Lázeňský dům Balnea ****

Recenze Lázeňský dům Balnea ****

Lázně Slatinice

Lázeňský dům Balnea **** - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 16 hodnocení)
(16)

- 20.6.2018 -

Marta P.

"s pobytem jsem spokojená"

- 4.9.2017 -

Dagmar K.

"Pobyt se nam velice libil, nádherný a precizní hotel, mista procedur, personál i okoli hotelu. Trochu zaskřípalo časové rozvržení doobjednaných procedur, ale nakonec se vše vyřešilo."

- 13.10.2016 -

Anonym

"Velmi příjemné malé lázně, které jsme dosud neznali. Byl to hezky prožitý týden. Doporučili bychom však dát hostům možnost výběru procedur, třeba u poloviny zaplacených."

- 11.9.2016 -

Anonym

"Pobyt jsme si objednali zde již podruhé a byli jsme velmi spokojeni po všech stránkách. Sedlákovi"

- 14.11.2015 -

Anonym

"Po loňském víkendovém pobytu s manželem, jsem ráda využila znovu pobyt, tentokrát se sestrou a maminkou, které je 81 roků. Rozhodla jsem se hlavně kvůli mamince, která chodí o holi a již není tak pohybliívá. Ubytování, stravování i procedury v jedné budově ideální. Pobyt jsme si užily a doufáme, že si to opět někdy zopakujem. Bohužel při nástupu v sobotu (náš případ) už není možné přikoupit další procedury. Jinak spokojenost. "

- 3.9.2015 -

Anonym

"Velmi vysoká spokojenost."

- 2.9.2015 -

Anonym

"velmi příjemní a milí lidé nám vytvořili příjemný pobyt."

- 23.7.2015 -

Anonym

"S pobytem v lázeňském domě Balnea jsme byly všechny tři velmi spokojené. Pobyt i lázeňské procedůry splnily všechny naše očekávání. Také při porovnání s absolvovanými, podobnými pobyty v Luhačovicích a Teplicích nad Bečvou Balnea obstála na jedničku. Je to moderní, soudobé zařízení, které plně odpovídá dnešním požadavkům na poskytování kvalitních služeb spojených s léčbou i celkovou relaxací. Děkujeme"

- 13.7.2015 -

Anonym

"Přivítala bych zlepšení organizace při přijetí k pobytu nových lázeńských hostů. Nevím, jestli to byla náhoda, že před námi bylo tolik lidí, ale čekání více jak 1 hod., než se mohla maminka ubytovat, mi připadlo dosti dlouho. Děkuji, s pozdravem Lechnerová"

- 30.6.2015 -

Anonym

"Vaše lázně se mi moc líbily,pobyt,okolí i personál byl vynikající. Určitě i dalším období využiji vašich služeb. děkuji Gobelová O "

- 21.6.2015 -

Anonym

"Jsem letitou klientkou vašeho lázeňského ústavu. Abych měla plný počet radon.koupelí přikoupila jsem si týdenní pobyt. Lázně jsem měla za 22000kč. Poněvadž to není rozmar , nýbrž nutnost k mému zdravotnímu stavu , nebyla jsem spokojená s procedurama. To , že nejsou fyzioterapeuti mne jako pacienta nezajímá. Ani jedna reflex. masáž , ani indivindi cvičení a to já musím absolvovat !!!Tohle je hrubý nedostatek a nezůstane to v hodnocení jen u Vás. Nejsem totiž sama, kdo si na to bude ztěžovat. Jinak mi to u Vás velice zdravotně vyhovuje a budu se těšit , že na rok bude sjednaná náprava. Děkuji Ujfaluši Antonie, Lipina u Šternberka"



';