Hotel Vltava

Recenze Hotel Vltava

Mariánské Lázně

Hotel Vltava - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 8 hodnocení)
(8)

- 20.12.2019 -

Markéta M.

"S pobytem jsme byly spokojené, krásný pokoj."

- 3.12.2019 -

Hana M.

"s pobytem jsme byli spokojeni, pouze mám malou výhradu k umístění madel v koupelně: u WC jsou za WC, což nepomáhá k zvednutí - měly by být vedle WC"

- 21.10.2019 -

Hana H.

"Milý a ochotný personál. ubytování i stravování super! Procedury jsme neměli, ale bazén i ostatní perfektní. Díky moc Hendrychovi"

- 27.9.2019 -

Věra K.

"Veliká spokojenost, pěkný pokoj."

- 8.8.2018 -

Hana C.

"Přístup personál byl takový strojený, nacvičený - viditelně. Jídlo bohužel podprůměrné. Polopenže-švédské stoly, pokud jste ale nestál u dveří restaurace hned při "otvíračce" nebylo později z čeho výbírat, sem tam kousek čehosi, malý výběr i množství."

Odpověď:
Dobrý den,
děkuji za Vaši zpětnou vazbu týkající se pobytu v hotelu Hvězda. Mrzí mě, že se nám nepodařilo splnit Vaše očekávání a bereme Vaše podněty, jako námět ke zlepšení kvality našich služeb do budoucna.v našem hotelu. Věřím, že i přes toto nedorozumění zvážíte Vaši další návštěvu Mariánských Lázní a pobyt v jednom z hotelů společnosti.
S přátelským pozdravem
Management hotelu
- 4.5.2018 -

Zdeňka K.

"Hotelový pokoj byl uklizen a dobře vybaven. Taktéž i sprchový kout. Nemám žádné námitky, byla jsem velice spokojena. Děkuji."

- 26.3.2018 -

Hana D.

"S pobytem jsme byli velmi spokojení, pouze k večeři byla z nápojů pouze voda. Jinak všechno OK."

- 30.1.2013 -

Anonym

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni, příště se opět rádi vrátíme. "



';