Wellness hotel Pohoda

Recenze Wellness hotel Pohoda

Lázně Luhačovice

Wellness hotel Pohoda - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 48 hodnocení)
(48)

- 16.2.2020 -

Lenka V.

"Pobyt se mi velice líbil, jen bych vytkla nedostatečnou informovanost na recepci o dopravě z hotelu do centra."

- 14.2.2020 -

Dana S.

"Maximální spokojenost."

- 6.12.2019 -

Ilona M.

"S pobytem jsme byly všechny moc spokojené, výborné bylo vše, ubytování, stravování, procedury, personál, možnost dopravy do centra a zpět, určitě se opět vrátíme....."

- 23.11.2019 -

Milena M.

"letošní pobyt mě velmi oslovil a příští rok pojedeme určitě znovu"

- 23.11.2019 -

Jana S.

"Spokojená."

- 8.11.2019 -

Oldřich B.

"Naprostá spokojenost ,k ubytování častější výměna ručníků, do rána neuschnou."

- 5.11.2019 -

Petr B.

"Dobrý den, s pobytem v Pohodě jsme byli velice spokojeni a určitě se sem ještě vrátíme. Moc se nám líbil i výlet do Bojkovic a na Baťův kanál. Za vše moc děkujeme. Petr a Věra Brožovi"

- 30.10.2019 -

Ľubomír Š.

"Spokojen"

- 23.10.2019 -

oldřiška k.

"Dobrý den jezdíme do vašeho hotelu opakovaně a vždy i tentokrát jsme byly nadmíru spokojeni, milí a ochotný personál,jídlo vynikající ubytovaní také výborné děkujeme a těšíme se na další setkaní s pozdravem Kucharczyková"

- 14.10.2019 -

Anna B.

"Byli jsme maximálně spokojeni."

- 14.10.2019 -

Jiří Š.

"s pobytem jsme byli velmi spokojeni"

- 23.6.2019 -

Eva V.

"pobyt bez chyby,spokojeni"

- 9.4.2019 -

Jaroslava B.

"Vše výborné, pouze špinavý okraj bazénu."

- 5.4.2019 -

paní Č.

"Krásný týden,ubytování perfektní,strava neměla chybu,personál príjemný,rádi se sem vrátíme! WiFi SLABÉ NA POKOJI (4 patro)!"

- 18.3.2019 -

Miroslava S.

"Pobyt byl příjemný,malý nedostatek snad byly nestabilní matrace."

- 15.3.2019 -

Blanka Konkolová K.

"byla jsem nadmíru spokojena a příští rok se k vám chystám znovu.Pobyt jsem zakoupila i rodině,která jede koncem března.tak snad budou jako já spokojeni"

- 14.3.2019 -

Alena K.

"Krásné ubytování, naprosto skvělá kuchyně a procedury byly také příjemné, personál velmi milý. "

- 14.3.2019 -

Petr Ž.

"velice spokojeni"

- 23.12.2018 -

Libie K.

"S pobytem ve Vašem wellness hotelu Pohoda, jsme byly velice spokojení. Je tam velice milý a vstřícný personál. I můj malý syn si pobyt velice užíval, hlavně v bazénu, kde je příjemná teplota vody. Se stravováním, které bylo formou bufetu, jsme byly velice nadšeni a spokojeni. Jediný malý problém nastal v objednání procedur. Měli jsme domluvené, kvůli synovi, procedury za sebou. Byly, ale nahlášeny ve stejný čas. Nebyl, ale problém se s personálem domluvit na změně času. Byly k tomuto problému velice vstřícní a ihned chybu napravily."

- 24.9.2018 -

Květoslava L.

"Byl jsme velmi spokojené, nevím o žádném nedostatku, prostě klid a pohoda, navíc vyšlo i počasí, vše bylo naprosto v pořádku"

Předchozí123


';