Splendid Ensana Health Spa Hotel

Recenze Splendid Ensana Health Spa Hotel

Lázně Piešťany

Splendid Ensana Health Spa Hotel - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

92%Perfektní (Založeno na 40 hodnocení)
(40)

- 7.5.2024 -

Antonin S.

(#84037)

"Pobyt jsme si uzili super maximalni spokojenost se vsemi sluzbami. Brzy se k vam vratime Antonin a Dana "

- 26.2.2024 -

Alena N.

(#79821)

"Velká spokojenost."

- 21.2.2024 -

Dana C.

(#80552)

"vynikající"

- 21.2.2024 -

Stanislava S.

(#81195)

"Pobyt se nám moc líbil. Procedury, stravování a milý personál."

- 15.2.2024 -

Jaromír D.

(#81965)

"Byli jsme spokojeni"

- 29.1.2024 -

Ladislav K.

(#78429)

"Připadal jsem si jak v ráji."

- 7.11.2023 -

Mojmír L.

(#75558)

"velmi spokojeni"

- 30.9.2023 -

Marek Š.

(#73322)

"Vše bylo v pořádku, byli jsme moc spokojeni. S pozdravem Šafránkovi "

- 7.7.2023 -

Marie K.

(#71660)

"Pobyt se velmi vydařil, byl perfektní ve všem, dokonce i počasí bylo krásné. Prostě vše bylo super."

- 31.5.2023 -

Zdeněk M.

(#70209)

"Velmi kvalitní pobyt splnil naše očekávání. Perfektní personál, kvalitní procedury."

- 29.5.2023 -

Mojmír H.

(#70980)

"Personál milý a vstřícný. Vždy nápomocen poradit. Procedury to je třešnička na dortu."

Odpověď:
Dobrý deň,
Ďakujem veľmi pekne, že ste využili naše služby a veľmi ma teší spätná väzba na náš hotel. Verím, že Vás budeme môcť opäť privítať v budúcnosti v našom hoteli.
S úctou,
Branislav Igaz
Hotel manager
- 1.11.2022 -

Miloš B.

(#62534)

"Příjemné a klidné prostředí Vybavení hotelu sice starší, ale funkční a použitelné Strava vynikající a možnost výběru druhů potravin skvělý "

- 3.11.2021 -

Lenka K.

(#51956)

"V hotelu jsme byli již potřetí a opět moc spokojeni. Jídlo chutné, příjemné procedury, ochotný personál a poklidné koupání v termálním bazénu. Snad jen voda v bazénu byla chladnější než při předchozích pobytek. Jinak nelze nic vytknout. Zase se vratime."

- 14.9.2020 -

Lucie H.

(#45447)

"Byli jsme zde již po druhé, na týdenní relax vše v pohodě. Jídlo a pití od rána do večera super,hotel čistý,pokoje též, je by to chtělo nějaké odvětrávání na toaletě. Bazény teplé,personál ochotný. Rádi se vrátíme"

- 26.8.2020 -

Ivana G.

(#44189)

"Apartmá slušné,pohodlné postele,lednička na pokoji. Stravování super,velký výběr. Lehátek u bazénu velmi málo(rozhodně ne k dispozici-za 2 dny ani jednou)-osušky ani župany nebyly na pokoji-po vyžádání za poplatek 5 euro."

- 12.8.2020 -

Ivana F.

(#44291)

"Pobyt jako takový byl dobrý, ten úklid na pokojích trochu haproval a co se týče stravy, tak nás sklamal strašně malý výběr jedal. "

- 9.8.2020 -

Vladimír V.

(#44645)

"Výhled z pokoje na střechu nebyl zrovna příjemný a vrzající postel také."

- 26.2.2020 -

Dagmar S.

(#40270)

"V lázních jsme u Vás už byli po čtvrté. Je vidět , že se za tu dobu hodně zlepšilo . Omladil se personál, vybavení . Jsou všichni vstřícní, ochotní. Věříme, že pokud nám zdraví dovolí, tak se zase vrátíme."

- 6.2.2020 -

Mrcela F.

(#39323)

"Starý hotel, starý nábytek, ale vše pod jednou střechou. Jezdíme opakovaně na balíček Chut Piestan, ale procedur je v balíčku rok od roku méně, musíte dokupovat, abyste měli trochu lázeňskou péči...Máme rádi venkovní bazén, letos velké zklamání - otevřen je pouze do 19 hodin!!! (Býval do 21 hodin). S bary je to také bída, na chodbě mezi Splendidem a Grandem býval otevřený malý bar - pivko, káva, večer tam hrával cimbál. Už to nefunguje, je zavřeno, stejně menší sál v přízemí. Je to velká škoda...Večer knížku a číst... Jinak procedury OK, bezva zpestření jsou thajské a indické masáže. To jsou pravé masáže, ne jen lechtání po zádech....( ale vše je o lidech). Jinak OK, čisto, vyměněné ručníky, jídlo super."

- 7.1.2020 -

Jarmila C.

(#39378)

"Máme jen připomínku k nedostatečnému odvětrávání WC na pokoji č. 304."

Předchozí12


';