Hotel Aphrodite Palace****

Recenze Hotel Aphrodite Palace****

Lázně Rajecké Teplice

Hotel Aphrodite Palace**** - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

92%Perfektní (Založeno na 116 hodnocení)
(116)

- 27.2.2024 -

Jiří Š.

(#79844)

"Jako vždy velmi spokojeni"

- 20.2.2024 -

Zdeněk H.

(#81198)

"Vše bylo OK, doporučuji."

- 11.2.2024 -

Dagmar D.

(#79908)

"Hotel dle našeho mínění je plně srovnatelný s pětihvězdičkovým. Ve všech ohledech jsme byli naprosto spokojeni. Jeho propojení s úžasnými termálními lázněmi je výjimečné. Určitě se sem zase vrátíme.."

- 22.1.2024 -

Radana J.

(#77522)

"S pobytem jsme spokojeni. Jen nás nepříjemně převapilo, že není součástí sociálního zařízení na hotelovém pokoji bidet. Ten jsme hodně postrádali. Také bychom uvítali madlo ve sprše - zvlášť s přihlédnutím, že se v lázních léčí problémy s pohybovým ústrojím."

- 20.1.2024 -

Jan H.

(#80083)

"Předpokládali jsme vysokou profesionalitu personálu, ale byli jsme překvapeni jejich vstřícností i ochotou."

- 17.1.2024 -

František R.

(#77622)

"Naprosto perfektní"

- 3.12.2023 -

Svatopluk V.

(#77984)

"velmi"

- 6.11.2023 -

Jana A.

(#63558)

"Příjemný pobyt. Do Rajeckých Teplic jezdíme opakovaně, mohu doporučit."

- 4.11.2023 -

Martina S.

(#72431)

"Nejlepší"

- 1.11.2023 -

Stanislav V.

(#73327)

"Maximální spokojenost...nemám slov, vše bylo perfektní. Kéž by tak fungovali všechny lázeňské destinace..."

- 1.11.2023 -

Jaroslava K.

(#71332)

" Maximalni spokojenost"

- 22.10.2023 -

František A.

(#75998)

" S pobytem ve vašem lázeňském komplexu jsme byli i podruhé velice spokojeni, vždy se zde rádi vracíme a těch hvězdiček je málo i 10 !!!!! Vaše termály Rajecké Teplice jsou prostě úžasné a nádherné. Děkujeme."

- 21.10.2023 -

Milan K.

(#74088)

"Perfektní saunove rituály, krásné termální bazény."

- 17.10.2023 -

Jana G.

(#73647)

"Velmi spokoneni."

- 16.10.2023 -

Bořivoj M.

(#67154)

"Maximální spokojenost,příště opět i s přáteli."

- 9.10.2023 -

Petra T.

(#74179)

"Spokojeni"

- 9.9.2023 -

Lenka G.

(#69443)

"Pobyt zde byl úžasný, byli jsme zde už potřetí, rádi se znovu vrátíme. Jediná připomínka, i když zanedbatelná, jelikož jsme se nepřijeli dívat na televizi, ale užít si pobyt, bylo umístění televize v apartmánu. Je příliš vysoko, po pár minutách sledování bolí za krkem."

- 17.8.2023 -

Věra S.

(#73193)

"Byli jsme velmi spokojeni. Všechnyy služby na vysoké úrovni. Určitě se vrátíme."

- 31.7.2023 -

Josef C.

(#69261)

"Chtěl bych poděkovat všem zaměstnancům, díky jejich profesionalitě byl totiž pobyt jedinečný. Již nyní plánuji, že příští rok přijedeme i přes značnou vzdálenost znovu. Přeji Vám hodně spokojených návštěvníků a udržte si nastavený vysoký standard. J. Cikán Děčín"

- 19.7.2023 -

Zdeněk M.

(#70114)

"Jedním slovem ÚŽASNÉ (hlavně horké bazény a sauna a jídlo)"

Předchozí1234...


';