Lázně Vráž

Recenze Lázně Vráž

Lázně Hotel Vráž

Lázně Vráž - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 160 hodnocení)
(160)

- 11.9.2022 -

Marie Č.

(#58127)

"S pobytem jsem byla spokojena. Překvapila mě vstřícnost a ochota veškerého personálu ."

- 6.9.2022 -

Pavel S.

(#58582)

"Lázně Vráž jsou umístěny v klidném prostředí s nádhernou přírodou, tamější klid a ticho krásně doprovází léčebný proces a blahodárně působí na nervový systém. Procedury i personál, který je zajišťoval - byli moc fajn - užili jsme si je. Ubytování i stravování bylo v příjemném tak říkajíc v rodinném prostředí, chutnalo nám vše, co uvařili a nachystali. Rádi se sem vrátíme a doporučujeme je všem, kteří hledají klid, rodinné zázemí a odbornou pomoc na rozpohybování. Děkujeme."

- 10.8.2022 -

Irena Š.

(#57193)

"Pobyt v lázních byl velice pěkný. Ubytování, stravování i personál byl na 1."

- 31.7.2022 -

Dagmar K.

(#59860)

"Byli jsme mírně překvapeni, že nepatří do vybavení sprchový gel a šampon. Vše je v lidech - poznali jsme v restauraci střídání směn - v pondělí a v úterý jsme 20 minut i víc čekali na večeři a ve středu jsem si nestačila dojít ani pro salát a už jsme byli obslouženi. Velmi příjemné - konvice na chodbě a ždímačka na plavky."

- 21.7.2022 -

Miloslava S.

(#56241)

"Pobyt v lázních byl velmi příjemný jak díky krásnému prostředí, tak díky milému personálu a dobrému vybavení a vedení léčebných procedur. Opravdu dobře vybraných zkušenou lékařkou. Ani moc nevadilo, že nebylo kam si pověsit a kde nechat uschnout vlhké ručníky. Ručníky bylo možné kdykoli ráno vyměnit za suché.. Vše lze řešit, jen vědět o tom co bude či nebude. Z tohoto pohledu doporučuji vzít si sebou baterku. Tak se lze vyhnout v noci buzení opravdu hlasitou ventilaci při zhasínání světla na záchodě, či koupelně, do které u nás nebyl vstup z předsíně, ale z pokoje."

- 4.5.2022 -

františek b.

(#55737)

"super pobyt"

- 25.4.2022 -

Jan T.

(#57263)

"Standart"

- 1.12.2021 -

Dagmar K.

(#51892)

"Jeli jsme vlastně na doporučení známých, kteří byli velice spokojení . No a naše poznatky byly stejné, DÍKY!! Měla jsem trochu zdravotní problém a chci touto cestou poděkovat paní doktorce Krákorové za její přístup!!!"

- 30.1.2021 -

paní B.

(#46847)

"Za celý pobyt ani jednou nebylo prohrnuto. Jak chodníky tak i přístupová cesta. Na pokojích a i v celém objektu příšerná zima. V koupelnách netopilo topení a hodně byl cítit odpad. Za pidi bazén, na který se objednával pořadník pouze v odpoledních hodinách se musel navíc platit vstup po půl hodinách. Jinak personál super. Jídlo vynikající. Ale příště si raději připlatím a pojedu jinam"

- 28.1.2021 -

Jaroslav M.

(#46817)

"Pěkné a čisté pokoje,velice krásné prostředí.S lázněma jsme byli velice spokojeni"

- 12.8.2020 -

Pavla Č.

(#44209)

"Nádherný klidný týden bez stresu,ochotný personál,výborná kuchyně."

- 27.2.2020 -

pan V.

(#41576)

"Spokojen tak že příští rok bych chtěl jet na 14 dni"

- 11.2.2020 -

Jan E.

(#39954)

" SUPER"

- 10.2.2020 -

Lubomír P.

(#39830)

"Spokojenost "na 5 hvězd"! Vše bez problémů! Moc se nám líbilo!"

- 28.1.2020 -

Blanka N.

(#37875)

"Velmi přijemně zařízený pokojík, čistý, světlý a hlavně teplý župan a ručníky na pokoji Personál ochotný jak na recepci, tak i v jídelně sestřičky vstřícné"

- 27.1.2020 -

Jan D.

(#39138)

"Spokojeni, vše proběhlo podle očekávání. "

- 25.1.2020 -

Petr Z.

(#39267)

"v pořádku, spokojeni"

- 9.1.2020 -

Irena S.

(#36615)

"Pobyt neměl chybu. Všechno bylo OK. Akorát by neměl být silvestrovský raut v sále, kde se tančí. A do vedlejších salonku nebyla slyšet hudba. To by byla jediná výtka. "

- 8.1.2020 -

Vlastislav D.

(#36650)

"Pobyt i Silvestr byl prima. Počasí přálo procházkám v blízkém okolí lázní."

- 7.1.2020 -

Radomír D.

(#37588)

"V lázních Vráž jsme byli již opakovaně a jsme nadmíru spokojeni."

Předchozí1234...


';