Hotel Zámeček

Recenze Hotel Zámeček

Lázně Poděbrady

Hotel Zámeček - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 26 hodnocení)
(26)

- 26.11.2019 -

Růžena C.

"Pobyt byl příjemný. Mám, jen jednu výtku a tou je rosvícené venkovní světlo nad vchodem, svítilo nám do pokoje. Následující večer jsem našla vypínač na chodbě a zhasla. Vše na pokoji čisté, uklízečky i personál vlídný a vstřícný. Jídlo výtečné, hrnky na čaj malé. Děkujeme za výborný relax, odpočinuli jsme si. "

- 19.11.2019 -

Stanislav B.

"maximálna spokojnosř"

- 27.10.2019 -

Pavel H.

"S pobytem jsme byli spokojeni. Měl bych jen jeden návrh na vylepšení pobytu. Byli jsme ubytováni na pokoji č. 219, kde je v místnosti koupelny zabudována vana kratšího typu. Vzhledem k její hloubce se i zdravému klientovi hůře vylézá. Doporučuji zabudovat na boční stěnu madlo. "

- 25.10.2019 -

paní K.

"Celkem Spokojenost. Jen mě překvapil nepořádek v místnosti, kde byla masáž. Hodně prachu, rozlite cosi na zemi. No toto by ve čtyřhvězdičkovem hotelu nemělo. "

- 18.10.2019 -

Helena J.

"ubytování bylo skvělé ,čisté a velmi útulné .Personál hotelu byl úžasný doporučuji"

- 12.10.2019 -

Marie H.

"v hotelu jsme byli už potřetí,spokojenost,v dřívějších letech bylo za cenu 4 denního pobytu vice procedur"

- 11.9.2019 -

Ludmila F.

"velmi"

- 9.9.2019 -

Milena P.

"S pobytem i s pristupem personalu jsme byly spokojene. Moc se nam pobyt libil."

- 7.8.2019 -

Libuše Š.

"Pobyt byl výborný až na maly detail a to byla klimatizace v pokoji, která chybi.V terminu pobytu bylo velké vedro."

- 25.7.2019 -

Eva K.

"S pobytem jsem byli velice spokojeni všude čisto ,vše bylo v nejlepším pořádku budeme se sem rádi vracet!"

- 22.6.2019 -

Emil G.

"Byl sem tam us 2x a rad se vratim ochota jak pri vydavani stravy i pri procedurach. "

- 21.6.2019 -

Tomáš V.

"Připadal jsem si jako na stavbě a né v lázních. Od ranních hodin, přímo pod oknem, dělníci prováděli zemní práce (traktorbagr a jiná stavební technika)."

- 26.4.2019 -

Stanislava M.

"vše v pořádku"

- 29.3.2019 -

Ivana K.

"Krásné prostředí i ochotný personál."

- 26.3.2019 -

Naděžda P.

"Byla jsem velmi spokojena."

- 6.1.2019 -

Alena V.

"Jedním slovem PERFEKTNI"

- 4.1.2019 -

Drahoslav P.

"Pobyt byl velice příjemný,stravování a procedury i personál v pohodě,pokoj byl čistý,útulný,jediným záporem byla klimatizace v koupelně,která byla dosti hlučná a rušila. "

- 19.10.2018 -

Josef U.

"Náš pobyt se nám velice líbil, není co vytknout. Byli jsme již po čtvrté a vše probíhalo krásně. Ať masáže, koupele a další, vše na jedničku s hvězdičkou."

- 29.9.2018 -

Antonín Š.

"dokonalé"

- 14.9.2018 -

Robert R.

"Velmi příjemné místo,stejně tak personál."

Předchozí12


';