Aqua Hotel Termál

Recenze Aqua Hotel Termál

Lázně Mosonmagyaróvár

Aqua Hotel Termál - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

80%Skvělé (Založeno na 35 hodnocení)
(35)

- 23.10.2022 -

Jiří M.

(#62248)

"Zdravím, je tam málo češtiny SKORO NIC myslím v orientačních tabulích a mohl by tam být aspon 1 program v češtině kdysi tam býval ,samozřejmě že jsem tam nepřijel sledovat televizi jinak velká SPOKOJENOST určitě lázně ještě navštívím "

- 23.10.2022 -

Petr G.

(#57987)

"Vše podle naších představ. Jezdíme opakovaně. Kvitovali jsme nově upravené prostory pro stravování."

- 12.10.2022 -

jana Š.

(#61182)

"naprostá spokojenost"

- 14.9.2022 -

Dagmar V.

(#54826)

"Ubytování dobré, na recepci ani obsluhující personál nemluví slovensky, při snídaní chybělo doplňování hrníčku, lžiček ,talířů, nápojů. Venkovní bazénový areál byl super. I přes drobné problémy pojedeme znovu."

- 9.8.2022 -

Vladimír V.

(#59980)

"V podstatě vše o.k., kladně hodnotíme klimatizaci na pokoji v ukrutném vedru. Velkým nedostatkem je nemožnost sledovat českou televizi ( alespoň zprávy a počasí ). Personál oblbuje hosty, že se nedostatek řeší, ale jen si dělají z hostů legraci. Jen málo hotelů se satelitem nenabízí programy v řeči velmi častých hostů. Nechápeme. "

- 6.8.2022 -

Lucie A.

(#59235)

" Cestovala jsem s 11M miminkem, cili me hlavne zajimal komfort, bazeny a cistota. Krome lazni jako takovych, ktere jsou skvelym mistem pro vsechny vekove kategorie, me ale bohuzel vse ostatni zklamalo - v pokoji nam za deset dni ani jednou nevyluxovali (i pres cetne prosby na recepci, nebot maly se plazi po zemi), klimatizace nefungovala, jidlo bylo opravdu prumerne apod. Personal vstricny, ale bohuzel ve vyse uvedenem neschopen pomoci. Cilo krasne misto obecne, ale nemejte velka ocekavani a s malymi detmi necekejte velkou cistotu."

- 2.5.2022 -

Karel H.

(#55815)

"S pobytem jsme byli spokojeni, jak s ubytováním, tak se stravou. Akorát bychom uvítali lepší úklid na pokoji (prach). Termální bazény byly super, masáž rovněž, solnou jeskyni jsme nevyzkoušeli, byla v rekonstrukci."

- 1.5.2022 -

Ivan B.

(#57090)

"V průběhu pobytu nebyly žádné vážnější problémy, až na to, že: - místo slíbené čokoládové masáže pro dámy, byla provedena pouze běžná zdravotní masáž - nebyla přístupná solná jeskyně ( komora ), asi probíhala nějaká rekonstrukce "

- 30.4.2022 -

Miroslav R.

(#57914)

"Vše super, brzy pojedeme znovu"

- 25.4.2022 -

Milena P.

(#55558)

"Jako vždy super."

- 22.4.2022 -

Svatava A.

(#55615)

"Ubytování a služby recepce - super. Masáž - slíbená v balíčku - byla poskytnuta, pro ženy čokoládová ale poskytnuta nebyla. V hotelu není solná komora, ačkoli dle textu voucheru by se mohlo zdát, že tam má být (formulace dle voucheru: solná komora a parní lázeň). Stravování kvalitní co se týče surovin a jejich přípravy, ale absolutní nezájem personálu o doplnění chybějícího vybavení (lžičky, talířky, skleničky, hrníčky, šálky na kávu) a velmi liknavé doplňování chybějících základních surovin (horká voda v kávovaru, káva do kávovaru, veškeré druhy pečiva, juice). "

- 11.4.2022 -

Vladimíra N.

(#56337)

"Pobyt se nam moc libil, ubytovani, stravovani, uzasne mnozstvi ruznych druhu bazenu i přijemne okolí. "

- 20.3.2022 -

Lucie R.

(#53267)

"Vše super, pouze nebyly k dispozici župany, které měly být k dispozici "

- 15.1.2022 -

Jaromír M.

(#53853)

"Super pobyt, který jsme absolvovali již podruhé.Jsme velice spokojeni."

- 12.8.2020 -

Ivan B.

(#45061)

"Ve srovnání s minulými léty je evidentní změna k lepšímu. S pobytem jsme byli spokojeni."

- 4.11.2019 -

Eva D.

(#36983)

"Dobrý den, v poukazu bylo napsáno,že máme dostat župan na celý pobyt.Při příjezdu jsme ho neměli z důvodu,že je nemají.Museli jsme každý den požadovat župan,až poslední den nám ho přinesli.Bez županu nám nechtěli dát skříňku v šatně.Jinak stravování bylo výborné.S pozdravem Dubová Eva"

- 3.11.2019 -

Alena P.

(#33176)

"Vše probíhalo standardně. Líbila se mi připravenost recepce, měli nachystané kartičky se jmény ubytovaných a ubytování probíhalo rychle vzhledem k počtu 50 osob. Při snídani se dlouho čekalo na kávu, lepší by asi bylo ji uvařit do termosky, starší kávovar nestačil vše brát....Taky bychom ocenili možnost odevzdat župany a ručníky až při odjezdu a ne v 10 při opouštění pokoje. Máme zkušenost ze slovinských termálů, že to tak lze. Jinak jsme byli velmi spokojeni."

- 22.6.2019 -

Michal V.

(#31615)

"S pobytem jsem byl velmi nespokojen.Nikdo neuměl česky,slovensky .Anglicky sporadicky. Ubytování,jeden apartmán OK, druhý malý oproti nabídce. Strava průměrná, čekal jsem daleko víc.Nejhorší bazény, chybějící kachličky i na vstupu do bazénu vše oprýskané , bazény nikdo po celou dobu pobytu neudržoval, nadmutá podlaha v nejteplejším bazénu,v jednom špinavá voda.Jako bych se vrátil v čase o 30 let.Nedoporučuji!!!!!!! již nikdy"

- 3.5.2019 -

Jan K.

(#29699)

"rušivě působily opravy ve Flexum centrum, některé bazény byly nepřístupné, solná jeskyně a sauny zavřené. Na dobu oprav mohla byt nějaká slévá."

- 14.3.2019 -

Pavla Š.

(#32116)

"Starší vybavení hotelu,na přespání dobrý,nebyl na pokoji fén..nedostali jsme župany!!!! Jídlo otřesné žádný výběr,pořád stejné.Personal recepce neochotný, arogantní. chtěli po nás 15eur v hotovosti za čipy,což nebylo nikde psáno,musela jsem hledat bankomat a vybrat. A ještě nevíme kde byla jakuzzy vana,nikde jsme ji nenašli.masaze to byla taky katastrofa, zřejmě je provádí nekvalifikovaný personál,po masáži jsme měli závratě,masérka sadistická.Nejhorsi hotel v Maďarsku.Jinak termální bazény super,okolí čisté, upravené."

Předchozí12


';