Hotel Jurkovičův dům

Recenze Hotel Jurkovičův dům

Lázně Luhačovice

Hotel Jurkovičův dům - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 19 hodnocení)
(19)

- 6.12.2019 -

Milan K.

"Veľmi spokojný , cítili sme sa ako doma."

- 23.9.2019 -

Karel F.

"Co se týká pobytu - vše v pořádku . Doporučuji řešit běžnou situaci v restauraci - jídlo i služby kolem stravy - perfektní . To se vůbec nedá říci o občerstvení - podávání nápojů k jídlu je pravděpodobně nezávislé na jídelní části . Takže k objednávce pití také nedojde ani během večeře .Záleží na "čipernosti" číšníka .Host tudíž odchází provést útratu za pití do jiného zařízení .Pokud to hotelu Jurkovičův dům nevadí , není nutné řešit .Ale hotel této úrovně by měl mít i tuto část služeb perfektní ."

- 9.8.2019 -

Alena S.

"Nebyl to náš první pobyt u vás již jsme u vás prožily více hezkých pobytů a opět jsme byly nadmíru spokojené. Hlavně si to užila maminka, které je 86 let. Všude se dostala s chodítkem a bylo vše super."

- 21.6.2019 -

Vladimíra Z.

"Jezdíme s manželem již několik let do Jurkovičova domu a ještě jsme se nesetkali s nedostatkem nebo neochotou . personál je velmi vstřícný usměvavý . Wellness OK. Nemá to chybu. Jsme velmi spokojeni."

- 2.4.2019 -

květoslav N.

"vše perfektní přijedeme znovu"

- 14.3.2019 -

Věra S.

"Super ! Moc se nám tam líbilo."

- 25.10.2018 -

Robert V.

"S pobytem jsme byli spokojeni. Máme připomínku pouze k tomu, že pokud chystáte stavební práce u hotelu, víte to s velkým předstihem a máte na tuto skutečnost upozornit zájemce hned při objednávce. S pozdravem Veis "

- 7.8.2018 -

Martina P.

"Do Jurkovičova domu jezdíme pravidelně už 10 let,vždy je všechno k naší spokojenosti."

- 1.8.2018 -

Jana H.

".....byl to krásný pobyt v krásném prostředí ......."

- 1.12.2017 -

Marie K.

"Vše bylo perfektní, jen pokoje by chtěly nové koberce a také polštáře. Na naši prosbu jsme sice hned dostali jiné polštáře, ale ty původní, slehlé a žmolkové nejsou hodny hotelu se čtyřmi hvězdičkami."

- 30.11.2017 -

Dagmar M.

" Krásné, mohu vše doporučit."

- 27.11.2017 -

Jitka S.

"Dobrý den, náš pobyt ve Vašem zařízení byl velice příjemný. Nižší hodnocení ubytování je kvůli proleželým matracím."

- 26.11.2017 -

Pavla K.

"Byla jsem velice spokojena, nemám žádné výhrady."

- 8.9.2017 -

Karel P.

"Klid , příkladná čistota toalet, vany, umyvadla, příjemný a usměvavý personál, špatné a "neviditelné" označení parkoviště pro klienty, přijíždějící poprvé, jako my. "

- 23.7.2017 -

Danuše Z.

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni. První den nás ale zarazilo, že v pokojích nejsou sprchy, ale jen vany, to bylo pro naši poměrnou nepohyblivost, problematické. Ale v průběhu pobytu, vzhledem k tomu, že jsme byli často v bazénu, nebo na vodních procedurách, to nevadilo."

- 16.7.2017 -

Olga N.

"Pobytu nebylo co vytknout. Předčil naše očekávání. "

- 18.5.2017 -

Zdeněk B.

"péřdčil naše očekávání vše bylo dokonalé děkuji boháčk."

- 19.3.2015 -

Anonym

"Dobrý den, jako vždy jsme velmi spokojeni se všemi službami v celém areálu Jurkovičova domu. Rádi zase přijedeme. Josef Neckař a Iva Kolínková"

- 29.7.2013 -

Anonym

"Ochotný a velmi vstřícný personál. Stravování na vysoké úrovni a velký výběr jídel. Pokoje velmi pěkné,ale ve velkém teplu tam chybí klimatizace.Jinak vše super. Majka K."



';