Lázně Jeseník Hotel Bezruč

Recenze Lázně Jeseník Hotel Bezruč

Lázně Jeseník

Lázně Jeseník Hotel Bezruč - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

80%Skvělé (Založeno na 12 hodnocení)
(12)

- 8.8.2022 -

Alena S.

(#54928)

"S pobytem spokojenost. Krásná lokalita, příjemná atmosféra. "

- 4.8.2022 -

Milena H.

(#54779)

"Pobyt příjemný po všech stránkách. Slabší kuchyně. Netýká se snídaní ,ty byly výborné. Večeře horší. "

- 12.4.2022 -

Roman K.

(#56971)

"Dobrý den. Jelikož vlastníme penzion s restaurací , tak jsme v těchto službách trochu více v obrazu. Taky máme zaměstnance a víme co to je pracovat s lidmi. Celkově pobyt byl v pohodě, strava výborná, procedury rovněž až na malé vyjímky jedinců při procedůrách, ale jinak supr. Největší nedostatek byl v ubytování, byli jsme ubytovaní na Bezruči ve třetím patře 308 pokoj a bohužel jelikož jsem stavař ,tak vím o čem mluvím, příčky mezi pokoji, které jsou ze sádrokartonu tak jsou nedostatečně izolované a nádherně jsme slyšeli co si povídají ve vedlejším pokoji jak kdybychom v tom pokoji byli. Mezistěny mezi pokoji jsou provedeny nekvalitně. Pro zlepšení odhlučnění mezi pokoji, by stačilo na stávající příčky namontovat ještě jednu desku sadrokartonu a to z každé strany pokoje a tím by se problém vyřešil. Firma která prováděla nástavbu moc s kvalitou nekamarádila. Ostatně je to vidět i z venku na provedených balkonech. Ale to už zacházím trochu do jiného tématu. Děkujem za pobyt a chutnou a dostačující stravu. Recepční taky supr. Kubeš"

- 31.3.2022 -

Vladimir L.

(#54101)

"celkem spokojen,pokud bude nejake priste chtelo by to jiny termin aby byla moznost vnejsich procedur "

- 7.2.2020 -

Věra A.

(#40649)

"S pobytem jsem byla velmi spokojena. Malou výhradu mám ke stravě, jako starší člověk mám zubní náhradu a uvítala bych možnost nastrouhané nebo pasírované zeleniny nebo ovoce. Byla jsem ráda za vstřícnost personálu, že jsme si mohla například vzít jablko na pokoj, kde jsem si ho nakrájela na malé kousky a snědla. S pozdravem "

- 30.6.2019 -

František H.

(#32365)

"S pobytem jsem byl nadmíru spokojen, počasí hezké jen večeře jsem očekával lepší!"

- 27.4.2019 -

Eva P.

(#33928)

"S pobytem jsme byli spokojeni,jen trochu pocasí zlobilo."

- 14.3.2019 -

Jan V.

(#30995)

"Celkově hodotím pobyt pozitivně - tedy, co se týká lázní. Bohužel jsme tam byli v době dosti velké sněhové nabídky a chodníky nebyly v tom nejlepším stavu. Ale to snad je problém města. "

- 7.2.2013 -

Anonym

"Vážení, byla jsem velmi spokojena a hodlám služeb Lázní Jeseník i nadále využívat. S pozdravem A.Brklová"



';