Hotel Bellevue Tlapák

Recenze Hotel Bellevue Tlapák

Lázně Poděbrady

Hotel Bellevue Tlapák - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 13 hodnocení)
(13)

- 6.12.2019 -

Kateřina H.

"Ubytování, stravování, parafin, solná jeskyně bylo super. Dekujeme i za vstup na hezkou výstavu Josefa Lieslera."

- 6.12.2019 -

Kateřina H.

"Pobyt jsme si moc užili. Jediné, co do balíčku nedávejte, jsou masáže. Už loni jsme si říkali, ze masaz na 15 minut je naprosto k ničemu a letos to samé. Hotel skvele vybaven, snídaně i večer skvele, obsluha v restauraci milá."

- 20.11.2019 -

ivan S.

"S pobytem v Hotelu jsme byli spokojeni, stravování, ubytování bylo na výborné úrovni. Pečlivý byl personál na ubytování i stravování. Procedury byly jednotvárné. Neovlivnitelné bylo počasí, které znemožnilo více pohybu v přírodě."

- 18.11.2019 -

Jana K.

"Byla jsem spokojena"

- 15.11.2019 -

Olga Č.

"Krásně jsme si odpočinuli. A za tím účelem jsme tam jeli."

- 22.10.2019 -

Lenka K.

"S pobytem jsme byly velmi spokojeny. Poděbrady jsou krásné a hotel se nachází v centru lázeňského dění."

- 15.9.2019 -

Milan N.

"S pobytem jsem byl velmi spokojen. "

- 18.6.2019 -

Jaroslava R.

"Pobyt se nám líbil, usměvavý a příjemný personál doplňovala vyhlídka z okna na květinové hodiny, což je asi jedna z nejhezčích vyhlídek ve městě."

- 27.3.2019 -

Věra H.

"Byli jsme spokojeni . Ubytování se nám zdálo luxusní a čistota nejvyšší kvality. Personál byl vstřícný a laskavý, vždy ochoten pomoci radou. Stravování bylo vyhovující jak po stránce výběru, tak kvality,"

- 6.10.2018 -

Daniela P.

"Pěkný pobyt, ochotný personál jak v hotelu tak při léčebných kůrách. Rádi se budeme vracet děkujeme Josef a Dani"

- 6.10.2018 -

Božena P.

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni."

- 2.10.2018 -

Daniela Č.

"Maminka byla s pobytem moc spokojena. "

- 15.9.2018 -

Jaroslava H.

"spokojenir"



';