -

Dita L.

(#70027)

"Útulné velké pokoje, vynikající snídaně i večeře ,veliký výběr jídla,nádherné wellness, skvělé procedury,velice ochotný a milý personál,pobyt se nám velice líbil a moc rádi se zase vrátíme Dita s Rudou"

- 19.11.2023 -

Eva K.

(#76957)

"naprostá spokojenost, přijedeme zase"

- 18.11.2023 -

Ladislav Š.

(#77116)

"Velmi"

- 17.11.2023 -

Alena V.

(#76924)

"Ačkoliv již nebylo tak pěkné počasí a člověk měl skvělou náladu i energii, tady jste mi to v Tree Of Life nádherně umožnili. "

- 28.10.2023 -

Juraj M.

(#73377)

"Pobyt i služby byly na jedničku."

- 28.10.2023 -

Eva H.

(#75297)

"Velice spokojeni."

- 11.10.2023 -

Taťána W.

(#69279)

"Byla jsem s kamarádkou a moc jsme si to užily . Nemáme jedinou výtku k čemukoli při pobytu . Určitě rády přijedeme zas . "

- 4.10.2023 -

Pravoslava K.

(#75086)

"Vše bylo k naší naprosté spokojenosti, ochota, čistota, vstřístnost, jídlo, množství a rozmanitost nabízených procedur a i aktivit nabízených zdarma k pobytu, a možnosti i dokoupení procedury."

- 4.10.2023 -

Jovana L.

(#74511)

"Spokojenost, vynikající služby a bezkonkureční stravování. Osobně bych přivítala možnost pobytů s domácím mazlíčkem a nabídku kulturního vyžití."

- 3.10.2023 -

Vlasta V.

(#75983)

"Celková spokojenost, hlavně procedury byly perfektní."

- 10.9.2023 -

Oldřich Š.

(#74044)

"Byli jsme velmi spokojeni , nadšeni a moc se nám u vás líbilo. Snad jen cena za stravování je příliš vysoká - snídani za 450 Kč asi opravdu sní jen málokdo. Jinak bylo vše výborné, jídla dost, jen ta cena - proto dávám tři hvězdičky. Ale v konečném výsledku to chápu a rozumím..."

- 29.8.2023 -

Stanislav C.

(#73427)

"oba se ženou jsme byli naprosto spokojeni tutově se budeme snažit přijet zase"

- 23.8.2023 -

Pavel K.

(#73722)

"Byli jsme tu poprvé a pobyt si užili .Určitě si to zopakujem."

- 23.8.2023 -

Jana N.

(#73160)

"Velmi spokojena s pobytem i sluzbami . Jana Neumannova"

- 9.8.2023 -

Eva H.

(#66098)

"S pobytem jsme byli velice spokojeni."

- 28.7.2023 -

Radek W.

(#73131)

"Vynikající služby, perfektní obsluha a jídlo, nejlepší SPA welnnes - vířivka je super, tam bychom vydrželi celý den naloženi."

Předchozí1234...


';