Hotel Slunný Dvůr lázně Jeseník

Recenze Hotel Slunný Dvůr lázně Jeseník

Lázně Jeseník

Hotel Slunný Dvůr lázně Jeseník - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

88%Skvělé (Založeno na 12 hodnocení)
(12)

- 23.10.2022 -

Helena N.

(#61923)

"Byli jsme velmi spokojeni. Nemáme Vám co vytknout Karel a Helena Neuerovi"

- 10.10.2022 -

Dana G.

(#60105)

"Hledala jsem klidný pobyt, bez velkého počtu lidí, což se mi potvrdilo. Ve Slunném Dvoře jsem prožila krásných 7 dní, plných relaxu, masáží a odpočinku. Bohužel jednolůžkový pokoj se nachází zezadu budovy a přímo pod okny to žilo. Už od rána dodávky zboží nebo popeláři. Kuřáci a v neposlední řadě pilný pan údržbář, který pravidelně v rozmezi 12.30 - 14.30 pracoval, piloval, řezal, vrtal. Takže toto jediné mi pobyt hodně znepříjemňovalo. Ale jinak maximální spokojenost. Luxusní snídaně s obrovským výběrem jídel a pití. Kávičky, džusíky, luxusní čaje. Úžasně naaranžované, vše pro hosty k podání. Večeře s milou, příjemnou obsluhou a opět jídla na úrovni. Dobře připravené a oku lahodící. Jídelna krásná s nádherným výhledem na Jeseníky i Praděd v dálce. Welnes, které jsem denně využívala a paní masérka Ivanka, která má zlaté, jemňučké ruce a krásný, lidský přístup k hostům. Prostě ten týden jsem si krásně odpočala a na jaře se do Slunného Dvora určitě zase ráda vrátím."

- 20.9.2022 -

Dana L.

(#59470)

"V hotelu SLUNNÝ DVůR v Jeseníku jsme byly podruhé. Byly jsme zde již v loňském roce a protože jsme byly spokojeny, tak jsme letos si tento hotel opět vybraly. Je zde klid, čisto, jídlo chutné, paní masérka i ostatní personál ochotný a příjemný. pokud to bude možné budeme se vracer i příště."

- 12.9.2022 -

Ludmila K.

(#58528)

"Ve Vašem hotelu jsme byli opakovaně a jsme velice spokojeni,jak s ubytováním, tak i s přístupem personálu. Děkujeme a rádi se budeme k Vám vracet i nadále Kolackova"

- 1.11.2019 -

Ing. Soňa P.

(#38027)

"Velmi spokojeni. Personál velmi vstřícný a ochotný. Byli jsme příjemně překvapeni úrovní hotelu. Navíc bylo i v říjnu počasí nádherné - výhled na Praděd i okolí. Budeme doporučovat známým. Děkujeme. Soňa"

- 28.8.2019 -

Marta C.

(#35958)

"Maximální spokojenost. Děkuji."

- 23.8.2019 -

František C.

(#36098)

"Byli jsme velmi spokojeni, jen 60 schodů do 3 patra se 2 malými dětmi nebylo optimální Procedury nehodnotím, protože jsme se neúčastnili"

- 15.8.2019 -

Petra N.

(#35401)

"Velmi prijemny pobyt, vstricne a ohleduplne jednani."

- 6.8.2019 -

Eva Č.

(#36094)

"Vše, kromě jídla bylo výborné. Velmi málo čerstvé zeleniny - zádná obloha u hlavních jídel. "

- 2.7.2019 -

Rudolf R.

(#32633)

"Pobyt byl pro nás příjemným zážitkem. Personál se k nám choval velice vstřícně. Prostředí wellnes velice hezké, čisté. Vybavení pokojů postrádá jakékoliv chlazení ve formě stropních, či stolních ventilátorů. Nedovedu si představit pobyt při současných extrémních vedrech."

- 26.4.2019 -

Zdeněk R.

(#33787)

"Všude čisto a vstřícný personál."



';