Hotel Aphrodite

Recenze Hotel Aphrodite

Lázně Rajecké Teplice

Hotel Aphrodite - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

90%Perfektní (Založeno na 43 hodnocení)
(43)

- 18.10.2022 -

Hana B.

(#59101)

"Jedním slovem skvělé "

- 14.10.2022 -

Milada F.

(#60120)

"Velmi krásné prostředí , kvalitní služby, vstříc personálu.Kvalitni stravování.Moc se nám líbilo rádi se budeme vracet "

- 16.9.2022 -

Jaroslav H.

(#58856)

"V hotelu Aphrodite a lázních jsme byli poprvé a moc se nám tam líbilo. Ubytování bylo velice příjemné, neskutečně široká a pohodlná manželská postel, TV se širokou nabídkou programů, lednička, vše moderně zařízeno. Jen menší připomínku jsme měli ke koupelce, která by snesla menší opravy - výměnu dřevěných obložení, přespárování silikonu ve sprchovém koutě a i vzhledem ke 4* hotelu by slušel lepší odpad u umyvadla, než byl plastový husí krk. Také byl v koupelně cítit cigaretový kouř. Celkově se nám ale ubytování líbilo. Takovou polopenzi, na jakou jsme chodili do vedlejšího hotelu Aphrodite Palace jsme ještě nezažili. Prostory jako někde na zámku, vše čisté, opravdový luxus. Jak ráno, tak i na večeři neskutečně široká a výtečná nabídka švédských stolů. Co se týče lázní, tak si vybere každý. Vnitřní, venkovní bazény s různě teplou minerální vodou, saunový svět s velkým množstvím saun a různých parních lázní. Ve finské sauně probíhají saunové rituály. K saunovému světu bych si jen dovolil poznámku, že jsem se ještě nesetkal se saunovým světem, který není bezplavkový. Tzn. že se po něm pohybujete v plavkách, jdete do sauny - plavky dolů. Jdete ze sauny a zase se oblékáte do mokrých plavek, což není úplně příjemné. Od 17:00 je část saunového světa bezplavková. Je to zvláštní. V jednom bazénu se lidi koupou v plavkách a hned vedle je bazén bez plavek.... Kdyby to bylo celé celý den bezplavkové, bylo by to daleko jednodušší. Ale i tak jsme si celý pobyt moc užili a do Rajeckých Teplic se určitě vrátíme."

- 2.8.2022 -

Marie V.

(#56629)

"S pobytem jsme byli spokojeni, všechno fungovalo perfektně."

- 14.12.2021 -

Miroslav Č.

(#52396)

"Nadmíru, prodloužili jsme si pobyt. "

- 12.12.2021 -

Mgr.jarmila S.

(#52575)

"Lázně Rajecké Teplice znám, jezdí tam syn na víkendové pobyty a nyní jsem je mohla poznat i Já. Maximální spokojenost, jen byla škoda, že nemohly probíhat Saunové rituály. To se dá ,ale pochopit vzhledem k pandemické situaci. Určitě pobyt ještě zopakuji. Straňáková"

- 13.10.2021 -

Olena S.

(#50330)

"Velice spokojená. "

- 19.1.2020 -

Zdeněk B.

(#38794)

"Spokojeni "Velmi" "

- 8.12.2019 -

Bohuslava K.

(#33212)

"Vše bylo skvělé."

- 24.11.2019 -

Bronislava J.

(#38592)

"Byla jsem velmi spokojena"

- 13.11.2019 -

Olga P.

(#33007)

"Velice příjemné prostředí, personál ochotný s úsměvem na tváři. Možná lépe kontrolovat župany, aby mebyly roztrhané, oprané. Jinak super , těšíme se na viděnou. Olga Pištejová Karlovy Vary"

- 30.10.2019 -

Světlana N.

(#33182)

"Maximální spokojenost."

- 27.10.2019 -

Roman S.

(#32445)

"super,skvělý zážitek a relax"

- 9.10.2019 -

Miroslav V.

(#35567)

"100%"

- 20.9.2019 -

Eugenie K.

(#35656)

"Pobyt se nám moc líbil, vše bylo v naprostém pořádku. Procedury nehodnotím, jelikož jsme žádné neabsolvovali. "

- 10.9.2019 -

Jana V.

(#36465)

"Byli jsme spokojeni, rádi se vrátíme."

- 22.8.2019 -

Danuše H.

(#36570)

"S pobytem jsme byli velice spokojeni."

- 13.8.2019 -

Radek J.

(#34829)

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni, procedury nehodnotím, neměli jsme je objednané."

- 12.7.2019 -

Jana L.

(#33351)

"velmi spokojeni"

- 4.7.2019 -

martina Š.

(#31158)

"Moc se nám pobyt líbil. Další uskutečníme v říjnu."

Předchozí12


';