Hotel Vega ****

Recenze Hotel Vega ****

Lázně Luhačovice

Hotel Vega **** - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

94%Perfektní (Založeno na 123 hodnocení)
(123)

- 9.2.2024 -

Jaromíra N.

(#81155)

"Luhačovice známe - dle očekávání."

- 2.2.2024 -

Zdeňka Z.

(#81138)

"spokojenost"

- 22.1.2024 -

Rudolf M.

(#79721)

"Velmi dobré ubytování, spokojenost se stravou a procedúry výborné, doporučím známým."

- 5.1.2024 -

Stanislav M.

(#78384)

"Vynikající prostředí, personál gastronomie, prostě vše. "

- 11.12.2023 -

Bohumil K.

(#76037)

"Velice "

- 5.12.2023 -

Božena M.

(#76829)

"Maximálně"

- 22.11.2023 -

Jiří V.

(#70099)

"Výborné."

- 13.11.2023 -

Dana R.

(#75678)

"Byly jsme velmi spokojeny."

- 8.11.2023 -

Renata S.

(#74864)

"Velmi se nám pobyt líbil Pokoje krásné a čistě, úžasný výhled na přírodu jídlo výborně"

- 8.11.2023 -

Libuše K.

(#74877)

"Bylo to skvělé. Pokoj čistý, útulný, strava vynikající. Personál ochotný a usměvavý. Byli jsme moc spokojeni "

- 24.10.2023 -

hana m.

(#74672)

"Byli jsme velice spokojeni."

- 16.10.2023 -

Imrich M.

(#71647)

"Zaplacen pobyt pro 2 lidi v termínu 10-12.10.2023. Hotel pěkný, všude čisto, pokoje s hezkým výhledem. Služby,. sauna, bazén atd , vše velmi pěkné. Personál kuchyně famózní, děkujeme kuchařům, obsluha restaurace ochotná, usměvavá a to i s pravděpodobně učni, kteří zde obsluhovali. Čišník, který měl směnu 10.10 večer u večeře (mladík ve věku cca. 25 let s plnovousem v košili krátký rukáv, černé barvy) je člověk na svém místě. Spokojenost na 120% je milý, usměvavý , bystrý, všímavý, ihned se ptá na nápoje po dopití, okamžitě odnáší talíře, radost mít takového zaměstnance. Až potud celková spokojenost na 99% Je tu ovšem jedno veliké mínus a to recepční. Během pobytu se jsem viděl na recepci asi 4 osoby, V podstatě žádná vás sama od sebe nepozdraví, odpoví pouze na náš pozdrav.. Bez úsměvu, působí dojmem , že jsou v práci pouze, že musí. A dnes při odjezdu , když jsem položil klíče na recepci na stůl jsem očekával aspoń něco ve smyslu: Jak se vám u nás líbilo, nebo například: mohly bychom do budoucna něco zlepšit, nebo třeba těšíme se zase někdy na viděnou či podobně. Po položení klíčů na stůl na recepci byla první slova recepční : na pokoji byla voda, vypili jste jí, je placená a také musíte zaplatit 140,-Kč nevím přesně jestli lázeňský či obecní poplatek. Bylo to velice nepříjemné pro mne i partnerku (náš věk 50 a 53 let) , kdy jsme si připadali jako by nás káral pán ředitel ve škole. Vyjimkou byla pouze paní recepční při přijezdu 10,10 ve 14 hod., tato se vše vysvětlila, kde je pokoj , masérna, restaurace atd, ale opět bez nějakého úsměvu, jako by strojově, ale slušně. Zbytek recepčních je spokojenost na 50%, jakoby by ignorace hostů, pozdrav mne první a já ti odpovím, člověk se bojí obrazně zeptat , aby neobtěžoval. Původní velmi kladně hodnocení na cca 98%, bylo při odjezdu znechuceno. Přijet příště či nepřijet? Proto jen 3 a půl hvězdičky."

- 9.10.2023 -

Jana I.

(#73604)

" Jezdíme s kamarádkami již 10 let na wellness pobyty, pokaždé na jiná místa a zde se nám líbilo nejvíce, děkujeme."

- 6.10.2023 -

Ivana N.

(#74764)

"Velmi dobré Do"

- 4.10.2023 -

Jiří H.

(#68411)

"Naprostá spokojenost a úplně top byl vyhřívaný venkovní bazén "

- 3.10.2023 -

Antonín F.

(#73633)

"Naprostá spokojenost, určitě si to zopakujeme. Děkujeme."

- 29.9.2023 -

Miroslava Ž.

(#74018)

"Moc se nám u vás líbilo"

- 23.9.2023 -

Romana J.

(#73096)

"Ve wellness bohužel studená bazénová voda Sauny mimo provoz Přitom byly součástí balíčku!!"

Odpověď:
Dobrý den.
děkujeme za hodnocení.
Bazénová voda má stálou teplotu 30 stupňů celsia, což je norma pro zážitkový bazén určená hygienou. Ano sauny měla odstávku jeden den Vašeho pobytu, Kdy bylo nutné z bezpečnostních důvodů vyměnit samozavírací mechanizmus ve vstupních dveřích do saunové zóny- bohuže za závadu nikdo nemůže a omlouváme se za komplikace. Jednalo se ale o jednu odpolední odstávku, nikoli, že nebyly sauny v provozu !! Přejeme hezký den - Vega tým
- 22.9.2023 -

Kateřina Z.

(#67254)

"Krásné ubytování i wellness. Příjemný personál. Výborné jídlo. Nádherný výhled. Možnost zahrát si minigolf nebo tenis."

- 20.9.2023 -

Marta P.

(#72899)

"Se švagrovou jsme byly nadšeny, určitě se budeme vracet, děkujeme za krásný pobyt. Jen bych zvážila nekvalitní polštáře pod hlavu, ale zachránily to malé kvalitní polštářky, těšíme se na další pobyt, přeji hezký den a hodně klientů, doporučíme všem."

Předchozí1234...


';