Hotel Niva

Recenze Hotel Niva

Lázně Luhačovice

Hotel Niva - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

8Perfektní (Založeno na 27 hodnocení)
(27)

- 4.12.2019 -

Renata H.

"Pěkný hotel,personál v pohodě,paní masérka moc šikovná."

- 25.10.2019 -

Jitka M.

"Byli jsme spokojeni."

- 24.10.2019 -

Zdenka K.

"s pobytem v lázních jsme byly maximálně spokojené"

- 8.10.2019 -

Josef F.

"Pobyt nám znepříjemnila tvrdá postel a jedna neochotná recepční (v pondělí dopoledne). Jinak byl pobyt super."

- 14.9.2019 -

Jana K.

"Pobyt u Vás jsme si s maminkou moc užily. Personál byl vstřícný, ochotný se vším poradit a velice milý. Rády se k Vám vrátíme a budu Vás doporučovat svým známým. Moc děkujeme."

- 23.8.2019 -

Eva F.

"Pobyt byl pěkný, pokoje čisté , jídlo dobré, pestré a porce velké. Jen čas večeře v 17.30 je brzo"

- 27.7.2019 -

Radka M.

"Chybí restaurace, uvítala bych posezení venku, k dispozici jsou ne zrovna kvalitní ručníky, kolísá tlak teplota vody ve sprcha - nebezpečí opatření a otvírací hodiny wellness se špatně slaďují s večeří. "

- 22.7.2019 -

Věra H.

"Všechno bylo výborné. Krásné ubytování a velice milý personál jak u stravování, tak u procedur i úklidu. Jídla bylo až moc,ale to je úhel pohledu a velikosti žaludku, bylo moc dobré"

- 12.7.2019 -

Blanka Š.

"Pobyt se nám moc líbil, personál byl příjemný, byli jsme moc spokojeni."

- 4.7.2019 -

Milada Š.

"pobyt byl velice příjemný, jídlo výborné, prostě všechno na jedničku."

- 21.6.2019 -

Jan D.

"Spokojen, wellness vysoké kvality"

- 29.4.2019 -

Hana Š.

"Pobyt byl naprosto v pořádku."

- 14.3.2019 -

Ing.Petr H.

"Všechno bylo OK."

- 17.12.2018 -

Jana Š.

"Byla jsem moc spokojena .Příjemný personál i obsluha při jídle .Ráda se sem příští rok vrátím. Vrbkova "

- 16.8.2018 -

Václav K.

"Byli jsme spokojeni s celým průběhem ubytování. Procedury jsme během pobytu neměli, proto hodnotím středně. Děkuji"

- 14.8.2018 -

Helena Z.

"Hotel Niva splnil naše očekávání klidu, pohody a příjemně stráveného týdne. Personál byl vstřícný, komunikativní, flexibilní. Ráda bych vyzvedla dvě osoby, velmi elegantní dámu, která o nás pečovala během stolování a staršího getlemana, který zajišťoval pitný režim. Věřím, že tito lidé mají svou práci opradu rádi a jejich světlo v duši nás rozzářilo. Děkujeme a přejme mnoho spokojených klientů. Zemanovi"

- 21.6.2018 -

Radmila Š.

"já si nemohu stěžovat i když jsem jen na relax 4 dny je to už po druhé a vždy si u Vás odpočinu pohodové prostředí o stravování jen tolik že takhle dobře se nenajím ani v Praze. Určitě pokud to dovolí finance se vrátím. Šilhánová "

Odpověď:
Dobrý den,

mnohokrát děkujeme za slova chvály, budeme rádi, když se k nám vrátíte.
- 7.5.2018 -

Jana P.

"Byli jsme velmi spokojeni"

- 3.5.2018 -

Jaroslav E.

"Říkali, že byli nadšeni"

Odpověď:
Dobrý den,

děkujeme !
- 15.4.2018 -

Elena I.

"Děkuji, byla jsem velmi spokojená."

Předchozí12


';