Hotel Zámeček

Recenze Hotel Zámeček

Lázně Poděbrady

Hotel Zámeček - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

92%Perfektní (Založeno na 44 hodnocení)
(44)

- 12.9.2022 -

Lenka S.

(#59335)

"Velice spokojené - čisté a klidné prostředí s překrásnou zahradou. Nejkrásnější hotel v okolí s otiskem historie - vkusně doplněno praktickým nábytkem pro klienty, kteří pobývají delší dobu. Napsala jsem hned v neděli i poděkování - obě jsme jely domů spokojené a hlavně procedury pro ženy a odpočinek se zajištěním stravy (dostatek vitaminů a možnost výběru velice chutné stravy) v nás vyvolalo velkou spokojenost."

- 27.8.2022 -

Jarmila Š.

(#60035)

"Byla jsem u vás již podruhé, sice jen nakrátko, ale s pobytem jsem byla spokojená velmi. Všichni byli milí a usměvaví, vstřícní. A to je pro starší osobu jako lék. Děkuji moc."

- 30.7.2022 -

marie l.

(#59792)

"Spokojena,těším se na zopakování pobytu."

- 19.7.2022 -

Jana K.

(#55169)

"Perfektní "

- 11.5.2022 -

Růžena L.

(#56652)

"Příjemný a ničím nerušený klidný pobyt, milý a velmi vstřícný personál. "

- 5.12.2021 -

Květoslava Č.

(#52861)

"Byly jsme mile překvapeny vším, co nám mohl pobyt nabídnout,vše jsme si užily,personál se choval profesionálně a vycházky do okolí lázní vše jen umocnily. Urcítě se do Poděbrad rády znovu vydáme."

- 1.12.2021 -

Petra P.

(#52366)

"S pobytem jsme byli spokojeni,jen by jsme uvitali ještě využití bazénu.Večeře byly moc dobré-mohly být ještě polévky nebo i zákusek-jako sladká tečka.Děkujeme moc :-) "

- 1.3.2020 -

Vladimíra V.

(#40310)

"S pobytem jsem byla velmi spokojena. Splnil mé očekávání. Velice ráda se znovu ubytuji."

- 23.2.2020 -

Josef Z.

(#40639)

"Krásné ubytování, výborná strava, profesionálně provedené procedury. Unikátní modrý salonek - kavárna. Vlastní minerální pramen."

- 29.1.2020 -

Jiří J.

(#39958)

"Moc krásné."

- 9.12.2019 -

Jitka V.

(#38898)

"Pobyt jsme si užilyi."

- 4.12.2019 -

paní S.

(#37389)

"S pobytem jsme byli spokojeni. Dostali jsme vstupenku do galerie, která však byla v době našeho pobytu uzavřena. Vázla zřejmě komunikace. Parkoviště před hotelem se teprve buduje. S pozdravem j. Schovancová "

- 26.11.2019 -

Růžena C.

(#37732)

"Pobyt byl příjemný. Mám, jen jednu výtku a tou je rosvícené venkovní světlo nad vchodem, svítilo nám do pokoje. Následující večer jsem našla vypínač na chodbě a zhasla. Vše na pokoji čisté, uklízečky i personál vlídný a vstřícný. Jídlo výtečné, hrnky na čaj malé. Děkujeme za výborný relax, odpočinuli jsme si. "

- 19.11.2019 -

Stanislav B.

(#37813)

"maximálna spokojnosř"

- 27.10.2019 -

Pavel H.

(#35636)

"S pobytem jsme byli spokojeni. Měl bych jen jeden návrh na vylepšení pobytu. Byli jsme ubytováni na pokoji č. 219, kde je v místnosti koupelny zabudována vana kratšího typu. Vzhledem k její hloubce se i zdravému klientovi hůře vylézá. Doporučuji zabudovat na boční stěnu madlo. "

- 25.10.2019 -

paní K.

(#37871)

"Celkem Spokojenost. Jen mě překvapil nepořádek v místnosti, kde byla masáž. Hodně prachu, rozlite cosi na zemi. No toto by ve čtyřhvězdičkovem hotelu nemělo. "

- 18.10.2019 -

Helena J.

(#36674)

"ubytování bylo skvělé ,čisté a velmi útulné .Personál hotelu byl úžasný doporučuji"

- 12.10.2019 -

Marie H.

(#37626)

"v hotelu jsme byli už potřetí,spokojenost,v dřívějších letech bylo za cenu 4 denního pobytu vice procedur"

- 11.9.2019 -

Ludmila F.

(#36973)

"velmi"

- 9.9.2019 -

Milena P.

(#34784)

"S pobytem i s pristupem personalu jsme byly spokojene. Moc se nam pobyt libil."

Předchozí12


';