Spa resort Lednice

Recenze Spa resort Lednice

Lázně Lednice

Spa resort Lednice - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 27 hodnocení)
(27)

- 7.1.2020 -

Oldřich B.

"maximálně spokojeni, jen se domnívám, že při Silvestrovské zábavě by v kavárně nemělo být hostům podáváno víno v otevřené láhvi s vlhkou zátkou ( za 290,-Kč)"

- 6.1.2020 -

Pavla K.

"Byli jsme spokojeni, silvestrovská zábava byla hezká, krásný kraj a milí lidé."

- 17.7.2019 -

Helena M.

"Při příjezdu jsme nebyli informováni kdy a kde se dají případně posunout nebo skloubit procedury vlastní, ale i s partnerem. Procedury nevhodně uspořádané."

- 22.6.2019 -

DUŠAN Š.

"naprostá spokojenost"

- 21.6.2019 -

Jarmila K.

"Můj pobyt nyní byl již druhý a opět jsem u vás byla maximálně spokojena.Příští rok bych pobyt opět zopakovala."

- 14.3.2019 -

paní S.

"spokojná"

- 31.8.2018 -

Veronika S.

"Byli jsme velice spokojeni, vše proběhlo na výbornou !!!!! Určitě se zase rádi vrátíme."

Odpověď:
Moc děkujeme za krásnou pochvalu. Budeme se těšit opět při příští návštěvě. Krásný zbytek léta.
- 8.1.2018 -

MUDr. Zdeně K.

"S celým průběhem pobytu jsme byli velice spokojeni, velká ochota a vstřícnost všech členů personálu se kterým jsme se setkali. Určitý rozdíl byl patrný u poskytovatelů masáže - na jedné straně špičková kvalita, 1x zaznamenán a kvalita spíše průměrná. Ale celkově nadstandartní spokojenost v porovnání s jinými lázněmi."

- 27.11.2017 -

Ivana K.

"Spokojenost na 100%."

- 24.11.2017 -

Bohumila H.

"DOUFÁM ŽE jsem postup s hvězdičkami pochopila nemám nic na co bych si mohla stěžovat, žel už se k vám z finančních i zdravotních duvodu asi nedostanu zdravím a děkuji Hosnedlová"

- 24.11.2017 -

ing. Antonín P.

"Jsme spokojeni a proto se vracíme.Někdy když je plno,tak je problém pozměnit procedury (např. masáže máme rádi 50 min. pedikůra se také ne vždy podařila).Poslední pobyty již po této stránce lepší."

- 24.11.2017 -

Lenka R.

"nic nemělo chybu"

- 13.11.2017 -

Kristýna K.

"Nemáme žádné výhrady k pobytu ve Vašem zařízení,byli jsme již po čtvrté a máme rezervaci již na květen 2018. Celkový průběh pobytu je pro nás pohlazením na duši i na těle a rádi se vracíme! Všem známým a kamarádům doporučujeme aby vyzkoušely nabídky ve Vašem zařízení."

- 11.11.2017 -

Helena Š.

"Byli jsme spokojení,doporučujeme"

- 27.9.2017 -

Zdenek Š.

"Kuchyn podprumerná,vyjma snídaní."

- 21.7.2017 -

Květa L.

"Dobrý den,s pobytem jsme byli spokojeni rádi se tam budeme vracet"

- 16.10.2016 -

Anonym

"Velice se nám to líbilo a chtěli bycom pochválit pana Libora Stočesa, který nám to zajišťoval, za jeho profesionální přístup a ochodu. Děkujeme. S přáním hodně úspěchů spokojení manželé Doleželovi"

- 21.7.2016 -

Anonym

"Velice příjemný odpočinek, strava výborná, celkově spokojenost"

- 23.1.2016 -

Anonym

"Nic se nedalo vytknout!"

- 18.12.2015 -

Anonym

"Příjemné prostředí, příjemný personál, dobré jídlo, martinovské víno, co více si přát. Spokojenost s personálem i s procedurami. Pobyt v našem milovaném kraji se splnil nad očekávání. Děkujeme Lenka a Tonik "

Předchozí12


';