Hotel Zámeček

Recenze Hotel Zámeček

Lázně Poděbrady

Hotel Zámeček - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 35 hodnocení)
(35)

- 11.5.2022 -

Růžena L.

(#56652)

"Příjemný a ničím nerušený klidný pobyt, milý a velmi vstřícný personál. "

- 5.12.2021 -

Květoslava Č.

(#52861)

"Byly jsme mile překvapeny vším, co nám mohl pobyt nabídnout,vše jsme si užily,personál se choval profesionálně a vycházky do okolí lázní vše jen umocnily. Urcítě se do Poděbrad rády znovu vydáme."

- 1.12.2021 -

Petra P.

(#52366)

"S pobytem jsme byli spokojeni,jen by jsme uvitali ještě využití bazénu.Večeře byly moc dobré-mohly být ještě polévky nebo i zákusek-jako sladká tečka.Děkujeme moc :-) "

- 1.3.2020 -

Vladimíra V.

(#40310)

"S pobytem jsem byla velmi spokojena. Splnil mé očekávání. Velice ráda se znovu ubytuji."

- 23.2.2020 -

Josef Z.

(#40639)

"Krásné ubytování, výborná strava, profesionálně provedené procedury. Unikátní modrý salonek - kavárna. Vlastní minerální pramen."

- 29.1.2020 -

Jiří J.

(#39958)

"Moc krásné."

- 9.12.2019 -

Jitka V.

(#38898)

"Pobyt jsme si užilyi."

- 4.12.2019 -

paní S.

(#37389)

"S pobytem jsme byli spokojeni. Dostali jsme vstupenku do galerie, která však byla v době našeho pobytu uzavřena. Vázla zřejmě komunikace. Parkoviště před hotelem se teprve buduje. S pozdravem j. Schovancová "

- 26.11.2019 -

Růžena C.

(#37732)

"Pobyt byl příjemný. Mám, jen jednu výtku a tou je rosvícené venkovní světlo nad vchodem, svítilo nám do pokoje. Následující večer jsem našla vypínač na chodbě a zhasla. Vše na pokoji čisté, uklízečky i personál vlídný a vstřícný. Jídlo výtečné, hrnky na čaj malé. Děkujeme za výborný relax, odpočinuli jsme si. "

- 19.11.2019 -

Stanislav B.

(#37813)

"maximálna spokojnosř"

- 27.10.2019 -

Pavel H.

(#35636)

"S pobytem jsme byli spokojeni. Měl bych jen jeden návrh na vylepšení pobytu. Byli jsme ubytováni na pokoji č. 219, kde je v místnosti koupelny zabudována vana kratšího typu. Vzhledem k její hloubce se i zdravému klientovi hůře vylézá. Doporučuji zabudovat na boční stěnu madlo. "

- 25.10.2019 -

paní K.

(#37871)

"Celkem Spokojenost. Jen mě překvapil nepořádek v místnosti, kde byla masáž. Hodně prachu, rozlite cosi na zemi. No toto by ve čtyřhvězdičkovem hotelu nemělo. "

- 18.10.2019 -

Helena J.

(#36674)

"ubytování bylo skvělé ,čisté a velmi útulné .Personál hotelu byl úžasný doporučuji"

- 12.10.2019 -

Marie H.

(#37626)

"v hotelu jsme byli už potřetí,spokojenost,v dřívějších letech bylo za cenu 4 denního pobytu vice procedur"

- 11.9.2019 -

Ludmila F.

(#36973)

"velmi"

- 9.9.2019 -

Milena P.

(#34784)

"S pobytem i s pristupem personalu jsme byly spokojene. Moc se nam pobyt libil."

- 7.8.2019 -

Libuše Š.

(#35508)

"Pobyt byl výborný až na maly detail a to byla klimatizace v pokoji, která chybi.V terminu pobytu bylo velké vedro."

- 25.7.2019 -

Eva K.

(#34956)

"S pobytem jsem byli velice spokojeni všude čisto ,vše bylo v nejlepším pořádku budeme se sem rádi vracet!"

- 22.6.2019 -

Emil G.

(#34625)

"Byl sem tam us 2x a rad se vratim ochota jak pri vydavani stravy i pri procedurach. "

- 21.6.2019 -

Tomáš V.

(#33635)

"Připadal jsem si jako na stavbě a né v lázních. Od ranních hodin, přímo pod oknem, dělníci prováděli zemní práce (traktorbagr a jiná stavební technika)."

Předchozí12


';