Radium Palace

Recenze Radium Palace

Lázně Jáchymov

Radium Palace - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 33 hodnocení)
(33)

- 11.2.2020 -

Libuše K.

"Pobyt splnil všechna naše očekávání, vysoká profesionalita a kvalita služeb nás potěšila. Jediná připomínka je k pokoji č. 133 - okno je v těsném sousedství okapu, který při dešti je velice hlučný a neumožňuje v noci mít otevřené okno. Někdo před námi se již asi snažil okap odhlučnit použitím ručníku. "

- 19.1.2020 -

Ivana M.

"Pobyt byl příjemný,jen u snídaně jsem postrádala větší sortiment sýrů a u večeře více zeleniny.Před první večeří jsme dlouho čekali na umístění .Jinak bylo vše v pořádku."

- 7.1.2020 -

Zdenek M.

"S pobytem jsme byli maximálně spokojeni, mile nás překvapila i velmi dobrá úroveň nabízených kulturních pořadů."

- 13.9.2019 -

Marie N.

"Spokojeni"

- 15.7.2019 -

Igor C.

"Plne"

- 23.6.2019 -

Marie s.

"Dobrý den, svůj názor na pobyt v lázních Jáchymov jsem vyjádřila po příjezdu domů osobním dopisem řediteli Lázní Jáchymov . Bohužel se mi nedostalo žádné odpovědi. Proto považuji vaši žádost o hodnocení za výsměch. Ve zkratce a popravdě opakuji, že pokud RADIUM PALACE nezlepší stravování a to hlavně ve výběru vstupních surovin půjde to pomalu , ale jistě ke dnu. Žádné symbolické dárky nepomohou. Nebyla jsem v RADIUM PALACE poprvé a spoléhat výhradně na zahraniční klientelu je krátkozraké řešení. Marie Suchá, Prachatice"

- 22.6.2019 -

Ladislav M.

"Vcelku ano"

- 21.6.2019 -

Václav P.

"Měli jsme pobyt bez procedur. Velmi spokojeni. Určitě se vrátíme."

- 14.3.2019 -

Olga J.

"Velmi pojedeme příště znovu sem"

- 4.1.2019 -

Vladimíra Q.

"S pobytem v Radium Paláci jsem byla velmi spokojena, ocenila jsem i bezplatnou odvozovou službu při příjezdu a odjezdu a zajištění dopravy na Rybovu Českou mši vánoční pořádanou v místním kostelíku."

- 5.11.2018 -

Jiřina T.

"Naprosto spokojena"

- 2.9.2018 -

Antonín K.

"S pobytem a léčbou jsme byli velmi spokojeni, ale ke stravování máme osobní výhrady."

- 22.6.2018 -

Marie N.

"Bylo to perfektni."

- 13.5.2018 -

Ambrosová I.

"Jedním slovem "prvotřídní".. Usměvavý ochotný personál, stále upravený "jak ze škatulky" (kuchaři také ani flíček na oděvu a jak velmi chutně uměli uvařit, ani nemluvě). O procedurách také jen to nejlepší. Připadali jsme si jak na horní palubě Titaniku. Místo ledovce nás do všedního dne vrátil čas. Tak určitě to nebylo naposledy. A všem vás budeme doporučovat. "

- 22.2.2018 -

Olga Ž.

"S pobytem jsme byli spokojeni nad očekávání velmi. Byli jsme v lázních pouze týden, a to je málo. Příště přijedeme na delší čas. Děkujeme."

- 19.2.2018 -

Zdeněk M.

"Pobyt byl velmi příjemný, splnil naše očekávání. Personál hotelu byl vstřícný, i přesto, že byl poněkud přetížený, asi se projevila zvýšená nemocnost. Všechny naše připomínky popř. žádosti o změnu byly vyslyšeny. Modernizované prostředí hotelu rovněž přispívá k dobré pohodě. "

- 8.12.2017 -

petra H.

"luxus nad očekávání vše dokonalé "

- 6.11.2017 -

Ctibor O.

"Byli jsme velice spokojeni, proto se k vám rádi vracíme.Všude vás chválíme..."

- 24.10.2017 -

Jan Š.

"Ok."

- 21.7.2017 -

Zdena V.

"Vše bylo na jedničku."

Předchozí12


';