Aqua Hotel Termál

Recenze Aqua Hotel Termál

Lázně Mosonmagyaróvár

Aqua Hotel Termál - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

8Perfektní (Založeno na 17 hodnocení)
(17)

- 4.11.2019 -

Eva D.

"Dobrý den, v poukazu bylo napsáno,že máme dostat župan na celý pobyt.Při příjezdu jsme ho neměli z důvodu,že je nemají.Museli jsme každý den požadovat župan,až poslední den nám ho přinesli.Bez županu nám nechtěli dát skříňku v šatně.Jinak stravování bylo výborné.S pozdravem Dubová Eva"

- 3.11.2019 -

Alena P.

"Vše probíhalo standardně. Líbila se mi připravenost recepce, měli nachystané kartičky se jmény ubytovaných a ubytování probíhalo rychle vzhledem k počtu 50 osob. Při snídani se dlouho čekalo na kávu, lepší by asi bylo ji uvařit do termosky, starší kávovar nestačil vše brát....Taky bychom ocenili možnost odevzdat župany a ručníky až při odjezdu a ne v 10 při opouštění pokoje. Máme zkušenost ze slovinských termálů, že to tak lze. Jinak jsme byli velmi spokojeni."

- 22.6.2019 -

Michal V.

"S pobytem jsem byl velmi nespokojen.Nikdo neuměl česky,slovensky .Anglicky sporadicky. Ubytování,jeden apartmán OK, druhý malý oproti nabídce. Strava průměrná, čekal jsem daleko víc.Nejhorší bazény, chybějící kachličky i na vstupu do bazénu vše oprýskané , bazény nikdo po celou dobu pobytu neudržoval, nadmutá podlaha v nejteplejším bazénu,v jednom špinavá voda.Jako bych se vrátil v čase o 30 let.Nedoporučuji!!!!!!! již nikdy"

- 3.5.2019 -

Jan K.

"rušivě působily opravy ve Flexum centrum, některé bazény byly nepřístupné, solná jeskyně a sauny zavřené. Na dobu oprav mohla byt nějaká slévá."

- 14.3.2019 -

Pavla Š.

"Starší vybavení hotelu,na přespání dobrý,nebyl na pokoji fén..nedostali jsme župany!!!! Jídlo otřesné žádný výběr,pořád stejné.Personal recepce neochotný, arogantní. chtěli po nás 15eur v hotovosti za čipy,což nebylo nikde psáno,musela jsem hledat bankomat a vybrat. A ještě nevíme kde byla jakuzzy vana,nikde jsme ji nenašli.masaze to byla taky katastrofa, zřejmě je provádí nekvalifikovaný personál,po masáži jsme měli závratě,masérka sadistická.Nejhorsi hotel v Maďarsku.Jinak termální bazény super,okolí čisté, upravené."

- 29.11.2018 -

Jiří T.

"Pobyt byl super."

- 16.12.2017 -

Daniel K.

"V polovině pobytu "odešel" router na wifi - neopraveno (víkend). Lázně staršího typu - na zařízení je vidět delší používání, pohledově orezlé. Jinak ok"

- 3.11.2017 -

Miroslav L.

"Příjemné klidné lázeňské prostředí , s pobytem jsme byli velice spokojeni."

- 23.10.2017 -

Jan K.

"Velmi spokojen s ubytováním, stravou a termálními bazény. Méně s obsluhou v hotelu ( např. při platbě nápojů u večeře nám vydali neplátnou 5 000 bankovku-platnost skončila 31/07) a pod. "

- 18.10.2017 -

Jaroslav P.

"Mockrát děkujeme. Pobyt se nám velice líbyl po všech stránkách a vše bylo zajištěno tak jak má být. Vstřícnost personálu byla také výborná vše všude bylo bez problémů a s úsměvem. "

- 17.10.2017 -

Jaroslav P.

"Maximálně spokojeni .Jazyková bariera,pouze jeden muž na recepci s námi mluvil slovensky,v nabídce byla 15 min masáž ta nám byla odmítnuta/že není v nabídce/ Purm"

- 10.10.2017 -

Josef P.

"Pokoj čistý, prostorný, velké plus za vstupy zdarma v rámci balíčku ( což jsme nevěděli ), jídlo skvělé ( překvapilo nás večeře formou bufetu - opět jednička s hvězdičkou). Zatím doporučuji svým známým a za rok pojedeme opět."

- 6.10.2017 -

Dana K.

"Bylo to super, dokonce i vyšlo počasí, poslední dny babího léta..... Ubytování dobré, polopenze bez chyby, bazény a voda taky. Budeme se určitě vracet."

- 22.7.2017 -

Eva T.

"velice"

- 21.7.2017 -

Jan K.

"Velmi spokojen,hodnotili jsme vysoce lokální maďarské jídla, celodenní přístup do termálních bazénů, místa pro parkování."

- 21.7.2017 -

František F.

"Velká spokojenost"

- 2.5.2017 -

Věra K.

"S pobytem jsme byli spokojeni. Procedury nehodnotíme, protože v hotelu jsme žádné neabsolvovali. Velká spokojenost je s propojením hotelu s termálními lázněmi , kdy se může libovolně procházet."



';