Hotel Vega ****

Recenze Hotel Vega ****

Lázně Luhačovice

Hotel Vega **** - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 33 hodnocení)
(33)

- 22.10.2020 -

Jiří M.

(#46155)

"S ubytováním,stravováním,procedurami a ochotou personálu jsem byl já i manželka velmi spokojen. Hotel VEGA je umístěn ve velmi příjemné krajině a jeho vybavení je na velmi dobré úrovni,jak pro starší,tak i pro rodiny s dětmi."

- 19.10.2020 -

Eva S.

(#45364)

"Spokojenost byla ve všech směrech.Prostředí ve wellnes i místnosti na procedůry jsou ,, konečně” na úrovni jak má 4hvězdičkový hotel mít.těším se na příště.Eva S."

- 10.2.2020 -

Zdenka U.

(#39237)

"Všechno v pohodě."

- 3.1.2020 -

Marie R.

(#38249)

"čisté a příjemné prostředí, profesionální přístup personálu, hotel je ke všemu umístěn v krásném prostředí - nádherný výhled do krajiny valašských kopců"

- 28.11.2019 -

Marie Ž.

(#38960)

"S pobytem jsme byli velmi spokojení,čisto,příjemné prostředí,ochotný personál,krásná vyhlídka s balkonu i hezký parčík kolem hotelu."

- 12.11.2019 -

Brigita K.

(#37945)

"Byli jsme velmi spokojeni,určitě v příštím roce se tam vrátíme."

- 12.11.2019 -

Vladimíra V.

(#38493)

"Ubytování pěkné, čisté,na klidném místě,spokojenost."

- 16.9.2019 -

Hana Ř.

(#35687)

"Spokojen."

- 13.9.2019 -

Antonín D.

(#35911)

"S pobytem jsme byli spokojeni. Byli jsme zde již po druhé. Recepce na úrovni, obsluha profesionální. Jen v sobotu večer při odchodu z kavárny, nás ve dveřích nevhodně oslovila servírka (menší,blondýnka), " Máte zaplaceno"? Určitě se mohla vyjádřit vhodnější formou - Promiňte .......... . Na personál hotelu **** nevhodné. Máme projetou Evropu od Finska až po Francii ale s tímto jsme se nesetkali. Jinak Luhačovice máme rádi a určitě se k Vám ještě v budoucnu podíváme. "

- 12.9.2019 -

Ludmila N.

(#35080)

"Ve vašem hotelu se nám moc líbilo, byli jsme zde již podruhé a rádi se zde budeme vracet"

- 28.8.2019 -

Lenka H.

(#34745)

"Hotel Vega nás mile překvapil, byly jsme zde spokojené ve všech směrech, strávily jsme zde krásný odpočinkový týden. Užily jsme si jak procedury v hotelu, město Luhačovice tak i nádhernou okolní přírodu. Hotel Vega můžeme všem vřele doporučit :) Lenka a Jitka"

- 25.8.2019 -

Věra Š.

(#35185)

"Byli jsme spokojeni . Byla to krátká, ale příjemná dovolená."

- 17.7.2019 -

Radek D.

(#34397)

"Vše bylo v pořádku ,proto se do hotelu Vega vracíme již po několikáté. "

- 14.7.2019 -

Milena P.

(#35490)

"Náš pobyt na tomto hotelu v pořadí již druhý, vše skvělé ubytování,strava i procedury .Jistě se vrátíme znovu."

- 13.7.2019 -

František Z.

(#33808)

"Pobyt u Vás byl velmi příjemný.Krásné a čisté prostředí prostředí.Ochotný personál.Krásně jsme si odpočinuli."

- 26.6.2019 -

Lenka M.

(#34803)

"Dobrý den s pobytem jsme byli moc spokojeni, krásná dovolená v moc pěkném prostředí."

- 23.6.2019 -

Elena B.

(#33924)

"Vylepšiť označenie príjazdu, veľmi pekné okolité prostredie, možnosti športového vyžitia, fyzioterapeuti milí, strava chutná, výber klasika, veľkosť porcií osobne postačovala....... Pri usporiadaní svadieb a pod. Vylepšiť logistiku pre ostatných hostí... "

- 22.6.2019 -

František D.

(#34228)

"Klidný, pohodový pobyt s velmi dobrým stravováním, kvalitními procedurami a velmi dobrým ubytováním. Ochota a vstříctnost personálu byla mimořádná. Celkově jsme byli velmi spokojení. Děkujeme."

- 13.4.2019 -

IVANA j.

(#33018)

"Pobyt jsme si moc užili. Negativem bylo, že byly v opravě dámské šatny před bazénem a fitness bylo zavřené. Ale díky pěknému počasí jsme většinu času strávili venku a zároveň chápeme, že opravy probíhaly ještě před plnou sezonou."

- 29.3.2019 -

Lenka V.

(#31590)

"S pobytem jsme byly velmi spokojené, personál byl velmi vstřícný,ochotný. Hotel čistý, voňavý. Služby s bonusy se nám moc líbily. "

Předchozí12


';