Lázně Vráž

Recenze Lázně Vráž

Lázně Hotel Vráž

Lázně Vráž - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 150 hodnocení)
(150)

- 30.1.2021 -

paní B.

(#46847)

"Za celý pobyt ani jednou nebylo prohrnuto. Jak chodníky tak i přístupová cesta. Na pokojích a i v celém objektu příšerná zima. V koupelnách netopilo topení a hodně byl cítit odpad. Za pidi bazén, na který se objednával pořadník pouze v odpoledních hodinách se musel navíc platit vstup po půl hodinách. Jinak personál super. Jídlo vynikající. Ale příště si raději připlatím a pojedu jinam"

- 28.1.2021 -

Jaroslav M.

(#46817)

"Pěkné a čisté pokoje,velice krásné prostředí.S lázněma jsme byli velice spokojeni"

- 12.8.2020 -

Pavla Č.

(#44209)

"Nádherný klidný týden bez stresu,ochotný personál,výborná kuchyně."

- 11.2.2020 -

Jan E.

(#39954)

" SUPER"

- 10.2.2020 -

Lubomír P.

(#39830)

"Spokojenost "na 5 hvězd"! Vše bez problémů! Moc se nám líbilo!"

- 28.1.2020 -

Blanka N.

(#37875)

"Velmi přijemně zařízený pokojík, čistý, světlý a hlavně teplý župan a ručníky na pokoji Personál ochotný jak na recepci, tak i v jídelně sestřičky vstřícné"

- 27.1.2020 -

Jan D.

(#39138)

"Spokojeni, vše proběhlo podle očekávání. "

- 25.1.2020 -

Petr Z.

(#39267)

"v pořádku, spokojeni"

- 9.1.2020 -

Irena S.

(#36615)

"Pobyt neměl chybu. Všechno bylo OK. Akorát by neměl být silvestrovský raut v sále, kde se tančí. A do vedlejších salonku nebyla slyšet hudba. To by byla jediná výtka. "

- 8.1.2020 -

Vlastislav D.

(#36650)

"Pobyt i Silvestr byl prima. Počasí přálo procházkám v blízkém okolí lázní."

- 7.1.2020 -

Radomír D.

(#37588)

"V lázních Vráž jsme byli již opakovaně a jsme nadmíru spokojeni."

- 7.1.2020 -

Karolína P.

(#39040)

"S pobytem jsme byly velmi spokojeny. Krásné prostředí zámku a kvalitní procedury. Nemáme co vytknout."

- 6.1.2020 -

Miluše K.

(#36614)

"Líbílo se nám, jenom Wi-Fi stále nefungovala. Raut na tanečním sále také nebyla dost dobrá volba. Vířil se tam prach.... Škoda, později jsem už ani neměli na nic chuť. Jinak zámek je krásný, personál velmi ochotný, jídlo dobré. "

- 6.1.2020 -

Dohnalová I.

(#37453)

"Velmi spokojená. Byla jsem tam na silvestrovskou oslavu již po druhé a potkala jsem tam známé z minulého pobytu a když to jen trochu půjde potkáme se po třetí. Přeji vám takovou klientelu, která se vám bude vracet. S přáním hezkého dne Dohnalová Ivana, Třeboň."

- 6.1.2020 -

Dana V.

(#36543)

"stačí když napíši že jsme byli potřetí takže spokojenost"

- 6.1.2020 -

Marie K.

(#39398)

"S pobytem jsem byla spokojena, lázně Vráž jsou opravdu nádherné, ubytování je přímo v zámku, kolem krásný park a to nemá chybu. "

- 18.12.2019 -

Květa S.

(#38732)

" Vše v pořádku."

- 3.12.2019 -

Helena K.

(#33111)

"viz hvezdicky"

- 3.11.2019 -

paní Z.

(#38007)

"Byli jsme velmi spokojeni"

- 1.11.2019 -

Jana V.

(#37847)

"Bohužel nám pobyt znepříjemňoval zápach z odpodu v koupelně na pokoji číslo 120."

Předchozí1234...


';