Hotel Aphrodite Palace****

Recenze Hotel Aphrodite Palace****

Lázně Rajecké Teplice

Hotel Aphrodite Palace**** - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

8Perfektní (Založeno na 40 hodnocení)
(40)

- 6.12.2019 -

Vendula K.

"S pobytem jsme byli spokojeni na 100%"

- 6.12.2019 -

Tomáš M.

"Pobyt hodnotím velmi vysoko opravdu už jsme sjezdili hodně podobných vellnessu,ale tento je všechny překonal. Už si na rok zkusíme zajistit ubytování znovu. Bylo tam opravdu moc dobře."

- 1.12.2019 -

Jiří P.

"Byl to velice příjemný pobyt, velmi dobré ubytování, strava a vstřícnost personálu"

- 20.11.2019 -

Jitka H.

"Byli jsme velice spokojeni. Bazény i saunový svět jsme si užili a celý lázeňský komplex nás nadchl. Určitě k vám rádi opět zavítáme."

- 19.11.2019 -

JANA Š.

"Báječné...."

- 18.11.2019 -

Jana K.

"Úžasné prostředí, určitě se vrátíme"

- 18.11.2019 -

Eva K.

"Ano, byly jsme velice spokojené se službami , stravou a personálem"

- 11.11.2019 -

Vladimira C.

"Byli jsme velmi spokojeni, všechno super, krásné, čisté.Procedury nehodnotíme - ty jsme nevyzkozšeli. Jidlo výborné, všeho dostatek,jen mohlo být teplejší."

- 4.11.2019 -

paní Š.

"Moc se nám líbilo. Měli jsme e -kola a mohli jsme si je uskladnit v prostorách před hotelem. "

- 23.10.2019 -

Josef H.

"Byli jsme velmi spokojeni a rádi se opět vrátíme."

- 14.10.2019 -

Pavel T.

"zatím jsme nic lepšího nezažili"

- 9.10.2019 -

Jarka F.

"Jak jsme výše uvedli pět hvězdiček u všech Vašich dotazů, tak to svědčí o tom, že jsme byli maximálně spokojeni. Rádi se k Vám zase brzy vrátíme."

- 8.10.2019 -

Otakar K.

"Nábytek na pokoji na pohled velmi atraktivní, ale funkčně s nedostatky jako např. šatní skříň s vrzajícími špatně uzavíratelnými dveřmi, manželské postele s cca 10cm mezerou uprostřed, psací stolek (pod TV) kam nešel zasunout sedák židle (která byla na pokoji pouze jedna), natož sedící člověk za stolkem. Jinak jsme byli s celkovým pobytem naprosto spokojeni. Lázeňské a stravovací služby na výborné úrovni. Prostředí v objektu hotelu Aphrodite Palace i lázeňském prostoru je velice atraktivní."

- 6.10.2019 -

Renata D.

"Pobyt byl úžasný, příjemný personál, skvělé jídlo, úžasné procedury, nádherné lázně. Jen malinkou připomínku ke tvrdé posteli."

- 24.9.2019 -

Karel H.

"ubytování i ochota personálu je na velice dobré úrovni, toto hodnotím z hlediska profesionála protože jsme s manželkou z oboru."

- 11.9.2019 -

Romana L.

"Vše bylo perfektní, jak jsem označila, procedury jsme nevyužívali, věřím, že jsou taky skvělé, užívali jsme si všech bazénů. Určitě se rádi vrátíme na podyt. "

- 4.9.2019 -

Jana P.

"Ráda bych moc pochválila velice ochotného mladého pana šéfkuchaře, který ochotně připravil a donesl až ke stolu karamelovou omáčku, která původně nebyla na programu snídaně, a na kterou jsem se byla pouze zeptat. Udělalo to na mě veliký dojem a velkou radost. Chválím, chválím, chválím! Procházková"

- 3.9.2019 -

Alena V.

"Není co vytknout. Všechno fungovalo jak má, personál ochotný a milý, prostředí hotelu a restaurace luxusní, příjemné, čisté. Je vidět, že personál je tam pro hosty a udělá vše pro jejich spokojenost. Výhled z hotelu krásný a okolí hotelu čisté a upravené. "

- 3.9.2019 -

Alena V.

"Není co vytknout. Všechno fungovalo jak má, personál ochotný a milý, prostředí hotelu a restaurace luxusní, příjemné, čisté. Je vidět, že personál je tam pro hosty a udělá vše pro jejich spokojenost. Výhled z hotelu krásný a okolí hotelu čisté a upravené. "

- 21.8.2019 -

Miroslav K.

"Vše bylo perfektní určitě se k Vám vrátím."

Předchozí12


';