Hotel Jurkovičův dům

Recenze Hotel Jurkovičův dům

Lázně Luhačovice

Hotel Jurkovičův dům - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 24 hodnocení)
(24)

- 25.8.2022 -

Milan K.

(#54403)

"S pobytem jsme byli spokojeni velice."

- 21.8.2022 -

Jiří H.

(#59754)

"Nemáme nic, co bychom mohli vytknout."

- 29.7.2022 -

Jana K.

(#58982)

"Personál vstřícný, strava výborná, za tyto peníze více procedur"

- 6.5.2022 -

Jaroslava A.

(#56598)

"Spokojenost a budu doporučovat všem přátelům . Díky všem v Jurkovičově domě."

- 16.3.2022 -

Josef S.

(#53529)

"Doporučuji i po konci pandemie zachovat stravování na 2 směny s umístěním u stolu pro 2. Stravování je tím příjemnější a pohodlnější vzhledem ke kapacitě restaurace."

- 6.12.2019 -

Milan K.

(#39106)

"Veľmi spokojný , cítili sme sa ako doma."

- 23.9.2019 -

Karel F.

(#32944)

"Co se týká pobytu - vše v pořádku . Doporučuji řešit běžnou situaci v restauraci - jídlo i služby kolem stravy - perfektní . To se vůbec nedá říci o občerstvení - podávání nápojů k jídlu je pravděpodobně nezávislé na jídelní části . Takže k objednávce pití také nedojde ani během večeře .Záleží na "čipernosti" číšníka .Host tudíž odchází provést útratu za pití do jiného zařízení .Pokud to hotelu Jurkovičův dům nevadí , není nutné řešit .Ale hotel této úrovně by měl mít i tuto část služeb perfektní ."

- 9.8.2019 -

Alena S.

(#35975)

"Nebyl to náš první pobyt u vás již jsme u vás prožily více hezkých pobytů a opět jsme byly nadmíru spokojené. Hlavně si to užila maminka, které je 86 let. Všude se dostala s chodítkem a bylo vše super."

- 21.6.2019 -

Vladimíra Z.

(#31295)

"Jezdíme s manželem již několik let do Jurkovičova domu a ještě jsme se nesetkali s nedostatkem nebo neochotou . personál je velmi vstřícný usměvavý . Wellness OK. Nemá to chybu. Jsme velmi spokojeni."

- 2.4.2019 -

květoslav N.

(#32499)

"vše perfektní přijedeme znovu"

- 14.3.2019 -

Věra S.

(#31640)

"Super ! Moc se nám tam líbilo."

- 25.10.2018 -

Robert V.

(#25187)

"S pobytem jsme byli spokojeni. Máme připomínku pouze k tomu, že pokud chystáte stavební práce u hotelu, víte to s velkým předstihem a máte na tuto skutečnost upozornit zájemce hned při objednávce. S pozdravem Veis "

- 7.8.2018 -

Martina P.

(#25867)

"Do Jurkovičova domu jezdíme pravidelně už 10 let,vždy je všechno k naší spokojenosti."

- 1.8.2018 -

Jana H.

(#27054)

".....byl to krásný pobyt v krásném prostředí ......."

- 1.12.2017 -

Marie K.

(#20804)

"Vše bylo perfektní, jen pokoje by chtěly nové koberce a také polštáře. Na naši prosbu jsme sice hned dostali jiné polštáře, ale ty původní, slehlé a žmolkové nejsou hodny hotelu se čtyřmi hvězdičkami."

- 30.11.2017 -

Dagmar M.

(#20833)

" Krásné, mohu vše doporučit."

- 27.11.2017 -

Jitka S.

(#18887)

"Dobrý den, náš pobyt ve Vašem zařízení byl velice příjemný. Nižší hodnocení ubytování je kvůli proleželým matracím."

- 26.11.2017 -

Pavla K.

(#20343)

"Byla jsem velice spokojena, nemám žádné výhrady."

- 8.9.2017 -

Karel P.

(#17746)

"Klid , příkladná čistota toalet, vany, umyvadla, příjemný a usměvavý personál, špatné a "neviditelné" označení parkoviště pro klienty, přijíždějící poprvé, jako my. "

- 23.7.2017 -

Danuše Z.

(#17771)

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni. První den nás ale zarazilo, že v pokojích nejsou sprchy, ale jen vany, to bylo pro naši poměrnou nepohyblivost, problematické. Ale v průběhu pobytu, vzhledem k tomu, že jsme byli často v bazénu, nebo na vodních procedurách, to nevadilo."

Předchozí12


';