Hotel Bellevue Tlapák

Recenze Hotel Bellevue Tlapák

Lázně Poděbrady

Hotel Bellevue Tlapák - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

92%Perfektní (Založeno na 39 hodnocení)
(39)

- 3.7.2024 -

Ivana G.

(#86597)

"Byla jsem velmi spokojená."

- 28.9.2023 -

Jitka D.

(#73618)

"Vše v pořádku."

- 30.8.2023 -

Helena D.

(#66046)

"Vše super."

- 28.8.2023 -

Jitka Š.

(#71992)

"Ubytování bylo slabší, nedalo se spát kvůli velkému horku a velkému ruchu z venkovního okolí, denně nájezdy náklaďáků se zásobováním a vykládka zboží pod okny v době nočního klidu."

- 1.8.2023 -

Eva V.

(#72769)

"Dobrýden,mohu vám říct,že pobyt jsem si užila tak,že jsem nemohla si užívat spánku tak,jak se v lázních má spát,bohužel jsem byla ubytovaná s okny na ulici a restaurace pode mnou.Teprve ve 22.30h.nastal klid.Bože,a ten váš výtah,jsem po operaci páteře,chtěla jsem si odpočinout a ne se pomalu zabít.Člověk už je slabśí a ty dveře od výtahu jsou strašně těžké.Musím chodit s chodítkem a než jsem chodítko postrčila do výtahu,dveře mě málem přerazily.Ostuda,pro hotel se čtyřmi hvězdičkami.Uvědomujete si,že vaše klientela je staršího typu?Jsem častý host v Lázních Poděbrad a je mi to líto,tohle mě odradilo.Vránová Eva "

Odpověď:
Vážená paní Vránová,

mrzí nás, že jste měla potíže při nastupování do výtahu a Vaše oprávněné připomínky jsme přeposlali hotelu jako důležitou zpětnou vazbu a podnět k nápravě.

Tým Lázní Travel
- 25.7.2023 -

Anna H.

(#71221)

"Spokojená"

- 19.7.2023 -

Jaroslav D.

(#72348)

"Vše výborné až na to horko, i v noci."

- 13.7.2023 -

Karel N.

(#72446)

"Spokojeni."

- 18.6.2023 -

Věra K.

(#66756)

"S pobytem jsme byli spokojeni."

- 9.5.2023 -

Irena K.

(#66933)

" Celková spokojenost. Pouze masáž na 15 minut je moc krátká. Kdyby to šlo, klidně bych si ještě připlatila. "

- 31.8.2022 -

Helena D.

(#56276)

"Všechno bylo v pořádku. Jezdíme k vám každý rok opakovaně na dámský víkend. Děkuji."

- 3.8.2022 -

Vlasta R.

(#60233)

"Ubytování v hotelu Tlapák bylo v pořádku. Paní recepční velice ochotná, poradila s výlety do okolí atd. "

- 8.7.2022 -

Stanislava T.

(#58948)

"Pohoda, odpočinek, příjemné a profesionální jednání"

- 9.6.2022 -

Libor K.

(#57421)

"Moc hezké ubytování, personál bezchybný. Snídaně výborné, jen ty servírované obědy a večeře by potřebovaly vylepšit, snad to příště bude na vyšší úrovni, když je to čtyř hvězdičkový hotel. Ale rád přijedu znovu. LK."

- 23.9.2021 -

Věra P.

(#51739)

" Hotel se nám líbil,ocenila jsem čistotu,naprostá spokojenost."

- 16.9.2021 -

Jana Š.

(#50026)

"Velmi"

- 15.9.2021 -

Jana P.

(#50025)

"Pobyt v hotelu Tlapák je velice pěkný, pokoj a koupelna dobře vybavené. Snídaně perfektní, personál ochotný. Bohužel večeře se nevydařily - pouze bylo dobré jídlo s filé a zvěřina na houbách. Vše bylo málo solené, ale to asi záleží na každém jedinci."

- 1.9.2021 -

Helena D.

(#47621)

"Vše v pořádku. Jezdíme tam už pět let."

- 27.8.2021 -

Marie V.

(#49697)

"spokojenost se vším"

- 6.12.2019 -

Kateřina H.

(#38246)

"Ubytování, stravování, parafin, solná jeskyně bylo super. Dekujeme i za vstup na hezkou výstavu Josefa Lieslera."

Předchozí12


';