Wellness hotel Pohoda

Recenze Wellness hotel Pohoda

Lázně Luhačovice

Wellness hotel Pohoda - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

96%Perfektní (Založeno na 195 hodnocení)
(195)

- 13.5.2024 -

Jiří I.

(#83442)

"Krásná lokalita. Obsluha vzorná a profesionální. Úklid včas a bez jakéhokoli omezení pobytu/ nezištně provedeno. Polopenze skvělá nabídka a vzorná obsluha. Recepční vždy usměvavá a vstřícná. Doprava z hotelu do centra a zpět rovněž super služba, jen by mohla být ještě jedna -> kolem 13té hodiny. Procedury i wellness nabídka super. Personál rovněž bez prodlev, vstřícný, profi a ochotný přístup. Jen byl problém s parkováním, nakonec i s tím nám bylo recepční doporučeno, kam s autem."

- 12.5.2024 -

Marie K.

(#84727)

"Celkově dobrý pobyt"

- 9.5.2024 -

Ing. Jan B.

(#79932)

"spokojeni jako vždy"

- 8.5.2024 -

Lubomír K.

(#83825)

"Skutečně maximální spokojenost. Prostředí hotelu, stravování i lázeňská péče předčily naše očekávání. Doporučíme přátelům a rádi znovu přijedeme. Děkujeme! "

- 7.5.2024 -

D. P.

(#84321)

"Spokojenost"

- 6.5.2024 -

František L.

(#82658)

"Mohu Vám sdělit, že jsme byli velice spokojeni. Vše bylo bez jakékoliv závady od objednání, dopravu Vaším autem, včetně bezproblémového pobytu. Určitě si k Vám znovu přijedeme odpočinout. Děkujeme za Vaši péči. S pozdravem František Lapeš Brno "

- 5.5.2024 -

Karel R.

(#82654)

"spokojenost na 100% nechtělo se nám domů"

- 4.5.2024 -

Hana V.

(#82656)

"Velmi"

- 24.4.2024 -

Dana K.

(#84067)

"veliká spokojenost, vše v naprostém pořádku"

- 31.3.2024 -

Jana K.

(#81749)

"Maminka i teta, které jsme na pobyt do Luhačovic (hotel Pohoda) poslali, byly nadšené, celý pobyt si pochvalovaly."

- 28.3.2024 -

Markéta H.

(#80492)

"Naprosto dokonalé ubytování, zejména tiché. Stravování na špičkové úrovni -nejen jídlo ale i personál. Pouze dvě připomínky - bylo by ideální oddělit saunovou odpočívací zónu od bazénové. A upravit zavírání dveří na méně hlučné. "

- 22.3.2024 -

Marie M.

(#78036)

"S pobytem jsme byly velmi spokojené, proto se tu rády vracíme."

- 15.3.2024 -

Věrq V.

(#80530)

"JIZ DRUHY POBYT V HOTELU POHODA A OPÉT VŠE NA VYBORNOU URČITĚ SI POBYT ZOPAKUJI"

- 12.3.2024 -

Jiřina Ď.

(#80056)

"Dobrý den, tento pobyt jsme s manželem absolvovali již podruhé. Rádi se vracíme tam, kde je o nás dobře postaráno. Byli jsme spokojeni. Jedna výtka se týká náhlé změny teploty ve vířivce,(asi třetí den našeho pobytu), velké, až nepříjemné ochlazení vody. Obsluha stále něco měřila, ale do původního stavu se teplota nevrátila. Letos bylo na pobytu i více rodin s malými dětmi. Děti mi nevadí, pracuji s nimi, ale skákání do vody a velký hluk nám docela vadil. Stačilo by jen vyžadovat dodržování stanovených pravidel, nebo určit časové rozmezí pobytu v bazénu právě pro rodiny s malými dětmi. Procedury byly velmi příjemné a masáž zad,( prováděl ji příjemný muž středního věku, jehož jméno jsem si nezapamatovala) byla opravdu vynikající."

- 7.3.2024 -

Ludvík P.

(#82786)

"Velice spokojení"

- 6.3.2024 -

Jitka F.

(#81839)

"Byli jsme velmi spokojeni"

- 27.2.2024 -

Jarmila Z.

(#80099)

"Jsme velmi spokojeni. Už jsme byli na pobytu v ,,Pohodě ,, 3 krát a doufám, že ne naposledy."

- 15.2.2024 -

Jana D.

(#77467)

"S pobytem velká spokojenost, proto jsme tento hotel volili již podruhé. Je zde pěkné prostředí, skvělá kuchyně i velice vstřícný personál. Malinký stín vrhl na průběh procedur jeden masér, který si chtěl zřejmě usnadnit práci v odpoledních hodinách. "

- 11.2.2024 -

Marie P.

(#78162)

"V Pohodě pohoda. Moc jsme si to užili. Bylo to super :-)"

- 4.12.2023 -

Jana M.

(#78023)

"Opravdu skvělý pobyt."

Předchozí1234...


';