Spa resort Lednice

Recenze Spa resort Lednice

Lázně Lednice

Spa resort Lednice - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

96%Perfektní (Založeno na 168 hodnocení)
(168)

- 18.2.2024 -

Zdeněk R.

(#77630)

"Vše bylo perfektní. Rádi se někdy vrátíme. "

- 11.2.2024 -

Jitka L.

(#76446)

"Byly jsme mile překvapeny. Pobytu nebylo co vytknout."

- 6.2.2024 -

Oldřich Č.

(#79811)

"Do knihy návštěv jsem z legrace napsal, že jsme postrach hotelů - a pokračování jsem už myslel vážně "ale vy jste absolutní 1*". Protože fakt vůbec nic se nedalo vytknout. Byli jsme u vytržení a už jsme dvěma manželům pobyt doporučili. "

- 31.1.2024 -

Vladimír L.

(#76014)

"S pobytem jsem byla velice spokojená. Jen je škoda ,že výtah je jen na straně u recepce."

- 28.1.2024 -

Karel B.

(#80642)

"Jezdíme do lázní pravidelně na tento balíček na jaře a na podzim. Příští návšteVa 24.11. Velká spokojenost."

- 28.1.2024 -

Marcela Š.

(#77756)

" Pobyt u vás mi velmi pomohl. Je tu klidné a příjemné prostředí a ochotný personál."

- 23.1.2024 -

Petr P.

(#78471)

"příjemný a ochotný personál, odpovídající služby a servis, není co vytknout"

- 16.1.2024 -

Bohuslav J.

(#75546)

"Byli jsme velmi spokojeni, všechny služby byly na vysoké úrovni, personál byl ochotný a vstřícný. Rozhodně chceme v průběhu roku opakovat pobyt ve zdejších lázních. "

- 16.1.2024 -

Alice D.

(#78089)

"Dobrý den, moc děkuji za vaše mimořádné služby. Byla jsem velice spokojená, stravování bylo vynikající. Velmi jsem si u vás odpočinula a nabrala nové síly. Ještě jednou děkuji za vše Alice Dvořáková"

- 9.1.2024 -

Ivo Ř.

(#78721)

"Procedury, ubytování, jídlo výborné.Ve čtvrtek v den příjezdu obsluha perfektní, v pátek po 20. hod. po večeři jsem si chtěl doobjednat nápoje, ale po půlhodině čekání na obsluhu jsem odešel (restarurace byla poloprázdná)."

- 5.1.2024 -

Jarmila K.

(#72569)

"Slabší masáž, co jsme měli v balíčku "

- 16.12.2023 -

Marie K.

(#73747)

"Pobyt byl super,personál milý a vstřícný. S kamarádkou jsme si to maximálně užily. Byly jsme již podruhé a příští rok plánujeme, že pojedeme zase . "

- 12.12.2023 -

Jana D.

(#73940)

"Vše bylo úžasné !!!! Jenom malá nespokojenost s teplotou vody v bazénu, jsem "teplomil" a voda v bazénu byla na mě moc studená. Jinak nemohu nic vytknout. "

- 6.12.2023 -

Lenka L.

(#74797)

"Spokojenost veliká s ubytováním, stravováním, s procedurami. Jen mi trochu chyběla vstřícnější komunikace od personálu. Trochu více úsměvu "

- 27.11.2023 -

Miroslav M.

(#75545)

"Pobyt jsme si užili, v rámci možností s ohledem na počasí a roční dobu došlo i k prohlídkám okolí. Při nepřízni počasí volný vstup do bazénu. Účel pobytu, myslím, splnil a v lecčems i překonal všechna očekávání."

- 26.11.2023 -

Lenka K.

(#71884)

"Maximálně!!!!!"

- 16.11.2023 -

Jiří K.

(#75754)

"Krátce byli jsme velmi spokojeni. Jiří Kalvoda a Marie Konečná"

- 11.11.2023 -

Hana M.

(#74167)

"Všichni účastníci byli s pobytem spokojeni a rádi přijedeme opět. Při některých procedurách chyběl zaměstnancům úsměv a dobrá nálada, ale chápeme, že je to náročné povolání..."

- 9.11.2023 -

Bronislava K.

(#67654)

" Vše OK"

- 27.10.2023 -

erwin r.

(#66206)

"Vše bylo velmi dobré, můžeme jen doporučit. Určitě pojedeme znovu. "

Předchozí1234...


';