Vila Antoaneta

Recenze Vila Antoaneta

Lázně Luhačovice

Vila Antoaneta - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

94%Perfektní (Založeno na 191 hodnocení)
(191)

- 14.3.2023 -

Marcela F.

(#66077)

"POBYT JSME SI UŽILI PODLE SVÝCH PŘEDSTAV,DOSTALI JSME OD DĚTÍ K MANŽELOVÝM 70 NAROZENINÁM."

Odpověď:
Dobrý den,
moc děkujeme za Vaše hodnocení.
Černá, obchodní oddělení
- 8.3.2023 -

jaroslav j.

(#65978)

"Do Antoanety jezdíme už 20let.Jezdíme proto, že všechny procedury jsou pod jednou střechou. Nyní ale po reknstrukci bazénu, kde zrušili šatny pro muže a ženy jsou sprchy dohromady muži i ženy spolu tak ,že jdete z bazénu ve sprše narazíte na nahou ženu (nebo opačně) a je hned fópa .Tímto nedoruzeměním se baví hosté u večeře (kdo koho viděl) Jezdíme, ale bonus (volný vstup k bazénu nevyužíváme ) je to škoda.Snad se dočkáme změny k lepšímu. I když jsme loni upozorňovali na tento problém nic se nezměnilo"

- 14.12.2022 -

Marie B.

(#63364)

"Dobrý den, pobyt ve vile Antoaneta byl skvělý, velmi jsem se zrelaxovala, všechno bylo čisté a výborně zorganizované. Oceňuji nabídku hotelového taxi, pro vylepšení ubytování chyběl sprchovací box. Děkuji, Bednářová"

- 7.12.2022 -

Terezie K.

(#63651)

"4 hvězdičky za ubytování z důvodu velmi tvrdých matraci:-) jinak vše perfektní byli jsme moc spokojeni. Děkujeme. "

- 5.12.2022 -

Eliška B.

(#62966)

"Pobyt byl skvělý, mohu všem jenom doporučit! Od personálu po procedury všechno probíhalo na jedničku. Pouze lehce vrzající postele trochu budily. Tímto ale moc děkuji za nádherné a pečující dny, bylo to perfektní."

- 4.12.2022 -

Marta P.

(#62938)

"Vše bylo perfektní, určitě zase přijedu. Děkuji Piherová"

- 2.11.2022 -

Alžběta M.

(#56108)

"Velice příjemný pobyt, počínaje přístupem personálu, přes procedury a stravu z naší strany velká spokojenost.....určitě se rádi vrátíme a budeme Vás doporučovat. Děkujeme .... AM"

- 12.10.2022 -

Miroslav D.

(#61066)

"I ve standardu slušné ubytovíní, ostatní velmi spokojeni."

- 3.10.2022 -

Alena V.

(#60560)

"S pobytem jsem byla spokojena , až na celkem chladný bazén a vířivku ve welnes"

- 23.9.2022 -

Jiřina V.

(#61138)

"Spokojenost.....ůžasný apartmán,, čistota na pokojích, .....příjemný personál.....jen procedůru jsem nemohla využít, nevlezu do vany ZTP, nabídnutou náhradu jsem odmítla, jinak paní velmi ochotná. Spokojeni jsme byly všechny tři...."

- 24.8.2022 -

Dagmar G.

(#57121)

"pobyt splnil má očekávání"

- 23.8.2022 -

Miroslav M.

(#55463)

"S pobytem jsem byl velice spokojen, nemám k němu jedinou výtku. Vše bylo na vysoké profesiální úrovni. S takovou ochotou a vstřícností veškerého personálu jsem se ještě nesetkal."

Odpověď:
Dobrý den pane Macháčku,

děkujeme za kladné hodnocení, kterého si velice vážíme.
Černá
- 20.7.2022 -

Marie J.

(#57345)

"naprostá spokojenost, v lázních v Antoanetě jsem byla už poněkolikáté a jsem 100% spokojena"

Odpověď:
Dobrý den paní Musilová,
děkujeme za Vaše kladné hodnocení a věříme, že Vás budeme moci v některém z našich zařízení opět přivítat.
Černá
sales manager
- 13.7.2022 -

Kamila B.

(#53637)

"S dovolenou jsem byla spokojena, ubytování hezké, čisté, personál vstřícný. Nebyla jsem však spokojena s tím, že když jsem chtěla míchaná vajíčka, která celý týden mého pobytu nebyla, musela jsem zaplatit 40 Kč, i když nic jiného k snídani jsem si nedala. Loni bylo v ceně. Také ovoce nebylo, asi se rozebralo i klienty, kterým hradí pobyt pojišťovna. Byla " stará jablka" , sem tam hruška, pár banánů které nezbyly, ačkoliv jsem přišla na snídani v osm. Pro hosty je snídaně do 10ti hodin, to už by asi nebylo nic. Takto to bylo i s dezerty. Loni byla strava v pořádku. Servírovaný oběd a večeře byla velmi chutná. Procedury - koupel mi spojily s maskou obličeje a dekoltu, takže jsem nemohla si užít koupel JUST 20 minut v klidu. Maska obličeje a dekoltu měla být v jiný čas, ale paní mi to spojila. Tedy oboje za 20 minut hotovo. Hotel je velmi hezký a příjemný, za rok ráda pojedu opět, věřím, že tyto malé nedostatky se napraví. Děkuji"

Odpověď:
Dobrý den paní Bušovská,
děkujeme za Vaši reakci. Jsme rádi, že se náš hotel opět chystáte navštívit. Naším přáním je, aby naši klienti byli se službami u nás spokojeni. Bohužel, co se týká stravy, došlo ke skokovému zdražení vstupů, tedy potravin, což nejsme schopni ovlivnit. Snažíme se vše ustát, aniž bychom přistoupili k plošnému zdražení celých pobytů. Děkujeme za pochopení a Vaši přízeň.
J.Černá
sales manager
- 13.7.2022 -

Alena B.

(#57516)

"velmi spokojeni"

- 11.6.2022 -

Renáta Č.

(#56689)

"Spokojenost "

- 22.5.2022 -

Jindra C.

(#56366)

"Bylo to super."

- 18.5.2022 -

Marcela T.

(#55155)

"Pobyt jsme si neuvěřitelně užily. Počasí nám přálo, takže není co vytknout.Prostě nádhera. Ale aby všechno nebylo tak růžové - chyběla nám kavárna. Škoda. "

- 3.5.2022 -

Jana Z.

(#56942)

"S pobytem jsem byla spokojená"

- 13.4.2022 -

Yveta Š.

(#56246)

"Pobyt byl příjemný a personál, hlavně v jídelně byl fantastický. Co mi trochu vadilo, bylo vybavení pokoje v Petříně v podkroví, kde jsem bydlela, protože starý odřený stolek, skříň a nábytek opravdu nepůsobí dobrým dojmem v tak nádherném hotelu. To samé dveře, které ve spodní části jsou značně poškozené. Antoanetě ale určitě zůstanu věrná."



';