Hotel Vltava

Recenze Hotel Vltava

Mariánské Lázně

Hotel Vltava - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 9 hodnocení)
(9)

- 5.4.2022 -

Václav K.

(#54367)

"Bohužel nemohu hodnotit ubytování v hotelu Vltava proto, že jsme v něm nemohli být ubytováni. Byl vyčleněn pro uprchlíky z Ukrajiny. Náš pobyt byl převeden do Centrálních lázní. Zde bylo vše v nejlepším pořádku."

Odpověď:
Vážený pane Konopíku,

chtěli bychom Vám jménem společnosti Ensana Health Spa Hotels poděkovat za Vaši zpětnou vazbu při vyplnění hotelového hodnocení. Informace, které nám zanecháváte jsou velice důležité pro udržení standardů a zkvalitnění služeb hotelu.
Velice nás těší, že jste byl u nás v v hotelu Centrální Lázně spokojen.
Těšíme se na Vaši příští návštěvu
S pozdravem
Radomíra Pavlištová
Guest Relation Manager
- 20.12.2019 -

Markéta M.

(#39249)

"S pobytem jsme byly spokojené, krásný pokoj."

- 3.12.2019 -

Hana M.

(#38503)

"s pobytem jsme byli spokojeni, pouze mám malou výhradu k umístění madel v koupelně: u WC jsou za WC, což nepomáhá k zvednutí - měly by být vedle WC"

- 21.10.2019 -

Hana H.

(#37121)

"Milý a ochotný personál. ubytování i stravování super! Procedury jsme neměli, ale bazén i ostatní perfektní. Díky moc Hendrychovi"

- 27.9.2019 -

Věra K.

(#35794)

"Veliká spokojenost, pěkný pokoj."

- 8.8.2018 -

Hana C.

(#27346)

"Přístup personál byl takový strojený, nacvičený - viditelně. Jídlo bohužel podprůměrné. Polopenže-švédské stoly, pokud jste ale nestál u dveří restaurace hned při "otvíračce" nebylo později z čeho výbírat, sem tam kousek čehosi, malý výběr i množství."

Odpověď:
Dobrý den,
děkuji za Vaši zpětnou vazbu týkající se pobytu v hotelu Hvězda. Mrzí mě, že se nám nepodařilo splnit Vaše očekávání a bereme Vaše podněty, jako námět ke zlepšení kvality našich služeb do budoucna.v našem hotelu. Věřím, že i přes toto nedorozumění zvážíte Vaši další návštěvu Mariánských Lázní a pobyt v jednom z hotelů společnosti.
S přátelským pozdravem
Management hotelu
- 4.5.2018 -

Zdeňka K.

(#21957)

"Hotelový pokoj byl uklizen a dobře vybaven. Taktéž i sprchový kout. Nemám žádné námitky, byla jsem velice spokojena. Děkuji."

- 26.3.2018 -

Hana D.

(#21652)

"S pobytem jsme byli velmi spokojení, pouze k večeři byla z nápojů pouze voda. Jinak všechno OK."

- 30.1.2013 -

Anonym

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni, příště se opět rádi vrátíme. "



';