Hotel Aphrodite Palace****

Recenze Hotel Aphrodite Palace****

Lázně Rajecké Teplice

Hotel Aphrodite Palace**** - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

92%Perfektní (Založeno na 127 hodnocení)
(127)

- 27.5.2024 -

Michaela G.

(#86292)

"Vše OK jako vždy :-)"

- 6.5.2024 -

Jiří K.

(#83866)

"Spokojenost"

- 2.5.2024 -

František K.

(#81071)

"Ubytování, stravování, chování personálu - vše bylo dokonalé, ale ze zdravotních důvodů jsme museli předčasně odjet domů. Knobloch"

- 24.4.2024 -

Martina U.

(#81659)

"Maximální spokojenost s pobytem, ochotný personál hotelu, který vše zvládá s úsměvem i při velké obsazenosti hotelu. Celkový dojem umocňuje absolutní relax. Rádi se do hotelu Aphrodite vracíme. "

- 23.4.2024 -

Milan Č.

(#80349)

"Tak krásná jídelna se skvělou obsluhou a úžasnou kuchyní by si zasloužila jen trochu větší úsilí k dosažení alespoň minimální úrovně dress code, tedy pánové dlouhé kalhoty a košile s dlouhým rukávem a dámy s delší sukní a všude s méně odhaleným tělem. Je asi naprosto neúčinné, když hotel deklaruje tuto prosbu jen malou tabulkou u vchodu, kterou může kdokoliv přehlédnout. Bylo velmi smutné, když v takovém "nóbl" prostředí někteří mladší hosté předváděli - tepláky, trička či naprosto minimální minisukénky. Vím, že je to velmi obtížné a hotel má strach že přijde o tyto klienty ale věřte, že o to více by narostl zájem nás seniorů, ( oba jsme ročník 1944), a tato věková skupina by mohla velmi stát o takto "vylepšené" prostředí. a snad(?) by vám tyto hosty nahradila, například viz některé hotely v Tunisku, konkrétně na Djerbě, které jsou ještě navíc s požadavkem 18+, který by vašemu hotelu také velmi "slušel" viz naprostá absence jakýchkoliv skluzavek a tobogánů, které dnes již všechny děti vyžadují... Ještě malá poznámka k bidetovému zařízení - spršce, která je v koupelně a která v kombinaci s tlakovým ventilem dávkujícím vodu nemá regulaci síly proudu a tryskající voda má takovou razanci, že se nelze pořádně umýt jak vpředu tak i případně vzadu. Chtělo by to zamyslet se nad nějakou regulací, možná, že tam je ale my jsme to nepochopili i když máme v tomto ohledu velké zkušenosti z tureckých hotelů, kde je to samozřejmostí i v hodnocení hotelů méně hvězdami."

Odpověď:
Vážení klienti,

děkujeme Vám za Vaše připomínky, které jsou pro nás důležitou zpětnou vazbou a pro hotel podnětem ke zlepšení. Jelikož jsme cestovní kanceláří zaměřenou na lázeňské a wellness pobyty, spolupracujeme s přibližně třemi sty lázeňskými zařízeními a hotely. Obraťte se prosím při příští objednávce s důvěrou na naše zkušené rezervační pracovnice, které Vám rády pomohou Váš pobyt vybrat a doladit přesně dle Vašich požadavků a k Vaší plné spokojenosti.

Tým Lázní Travel
- 18.4.2024 -

Karel B.

(#80095)

"Velmi spokojen"

- 18.3.2024 -

Anna V.

(#79989)

"Pobytu není co vytknout, milý personál, bohatý výběr stravy, velmi příjemný pobyt. Určitě znovu navštívíme."

- 18.3.2024 -

Miloš B.

(#83070)

"Bez problémů"

- 6.3.2024 -

Iveta M.

(#80097)

"Naprostá spokojenost. Vysoká úroveň po všech stránkách."

- 27.2.2024 -

Jiří Š.

(#79844)

"Jako vždy velmi spokojeni"

- 20.2.2024 -

Zdeněk H.

(#81198)

"Vše bylo OK, doporučuji."

- 11.2.2024 -

Dagmar D.

(#79908)

"Hotel dle našeho mínění je plně srovnatelný s pětihvězdičkovým. Ve všech ohledech jsme byli naprosto spokojeni. Jeho propojení s úžasnými termálními lázněmi je výjimečné. Určitě se sem zase vrátíme.."

- 22.1.2024 -

Radana J.

(#77522)

"S pobytem jsme spokojeni. Jen nás nepříjemně převapilo, že není součástí sociálního zařízení na hotelovém pokoji bidet. Ten jsme hodně postrádali. Také bychom uvítali madlo ve sprše - zvlášť s přihlédnutím, že se v lázních léčí problémy s pohybovým ústrojím."

- 20.1.2024 -

Jan H.

(#80083)

"Předpokládali jsme vysokou profesionalitu personálu, ale byli jsme překvapeni jejich vstřícností i ochotou."

- 17.1.2024 -

František R.

(#77622)

"Naprosto perfektní"

- 3.12.2023 -

Svatopluk V.

(#77984)

"velmi"

- 6.11.2023 -

Jana A.

(#63558)

"Příjemný pobyt. Do Rajeckých Teplic jezdíme opakovaně, mohu doporučit."

- 4.11.2023 -

Martina S.

(#72431)

"Nejlepší"

- 1.11.2023 -

Stanislav V.

(#73327)

"Maximální spokojenost...nemám slov, vše bylo perfektní. Kéž by tak fungovali všechny lázeňské destinace..."

- 1.11.2023 -

Jaroslava K.

(#71332)

" Maximalni spokojenost"

Předchozí1234...


';