Hotel Vega ****

Recenze Hotel Vega ****

Lázně Luhačovice

Hotel Vega **** - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

94%Perfektní (Založeno na 42 hodnocení)
(42)

- 16.9.2022 -

Barbora B.

(#58102)

"Hotel hezký, rekonstruovaný, nicméně je to prostě stará zotavovna a panelák. Takže vše je slyšet mezi pokoji jak stěnami, tak i podlahou a tropem. Např. víte, že se soused sprchuje, hádá, prozpěvuje si atp. Když už měním dveře za tak hezké, tak namažu panty, vržou ve všech pokojích. I to vrzání je slyšet mezi pokoji. A WC na pokoji je prostě malé délkově i na šířku. Sednete si a koleny prorážíte dveře, rameny bouráte zdi. Spaní, postel a lůžkoviny i matrace paráda, větrání přes okno se sítí také, příjemné posezení na balkoně, hodně TV programů, vybavení pokoje i koupelny super. Parádní welnes, bazén, vířivka, sauny, posezení i poležení. Špičkový personál masáží, koupelí, zábalů. Příjemné okolí, až na zadní stranu hotelu, tam asi rekonstrukce nebyla, ani na mini golfu. Jídla na polopenzi do sytosti, občas gastronomické prohřešky, nehodné 4* hotelu. Třeba smažený květák se nenechává zavlhnout pod poklopem, drůbeží na špízech se nejprve osmaží, aby se zatáhlo, jinak neudrží šťávu a je suché, kuličky zeleného pepře je dobré z omáčky odcedit a takové maličkosti. Pivo jen 1 značka regionální, jinak obligátní europivo plzeň a k tomu Radegast 10°, výběr mohl být větší. Dobrá vína. Krásný výhled z hotelu i restaurace. Chyběící nabíjení pro elektromobily, to už je dnes u 4* standard. Nahrazeno ochotnou údržbáře a nataženou prodlužovačkou k parkovišti."

Odpověď:
Děkujeme za Vaše hodnocení pane Burkoviči. WC není nijak velikostně k tančení, nicméně splňuje požadavky dle norem a bylo zkolaudováno. Váš koment o bourání stěn atd. měl být nejspíše pokusem o nepovedený vtip.. Jestli někde vrže pant, se stát může a údržbář odstraní, ale rozhodně nevržou na všech pokojích jak tady dost ironickým tónem popisujete..Nevím, jaké máte gastro vzdělání, nicméně, postupy vaření jak popisujete, nejsou až tak pravdivé... Stejně tak mi prosím zašlete seznam **** hotelů nejen v Luhačovicíh, kde mají jak uvádíte standardně nabíjení pro automobily.. No věřím, že jste si pobyt i tak užil.. Přeji hezký den. Tomáš Voráček -ředitel hotelu Vega. (a pro ostatní, nejsem arogantní ředitel, jen nemám rád recenze tohoto typu :-) )
- 12.9.2022 -

Václav R.

(#58905)

"BYLI JSME SPOKOJENID"

- 1.8.2022 -

Miroslava K.

(#59969)

"spokojeni nad očekávání"

- 1.8.2022 -

Jana A.

(#55414)

"Pobyt byl velmi příjemný, byli jsme spokojeni. Proto k vám každý rok jezdíme."

- 20.7.2022 -

Václav T.

(#57926)

"příjemný klidný hotel na místě s krásným výhledem do údolí. Pro milovníky domácích mazlíčků, mohu jenom doporučit. Všude čisto, uklizeno, velice příjemný a ochotný personál. Doporučuji."

- 2.5.2022 -

Helena H.

(#57322)

"Dobrý den, s pobytem jsme byli spokojeni. Pokoj byl čistý, prostorný, pohodlný. Obsluha také výborná."

- 6.4.2022 -

Josef Š.

(#54595)

"Líbilo se nám všechno ale pochvala obzvlášť patří kuchaři.Jidlo bylo vynikající.Doporucujeme!"

- 22.10.2020 -

Jiří M.

(#46155)

"S ubytováním,stravováním,procedurami a ochotou personálu jsem byl já i manželka velmi spokojen. Hotel VEGA je umístěn ve velmi příjemné krajině a jeho vybavení je na velmi dobré úrovni,jak pro starší,tak i pro rodiny s dětmi."

- 19.10.2020 -

Eva S.

(#45364)

"Spokojenost byla ve všech směrech.Prostředí ve wellnes i místnosti na procedůry jsou ,, konečně” na úrovni jak má 4hvězdičkový hotel mít.těším se na příště.Eva S."

- 10.2.2020 -

Zdenka U.

(#39237)

"Všechno v pohodě."

- 3.1.2020 -

Marie R.

(#38249)

"čisté a příjemné prostředí, profesionální přístup personálu, hotel je ke všemu umístěn v krásném prostředí - nádherný výhled do krajiny valašských kopců"

- 28.11.2019 -

Marie Ž.

(#38960)

"S pobytem jsme byli velmi spokojení,čisto,příjemné prostředí,ochotný personál,krásná vyhlídka s balkonu i hezký parčík kolem hotelu."

- 12.11.2019 -

Brigita K.

(#37945)

"Byli jsme velmi spokojeni,určitě v příštím roce se tam vrátíme."

- 12.11.2019 -

Vladimíra V.

(#38493)

"Ubytování pěkné, čisté,na klidném místě,spokojenost."

- 16.9.2019 -

Hana Ř.

(#35687)

"Spokojen."

- 13.9.2019 -

Antonín D.

(#35911)

"S pobytem jsme byli spokojeni. Byli jsme zde již po druhé. Recepce na úrovni, obsluha profesionální. Jen v sobotu večer při odchodu z kavárny, nás ve dveřích nevhodně oslovila servírka (menší,blondýnka), " Máte zaplaceno"? Určitě se mohla vyjádřit vhodnější formou - Promiňte .......... . Na personál hotelu **** nevhodné. Máme projetou Evropu od Finska až po Francii ale s tímto jsme se nesetkali. Jinak Luhačovice máme rádi a určitě se k Vám ještě v budoucnu podíváme. "

- 12.9.2019 -

Ludmila N.

(#35080)

"Ve vašem hotelu se nám moc líbilo, byli jsme zde již podruhé a rádi se zde budeme vracet"

- 28.8.2019 -

Lenka H.

(#34745)

"Hotel Vega nás mile překvapil, byly jsme zde spokojené ve všech směrech, strávily jsme zde krásný odpočinkový týden. Užily jsme si jak procedury v hotelu, město Luhačovice tak i nádhernou okolní přírodu. Hotel Vega můžeme všem vřele doporučit :) Lenka a Jitka"

- 25.8.2019 -

Věra Š.

(#35185)

"Byli jsme spokojeni . Byla to krátká, ale příjemná dovolená."

- 17.7.2019 -

Radek D.

(#34397)

"Vše bylo v pořádku ,proto se do hotelu Vega vracíme již po několikáté. "

Předchozí12


';