Aqua Hotel Termál

Recenze Aqua Hotel Termál

Lázně Mosonmagyaróvár

Aqua Hotel Termál - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

86%Skvělé (Založeno na 140 hodnocení)
(140)

- 21.9.2023 -

Jiří M.

(#74546)

"Pobyt proběhl vpořádku.Stravování výborné,až na pečivo při snídaní - nikdy čerstvé. Pro méně pohyblivé bych uvítal madlo ve sprchovém koutě.Celkově s pobytem velká spokojenost."

- 6.9.2023 -

Marta B.

(#73908)

"1****"

- 14.8.2023 -

Karel T.

(#73363)

" Celková spokojenost příští rok opět vyrazime"

- 3.8.2023 -

Alena M.

(#73265)

"Pobyt se nám celkem líbil. Ubytování odpovídalo typu hotelu. Bohužel jsme měli zaplacený pokoj s klimatizací. Ta bohužel nefungovala. Byla nám slíbená oprava, bohužel jsme se nedočkali ani opravy, ani omluvy. Jídlo bylo chutné, mohlo být víc zeleniny či ovoce. Celá wellness oblast byla skvělá. Čisto, velké množství lehátek atp. "

Odpověď:
Vážená paní Maková,

velmi nás mrzí, že během Vašeho pobytu na pokoji nefungovala klimatizace a budeme v této věci kontaktovat hotel s žádostí o vyjádření a návrh řešení.

Tým Lázní Travel
- 20.7.2023 -

Lucie A.

(#70589)

"Vse vicemene OK, strava sla za posledni rok trochu dolu - mensi vyber a rozhodne nizsi kvalita jidla (navic bylo hodne oschle apod.). Nejvetsi problem jsem mela s postylkou pro maleho / nejprve nebyla vubec, pak mi prineslo spinavou a rozvrzanou postel bez matrace a spodni podlozky - doslova se na ni nedalo lezet. To nasledni vylepsilo vystlanim dna nekolika dekami apod. - matraci mi i pres zadosti nedali. To mi uprimne prijde naprosto neakceprovatelne. Jinak ubytovani OK, oproto lonskemu roku mnohem hezci pokoj a lepsi uklid. Bazeny super, personal mily."

Odpověď:
Vážená paní Andreisová,

mrzí nás, že jste měli problémy se získáním postýlky pro malého Tobiase a Vaše připomínky jsme postoupili hotelu jako důležitou zpětnou vazbu a podnět ke zlepšení.

Tým Lázní Travel
- 17.7.2023 -

Zita H.

(#72017)

"Pobyt byl úžasný, byli jsme nadmíru spokojeni,, jak s personálem, ubytováním i s výbornou stravou,, vaří se tam výtečně,, nemám co vytknout. Snídaně i večeře mňam,, super výběr.. Příští rok se chystáme znovu,, všem můžu doporučit.. S pozdravem Hrušecka"

- 27.6.2023 -

Dušan Ž.

(#70090)

"Tradičně je toto místo vynikající variantou jak si jednou za čas doplnit energii a dokonale si odpočinout. Wellnes balíček ( masáže ) jsme nevyužili, naprosto nám postačoval pobyt v pestrém vodním prostředí. Volný pohyb po areálu, s možností odejít si kdykoliv na pokoj k odpočinku po celou dobu provozu bez omezení. Ubytování v Aquasolu bylo dokonalé, vstřícný, milý a ve všech směrech pohodový personál. Stravování velmi chutné, pro jedlíky s možností přidat si dle chuti. Všude čisto, a obsluha v jídelních zařízeních dokonalá. ( snídaně Aquasol, večeře Aqua Hotel )"

- 27.6.2023 -

Hana R.

(#70922)

"Hotel známé z dřívějších pobytů. Při snídaní alespoň výběr ze dvou džemů, rohlíky byly tuhé, asi starší. Pokoje je znát že jsou starší, v koupelně vany, horší výstup pro méně pohyblivé. My problém neměli. Jinak spokojenost."

- 26.6.2023 -

Dagmar V.

(#64260)

"Ubytování v hotelu bylo na velmi dobré úrovni, kladně hodnotím klimatizaci, na recepci se snažili hovořit slovensky, což nás oproti loňsku velmi mile překvapilo, jídla bylo dost i hodně k výběru a personál velmi příjemný. Termální koupaliště nádherné, čistota všude. Pobyt hodnotím velmi kladně a určitě se do tohoto resortu zase vrátíme."

- 31.5.2023 -

Petr H.

(#70232)

"Maximální spokojenost, fyzická i duševní očista. Absolutní relax. Vůbec se nám nechtělo vracet do reálného života."

- 29.5.2023 -

Jarmila Š.

(#68226)

"Velmi se nám líbilo."

- 22.5.2023 -

Milena S.

(#70239)

"vše bylo bez problémů"

- 22.5.2023 -

Jiří V.

(#69666)

"Oproti stejnému pobytu v tomto hotelu před cca7 lety je vše o 100% lepší.A to jak personál tak strava.Lázně jsou celé nově opravené a na velice dobré úrovni.Vřele doporučuji všem. Vyplašil Jiří"

- 16.5.2023 -

Helena M.

(#67994)

"Za nedostatek považuji absenci českých pokynů a manuálů k použití vybavení hotelu. V pokoji nefungovala televize a fén na vlasy. Snídaně byly každý den stejné, chyběla nabídka sladkého pečiva. Hlavní jídla k večeři byla převážně smažená, ale na druhou stranu byly výborné saláty i dušená zelenina. Výhodou je možnost koupání se i v den odjezdu. Po opuštění pokoje je možný ještě po celý den vstup do lázní i použití hotelového županu. "

- 16.5.2023 -

Renáta N.

(#67993)

"Hotel měl své dny slávy již za sebou. Nám nesvítilo světlo v chodbě a nešla ventilace koupelny. Následek toho byl plesnivý odér v koupelně a na WC. Postel pohodlná a povlečení čisté. Pokojová služba denně uklízela, takže všude bylo čisto. Na recepci neochota domluvit se česky. Termály neměly chybu. Jsou prostorné, všude plno lehátek bez poplatku ve vyhřívaných prostorách. Bazény splnily naše očekávání. Celkově pobyt hodnotíme kladně. Důležité pro nás byly termály, ubytování bylo druhořadé. "

- 3.5.2023 -

Dalibor F.

(#65024)

"S pobytem jsem byl velmi spokojen, jen chyběla česká televize."

- 1.5.2023 -

Jan S.

(#65133)

"Byli jsme tam poněkolíkáté a je to tam čím dál lepší a doufám, že v září výlet zopakujeme."

- 27.4.2023 -

Světla J.

(#67939)

"Super"

- 27.4.2023 -

Ilona J.

(#67985)

"Super"

- 27.4.2023 -

Dana P.

(#65665)

" Pobyt je na úžasný, jen strava by mohla byt teplejší . Možná by se chtělo zamyslet nad podáním ranní kávy."

Předchozí1234...


';