Hotel Slunný Dvůr lázně Jeseník

Recenze Hotel Slunný Dvůr lázně Jeseník

Lázně Jeseník

Hotel Slunný Dvůr lázně Jeseník - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

96%Perfektní (Založeno na 39 hodnocení)
(39)

- 29.4.2024 -

Jan M.

(#79902)

"Vše skvělé."

- 15.11.2023 -

Miroslav S.

(#73394)

"Vše na 1"

- 6.11.2023 -

Libuše M.

(#76475)

"Velmi spokojeni. Příjemné prostředí hotelu a krásné okolí, skvělé snídaně a večeře. Pravý relax. Děkujeme. L.M. od Brna"

- 29.10.2023 -

Jaroslav S.

(#75368)

"S pobytem jsem velice spokojen a mohu jej doporučit. "

- 16.10.2023 -

Emilie N.

(#71554)

"Velmi spokojeni"

- 14.10.2023 -

Radek L.

(#69027)

"Příjemný hotel i jeho personál. Děkujeme, rádi se vrátíme."

- 1.10.2023 -

Jana B.

(#71810)

" S pobytem jsme byly maximálně spokojeny, i počasí nám přálo."

- 26.9.2023 -

Melanie G.

(#69563)

"Byly jsme s kamarádkou velmi spokojené, personál milý, vstřícný i k požadavkům dietního jídla, chutné. Ubytování perfektní, spokojenost s welnes a hlavně paní masérkou, která nám nabídla i další možnosti procedur a masáží. Byly jsme doslova hýčkané. Určitě se k vám zase chceme vrátit a doporučuji svým známým. "

- 20.9.2023 -

Jaroslava N.

(#67352)

"Vše na výbornou"

- 23.8.2023 -

Hana M.

(#69745)

"Velká spokojenost. Ubytování moc hezké, vše krásně čisté. Obsluha personálu perfektní, moc milí a ochotní. Wellnes příjemné. Děkujeme a doporučujeme."

- 7.8.2023 -

Vladimír V.

(#71312)

"Všechno v naprostém pořádku."

- 16.7.2023 -

Jaroslav K.

(#71807)

"Pobyt u Vás byl výborný bezva prostředí i personál včetně dobrého jídla a milé paní masérky děkujeme Kubíkovi"

- 6.7.2023 -

Marcela P.

(#72347)

"Ochotný a milý personál,čistý a útulný pokoj,krásná krajina."

- 14.6.2023 -

Marie B.

(#71630)

"Moc jsem byla spokojená. Jen snad jedná připomínka, pokud bych byla ubytovaná delší dobu, chyběly by mi poličky ve skříni."

- 11.6.2023 -

Vlasta P.

(#69942)

"Velmi spokojeni"

- 21.5.2023 -

Josef Š.

(#66978)

"Kuchyně výborná a personál velmi vstřícný a ochotný. "

- 3.5.2023 -

Hana V.

(#67291)

"Ok. Hodnotím vše na jedničku s hvězdičkou. Vašková "

- 24.11.2022 -

Jiří H.

(#61381)

"bezvadné"

- 23.10.2022 -

Helena N.

(#61923)

"Byli jsme velmi spokojeni. Nemáme Vám co vytknout Karel a Helena Neuerovi"

- 10.10.2022 -

Dana G.

(#60105)

"Hledala jsem klidný pobyt, bez velkého počtu lidí, což se mi potvrdilo. Ve Slunném Dvoře jsem prožila krásných 7 dní, plných relaxu, masáží a odpočinku. Bohužel jednolůžkový pokoj se nachází zezadu budovy a přímo pod okny to žilo. Už od rána dodávky zboží nebo popeláři. Kuřáci a v neposlední řadě pilný pan údržbář, který pravidelně v rozmezi 12.30 - 14.30 pracoval, piloval, řezal, vrtal. Takže toto jediné mi pobyt hodně znepříjemňovalo. Ale jinak maximální spokojenost. Luxusní snídaně s obrovským výběrem jídel a pití. Kávičky, džusíky, luxusní čaje. Úžasně naaranžované, vše pro hosty k podání. Večeře s milou, příjemnou obsluhou a opět jídla na úrovni. Dobře připravené a oku lahodící. Jídelna krásná s nádherným výhledem na Jeseníky i Praděd v dálce. Welnes, které jsem denně využívala a paní masérka Ivanka, která má zlaté, jemňučké ruce a krásný, lidský přístup k hostům. Prostě ten týden jsem si krásně odpočala a na jaře se do Slunného Dvora určitě zase ráda vrátím."

Předchozí12


';