Hotel Krakonoš

Recenze Hotel Krakonoš

Mariánské Lázně

Hotel Krakonoš - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

90%Perfektní (Založeno na 101 hodnocení)
(101)

- 10.12.2023 -

Andriy K.

(#77280)

"Velmi spokojeny. Super."

- 30.11.2023 -

Alena O.

(#78365)

"Celkově spokojenost, skvělá možnost celý den využívat krásný plavecký bazén. Zcela nevyhovovalo první večer jídlo bez výběru."

- 29.11.2023 -

Ing. Miloš H.

(#78018)

"Standard jako při všech 12 předchozích pobytech."

- 27.11.2023 -

Ivan M.

(#78318)

"Pobyt je v klidném příjemném místě, služby velice vstřícné , personál velice ochotný , nemáme žádné připomínky po celou dobu pobytu."

Odpověď:
Dobrý den paní Malá, mockrát Vám děkujeme za ohodnocení našich služeb a těší nás, že jste byla s pobytem spokojena. S pozdravem kolektiv hotelu Krakonoš.
- 5.11.2023 -

Monika F.

(#74506)

"Velmi"

- 29.10.2023 -

Jaroslav L.

(#68264)

"Spokojení. I když jsme zažili i větší skupinu /cvičenky/ vše personál zvládl "

Odpověď:
Dobrý den paní Lustyková,
děkujeme za objektivní hodnocení, moc si toho vážíme.
S pozdravem a přáním hezkých dnů,
Jana Ingeduldová, recepce
- 3.10.2023 -

Zdeněk F.

(#71192)

"velice"

Odpověď:
Dobrý den paní Fůsová,
velici si vážíme Vašeho hodnocení a jsme rádi, že jste v našem hotelu byli spokojeni.
Se srdečným pozdravem, Tým hotelu Krakonoš
- 20.9.2023 -

Vlasta R.

(#68708)

"S pobytem spokojeni. Jen pokoj který měl flekatý strop, to pěkně nebylo. V dnešní době takový střed. Jinak jídlo v pohodě, ale personál by mohl být více usměvavý a komunikativní. Bazén... :-)"

- 24.7.2023 -

Jiří F.

(#69867)

"S pobytem jsme byli spokojeni. "

- 1.5.2023 -

Jaroslava K.

(#66513)

"Dobrý den,byli jsme maximálně spokojeni,ve všech směrech.Zvažujeme pobyt v letních měsících. Děkujeme Kušnírovi"

Odpověď:
Dobrý den, moc Vám děkujeme a budeme se na Vás opět těšit :-)
- 11.3.2023 -

Jaroslava S.

(#67521)

"-pokoj byl vzorně připravený, čistý; nevadilo by doplnit do vybavení lžíci na obouvání a hadřík... -nabízen byl denní úklid, paní uklízečky byly pozorné a milé -v prostorách chodeb bych doporučila svěží vůni -wellness služby a procedury fungovaly na 100%-velmi vstřícné a příjemné odbornice, vynikající vzájemná domluva, příjemná atmosféra, odpočinek -výborná byla možnost po celý den využít bazén 10m, bylo zde teplo i voda byla teplá -personál hotelu byl příjemný a profesionální, velmi milé a vstřícné byly zaměstnankyně v recepci -snídaně a večeře byly dostačující; pokud jsme si dali oběd, doplnila bych talíř s hlavním jídlem alespoň pro ozdobu malou zeleninovou oblohou"

- 2.1.2023 -

Ludmila Č.

(#64453)

"celkem docela spokojená"

- 1.1.2023 -

Vladimira P.

(#63774)

"Byla jsem spokojena, super bazén, ktery jsem měla téměř sama pro sebe. Wellness služby jsem nevyužívala. "

- 29.12.2022 -

Iva D.

(#64076)

"Moc"

- 18.11.2022 -

Gabriela P.

(#62839)

"V hotelu Krakonoš se mi moc líbilo,jídlo výborné,procedury skvělé,sestry příjemné.Vyhovoval mi i bazen,kde jsem byla každý den si zaplavat. Na pokoji teplo,teplá voda.Jedině mám ráda tvrdší matrace na spaní,ale to je můj problém. Určitě ráda přijedu příští rok."

- 19.9.2022 -

Lubomíra G.

(#60976)

"Byla jsem velmi spokojena, ubytování příjemné, všude čisto, pesronál milý vstřícný ochotný, jen možná trochu horší výběr jídel, báječně jsem si odpočinula zrelaxovala, co jsem mluvila s některými hosty, tak se opakovaně vrací. "

- 19.9.2022 -

Zdeňka V.

(#60202)

"Velká spokojenost"

- 18.9.2022 -

Ludmila L.

(#61405)

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni. "

- 17.5.2022 -

Zdeněk Ž.

(#55617)

"Pobyt jako takový byl krásný. Jediné co nám HODNĚ vadilo bylo to, že prostor pro uložení kol (i lyží) je nevětratelný a tudíž silně zapáchal vlhkou zatuchlinou. Nebylo možné na kole ponechat nic (ani helmy), neboť by do rána načichly touto zatuchlinou. A právě z tohoto důvodu budeme příští rok hledat jiné ubytování s procedurami. Je to škoda, neboť by jsme se rádi právě sem vraceli pravidelně každý rok, ale jako kolařům je i uložení kol jednou z prioritou."

- 27.2.2022 -

Luboš K.

(#55514)

"Lyžování, procedury, vstřícnost a pocit rozmazlování. Vše se nám splnilo."

Předchozí1234


';