Wellness hotel Pohoda

Recenze Wellness hotel Pohoda

Lázně Luhačovice

Wellness hotel Pohoda - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 64 hodnocení)
(64)

- 11.5.2022 -

Otakar B.

(#54962)

"velmi spokojeni. Jedna drobnost by byla - nešly na TV nastavit stálé titulky pro hůře slyšící seniory."

- 11.5.2022 -

Marie H.

(#57618)

"Výborně."

- 5.5.2022 -

Čestmír H.

(#52254)

"Pobyt jako vždy perfektní"

- 27.4.2022 -

František P.

(#57502)

"V pohodě"

- 19.4.2022 -

Jitka C.

(#57082)

"Vše proběhlo k naší plné spokojenosti, rádi se k vám vrátíme"

- 16.4.2022 -

Dr.Valerián B.

(#56502)

"Pohoda na zkoušku- za jedna!"

- 6.4.2022 -

Hana V.

(#52957)

"Všechno bylo perfektní. Výběr jídla a kvalita vynikající. Moc děkujeme a rádi se sem budeme vracet."

- 30.3.2022 -

Simona D.

(#56730)

"100% spokojenost"

- 23.3.2022 -

Věra I.

(#53666)

"Vše se nám moc libylo byli jsme spokojeni přijali bychom vyce procedur."

- 22.12.2021 -

Libuše B.

(#53470)

"Dobrý den, s pobytem ve Vašem hotelu jsem byla velmi, velmi spokojená. Ocenila jsem především skutečnou profesionalitu, přívětivost a vstřícnost u všech zaměstnanců, výbornou, pestrou a velmi chutnou stravu. Mile mně překvapil i zajištěný hotelový odvoz podle mojí potřeby. Příjemný klid a pohoda v hotelu, po celou dobu pobytu, mně po nedávném úmrtí manžela pomohlo ke zklidnění, pro utřídění myšlenek a k novému nadechnutí. Jsem za to nesmírně vděčná a děkuji Vám všem. Těším se na další pobyty u Vás a vřele je doporučuji mojí rodině a přátelům. Přeji Vám příjemné vánoční svátky, do nového roku 2022 samé spokojené klienty, v pracovním i osobním životě pak hodně úspěchů, štěstí a především pevného zdraví. Libuše B."

- 8.12.2021 -

Kateřina K.

(#46827)

"Jako vždy perfektní služby, výborné stravování - prostě pohoda v POHODĚ!!! DÍKY!"

- 2.12.2021 -

Stanislav H.

(#46534)

"V hoteli Pohoda sme boli uz 7x a chystame sa zase to svedci o nasej spokojnosti."

- 27.2.2020 -

Virginie W.

(#40755)

"Ubytovani a stravovani vyborne,vseho dostatek,jidlo se stale doplnovalo,takze i kdyz se prijde na veceri pozdeji,nic nechybi. Bazen cisty,celodenni volny pristup do bazenu vyhovujici.Neni sice velky,ale na zaplavani i cviceni ve vode dostacujici. Masaze slabe,maser i maserka se setrili.Koupele i zabaly z Mrtveho more fajn. Prochazky kolem prehrady i vylety do okoli autem mohu jen doporucit(Luhacovice,Zlin,Vizovice,Valasske Klobouky,ZOO Lesna,poutni misto Štipa,Provodov,Brumov - Bylnice)."

- 26.2.2020 -

Danuše W.

(#41391)

"pobyt byl příliš krátký na hodnocení, ale nebyly žádné problémy"

- 26.2.2020 -

Hana J.

(#36990)

"S pobytem, který jsem dostal jako dárek jsem byl velmi spokojen."

- 24.2.2020 -

Jaroslav P.

(#40102)

"Super, všechno bylo tak jak má být, určitě zase přijedeme . :-) "

- 16.2.2020 -

Lenka V.

(#38779)

"Pobyt se mi velice líbil, jen bych vytkla nedostatečnou informovanost na recepci o dopravě z hotelu do centra."

- 14.2.2020 -

Dana S.

(#41269)

"Maximální spokojenost."

- 6.12.2019 -

Ilona M.

(#35278)

"S pobytem jsme byly všechny moc spokojené, výborné bylo vše, ubytování, stravování, procedury, personál, možnost dopravy do centra a zpět, určitě se opět vrátíme....."

- 23.11.2019 -

Milena M.

(#36135)

"letošní pobyt mě velmi oslovil a příští rok pojedeme určitě znovu"

Předchozí1234


';