Lázně Vráž

Recenze Lázně Vráž

Lázně Hotel Vráž

Lázně Vráž - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

92%Perfektní (Založeno na 252 hodnocení)
(252)

- 2.4.2024 -

Dagmar W.

(#80735)

"Pobyt v lázních Vráž byl pro nás úžasný zážitkem Služby : perfektní Kuchyně :již dlouho jsme si nepochutnali na tak dobrém jídle Personál : příjemný Prostředí : čisté, domácí Příroda: park a okolí uklidňující Pokud, nám zdraví dovolí velice rádi si pobyt v lázních zopakujeme Vlastně už se teď těšíme Děkujeme mnohokrát Wittbergerovi"

- 28.9.2023 -

Alena K.

(#69693)

"Byly jsme příjemně překvapeny a určitě ještě přijedeme!"

- 20.9.2023 -

Eva H.

(#68325)

"Byli jsme spokojeni s pobytem a rádi se k vám vracíme. Hrdličkovi"

- 19.9.2023 -

Jana V.

(#64911)

"Vše v pořádku "

- 13.9.2023 -

Svatava M.

(#65331)

"Do lázní jezdíme již 8let. Tak není co řešit. A pojedeme zase příští rok. Zase v lednu Vás oslovím o zajištění pobytu. Mikešová"

- 13.9.2023 -

Zuzana N.

(#68696)

"Pobyt byl krásný, krásné okolí i zázemí, procedury také v pořádku. Jen se nám stalo, že 1x vířivá vana byla jen 15 minut, i když jsme přišli s kolegyní včas a po 15 minutách konec.. ( měla být 30 minut! )"

Odpověď:
Vážená paní Nováková,

pokud jde o délku vířivé koupele, Vaši připomínku jsme postoupili hotelu, avšak podle ceníku Lázní Vráž je délka procedury stanovena na 20 min. Ve Vašem pobytovém balíčku jste absolvovaly vířivou koupel 2x. Pokud tedy ta první trvala 30 min., zdá se, že jste ošizeny nebyly.

Tým Lázní Travel
- 12.9.2023 -

Danuše P.

(#65604)

"S pobytem jsme byli velice spokojeni po všech stránkách."

- 4.9.2023 -

Bohumil B.

(#71238)

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni."

- 17.8.2023 -

František Š.

(#66586)

"velmi"

- 1.8.2023 -

Jiří V.

(#66726)

"Dobrý den, pobyt ve Vašich krásných lázních jsme si moc užili.Máte skvělý a vstřícný personál v kavárně, jídelně i při procedůrách.Vše doplňovalo příjemné a dobové vybavení zámku. Se vším jsme byli spokojeni. Recepční jsou první s kým se při příjezdu do lázní host setká,jsou bez úsměvu.Při prosbě o prodej nabízeného zboží ve vitrínkách(bižuterie),nám toto zboží odmítly prodat s informací,že p.majitelka obchůdku bude přítomna ve čtvrtek ráno a zboží si u ní můžeme zakoupit( ve čtvrtek ráno jsme odjížděli).Tuto informaci jsme předali p.majitelce,která nám potvrdila,že toto se nestalo poprvé. Toto byla jediná vada na kráse,jinak veliká spokojenost. Zdravíme a přejeme krásné dny a mnoho spokojených klientů."

- 5.7.2023 -

Libuše K.

(#66557)

"Spokojeni maximálně. Jen bych doporučila do koupelny nainstalovat malý stahovací sušák, aby bylo kde sušit třeba plavky při nepřízni počasí. A lépe označit cestu k venkovnímu bazénu, není to jednoduché ho najít. A i vjezdu k venkovnímu bazénu, pro vozíčkáře upravit nájezd - špatně se jim tam s vozíkem přes ty kořeny najíždí. Jinak vše o. K. "

- 26.6.2023 -

Šárka P.

(#70470)

"Vše bylo užasné.Milý,vstříctný a ochotný personál-"

- 26.6.2023 -

Iveta M.

(#70641)

"Krásné prostředí, pokoje a většinou i příjemný personál."

- 26.6.2023 -

Marie Š.

(#71053)

"Pobyt jsme si vychutnali, pomohlo i pěkné počasí a možnost využít venkovního bazenu. V celém areálu je klid a pohoda, která přispívá k celkové rehabilitaci. Okolí je jedinečné svým parkem se stoletými stromy. Věřím, že budete stále poskytovat kvalitní služby a zůstane vše jak má být. Přeji vše dobré zaměstnancům i Lázním. S pozdravem Marie Štefanová."

- 19.6.2023 -

Helena V.

(#70469)

"Byli jsme velmi spokojeni, fantastické prostředí, profesionální personál, rádi se k vám vrátíme a samozřejmě budeme vás doporučovat."

- 14.6.2023 -

Marcela M.

(#69661)

"Byla jsem velmi spokojena. Ubytování, restaurace, procedury a hlavně vstřícná konzultace s lékařem. Vše na jedničku s hvězdičkou."

- 31.5.2023 -

Pavel S.

(#68015)

"Velice spokojen, hezké prostředí "

- 10.5.2023 -

ZUZANA B.

(#66213)

"POBYT BYL NADHERNÝ. PERSONÁL MILÝ. CELÝ TÝDEN BYL PERFEKTNÍ!!!"

- 21.4.2023 -

Daniela P.

(#67006)

"Spokojenost na 90%. Vždy je co zlepšovat."

- 30.3.2023 -

PETR V.

(#68175)

"Velmi spokojeni, snad jen snídaně by mohly být trochu delší."

Předchozí1234...


';