Spa resort Lednice

Recenze Spa resort Lednice

Lázně Lednice

Spa resort Lednice - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

92%Perfektní (Založeno na 49 hodnocení)
(49)

- 30.10.2022 -

Renáta Z.

(#60003)

"S celkovým pobytem jsme spokojeni, což svědčil i fakt, že jsme Vaše služby využily již po druhé. Prostředí příjemné, personál ochotný a tak doufáme, že příští rok se zase uvidíme."

- 24.10.2022 -

Jaroslav L.

(#58962)

"velice"

- 11.10.2022 -

Marta D.

(#57454)

"Spokojeni jsme byli velice, proto se k Vám rádi vracíme. Možná jedině bychom přivítali o pár stupňů teplejší bazén."

- 9.10.2022 -

Irena F.

(#59379)

"Dobrý den.S pobytem jsme já i moje rodina byli velice spokojeni.Rádi se se k Vám vracíme každý rok.Personál je velice milí a ochotný.Nemáme žadné negativní připomínky k pobytu.Vše bylo dokonalé.Už se těšíme na příští rok. S pozdravem Fiantová s rodinou."

- 18.9.2022 -

Ladislava V.

(#56269)

"Pobyt příjemný. Personál ochotný. Ubytování na jedničku."

- 30.8.2022 -

Anna P.

(#60326)

" Naprostá spokojenost s pobytem, s ubytováním, stravováním, s procedúrami v balíčku, které trvaly, tolik minut, kolik měly trvat a byly profesionálně provedeny. Ráda bych si pobyt zopakovala co nejdříve, už ted se těším. Děkuji, Anna"

- 24.8.2022 -

Markéta M.

(#55861)

"Úžasné. Já toto slovo nepoužívám často, ale teď musím. Přidala bych ještě víc hvězdiček, jako ohodnocení spokojenosti se vším. Při odjezdu jsme si řekli, že určitě ještě do SPA resortu Lednice přijedeme."

- 22.8.2022 -

Anna H.

(#57842)

"Super prostředí, perfektní ochota personálu, skvělá strava i procedury."

- 5.8.2022 -

Iva Š.

(#58705)

"Dobrý den, děkuji za příjemný pobyt ve vašem hotelu i za poskytované služby."

- 4.8.2022 -

Jaroslav O.

(#57229)

"Vše proběhlo perfekně.Stravování úžasné."

- 2.8.2022 -

Pavla Š.

(#58774)

"Děkujeme za velmi příjemný pobyt.Vše bylo na úrovni-perfektní.Ubytování,jídlo,milý obsluhující personál.Taky lázeń.procedury bez chyby.Rádi se opět příští rok vrátíme."

- 1.8.2022 -

Irena H.

(#57223)

"S kamarádkou jsme byly s pobytem velmi spokojeny. Pouze děti v bazénu s potápěčskými brýlemi a s míčky mezi seniory trošku narušovaly poklidnou atmosféru."

- 26.7.2022 -

Emilie S.

(#57084)

"S Pobytem procedura my i s jídlem jsme byli velký spokojeni můžeme doporučit všem "

- 9.5.2022 -

Dana V.

(#55370)

" Maximální spokojenost, ubytování, stravování, procedury vše OK a krásné počasí vše ještě znásobilo. Děkujeme."

- 11.4.2022 -

Ludmila K.

(#54242)

"Jsme opakování hosté a naplnily se naše představy. "

- 11.4.2022 -

Hana V.

(#54639)

"s pobytem jme byly moc spokojeni , jenom došlo k malému nedorozumění v s placením restaurac, ale to byla spíše naše chyba tak se omlouváme"

- 21.3.2022 -

Vladimír N.

(#54673)

"S pobytem, procedury, profesionalita personálu - vše bylo na vysoké úrovni. Zde bych ještě vyzvedl odbornou úroveň pracovníků procedur."

- 7.1.2020 -

Oldřich B.

(#36798)

"maximálně spokojeni, jen se domnívám, že při Silvestrovské zábavě by v kavárně nemělo být hostům podáváno víno v otevřené láhvi s vlhkou zátkou ( za 290,-Kč)"

- 6.1.2020 -

Pavla K.

(#36820)

"Byli jsme spokojeni, silvestrovská zábava byla hezká, krásný kraj a milí lidé."

- 17.7.2019 -

Helena M.

(#31601)

"Při příjezdu jsme nebyli informováni kdy a kde se dají případně posunout nebo skloubit procedury vlastní, ale i s partnerem. Procedury nevhodně uspořádané."

Předchozí12


';