Hotel Aphrodite

Recenze Hotel Aphrodite

Lázně Rajecké Teplice

Hotel Aphrodite - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

90%Perfektní (Založeno na 81 hodnocení)
(81)

- 20.5.2024 -

Marie V.

(#83343)

"Absolutní spokojenost!"

- 28.4.2024 -

Kateřina B.

(#83189)

"Již poněkolikáté bezvadný odpočinek."

- 15.4.2024 -

Jitka H.

(#83851)

"Hotel Aphrodite příjemný pobyt na dobré úrovni, termální lázně špičkové, jídlo hlavně večeře jednotvárné "

- 28.3.2024 -

Hana B.

(#77968)

"Pobyt i procedury skvělé Jen taková připomínka- v Natur centru- saunách má být klient v plavkách. Jít do sauny- vysvléct si plavky, jdete ven a zase si je obléct , to je nehygienické a i nepraktické. "

- 4.2.2024 -

Dusan K.

(#80280)

"Spokojeni jenom pokoj který jsme dostali byl ze střešním oknem a to nám trosku vadilo podívat se ven na přírodu "

- 24.1.2024 -

Marie K.

(#79183)

"VELMI SPOKOJENI, JÍDLO LUXUSNÍ, PERSONÁL VÝBORNÝ VSTŘÍCNÝ NESPOKOJENOST S POKOJEM Č. 423 -MALÁ STŘEŠNÍ OKNA, COŽ PŮSOBÍ NEÚTULNĚ"

Odpověď:
Vážení klienti,

mrzí nás, že jste nebyli spokojeni s ubytováním. Některé pokoje Superior mají střešní okna a některé okna francouzská (jak také uvádíme v popise pokojů na našich web. stránkách) a hotel klientům přiděluje pokoje dle aktuálních volných kapacit. V případě speciálních požadavků (např. i konkrétní č. pokoje, výhled ...) si hotel účtuje doplatek 10 EUR/pokoj/noc.

Tým Lázní Travel
- 21.1.2024 -

Miroslav B.

(#78587)

"maximální spokojenost,,,,určitě znovu navštívíme"

- 7.1.2024 -

Hana V.

(#78373)

"Velmi. V saunovém světě vsak mohly být děti pouze do 17. hodiny. Naše dcera je vodomil a vydržela by do večeře, tedy 18. h. A nahatí lidé jí nevadí, chodíme s ní do sauny od malička. Ovšem všechny příkazy jsme respektovali a někdy jsme se divili, že jiní ne. Např. vstup do venkovniho bazénku 36-38 stupňového s dětmi do 5 let s plaveckými pomůckami. Bylo jich tam několik s rukávky, kruhem atd. "

- 3.12.2023 -

Jarmila K.

(#77057)

"Moc hezké, příjemný relax"

- 29.11.2023 -

Jarmila Ď.

(#68364)

"Nadšeni"

- 22.11.2023 -

Daniel P.

(#67634)

"Moc pěkné ubytování, široký výběr jídla během snídaní, obědů i večeří, skvělé bazény, sauny. Jediný potenciál pro zlepšení je, že obsluha u večeře většinou přijde ke stolu a zeptá se, zda si nedáme něco k pití až poté, co už máme vše snězené. V jednom případě jsme museli dokonce hledat někoho, kdo by nám pití objednal :(. Trošku jsme bloudili, než jsme našli pokoje v druhé budově, ale nakonec vše v pořádku. Paní, která měla jít s námi pokoj ukázat z nějakého důvodu nemohla, ale recepční se za to omluvil a vše vysvětlil."

- 20.11.2023 -

Věra D.

(#73445)

"Pobyt byl velice pěkný, jen by měli klienty upozornit na ubytování v pokoji se střešními okny. Měl by se klient sám rozhodnout, zda takové ubytování chce. Jinak hotel nemá chybu, vše je skvělé a nádherné."

- 6.11.2023 -

Olga K.

(#63559)

"Naprosto v pořádku!"

- 23.10.2023 -

Svatopluk B.

(#74944)

"Velmi spokojeni."

- 23.10.2023 -

Dušan K.

(#74761)

"Krásné prostředí, jídlo, hotel perfektní. Rádi se tam vrátíme. Za mě dávám 100 hvězdiček "

- 2.10.2023 -

PETRA D.

(#66151)

"Maximální spokojenost "

- 13.9.2023 -

Marie M.

(#74232)

"Velmi příjemný pobyt i ochotný personál dobré stravování a těšíme se na další setkání."

- 9.8.2023 -

Petr A.

(#69129)

"naprostá spokojenost"

- 25.6.2023 -

Věra R.

(#71227)

"Velká spokojenost, vstřícný přístup personálu "

- 21.5.2023 -

Jana H.

(#69510)

"Výborné, i když mi to celé propršelo."

Předchozí1234


';