Hotel Park Inn Sárvár

Recenze Hotel Park Inn Sárvár

Lázně Sárvár

Hotel Park Inn Sárvár - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

90%Perfektní (Založeno na 241 hodnocení)
(241)

- 16.4.2024 -

František B.

(#77367)

" Velká spokojenost, už máme objednán další termín."

- 15.4.2024 -

František S.

(#78636)

"Všechno bylo v pořádku jako vždy. Park Inn navštěvujeme každý rok,"

- 14.4.2024 -

Lubomír D.

(#76953)

"Naprostá spokojenost Hálovi"

- 11.4.2024 -

Lubomír B.

(#83543)

"vše v pořádku, bez připomínek"

- 10.4.2024 -

Dagmar M.

(#81802)

"Vše absolutně v pořádku, bez komplikací!!! Měli jsme opravdovou dovolenou!!! Děkujeme!"

- 10.4.2024 -

Jana M.

(#81726)

"S pobytem jsme byli maximálně spokojeni. "

- 9.4.2024 -

VĚRA K.

(#79593)

"Jako vždy v Sárváru všechno bezvadné. Jezdíme již řadu lety a jsme spokojeni."

- 9.4.2024 -

Martina M.

(#79548)

"velmi spokojeni,jen malá vítka na chování dětí v termální části lázní,chtělo by trochu více korigovat plavčíkama,když to bohužel neumí rodiče,většina z nás si tam jede odpočinout a načerpat energii a ne se bát,že mi děti skočí na hlavu,když s nima rodiče blbnou ve vodě,to by si měli nechat do jiného sektoru. jinak vše okVelké plus je také zlepšení na recepci,že se domluvíte docela dobře česky,ještě by bylo prima v lázenské recepci někoho ."

- 8.4.2024 -

Jana K.

(#75936)

"Vše bylo skvělé, jídlo, služby, personál."

- 8.4.2024 -

alena c.

(#78880)

"Vše bylo perfektní, akorát byl nepříjemný zápach z odpadů v koupelně, před tím, než začalo pršet. To se týkalo jen jednoho večera. Jinak vše v naprostém pořádku. "

- 8.4.2024 -

Milan M.

(#78859)

"Velice spokojeni,bylo to super "

- 8.4.2024 -

Jana H.

(#79279)

"Personál byl velice příjemný a ochotný, pokoje čisté, hezké prostředí, jídlo nám moc chutnalo. "

- 4.4.2024 -

Marie H.

(#77632)

"pobyt by velmi příjemný, personál ochotný, na recepci se domluvíte i česky, velnes jsme nevyužlii, proto nehodnotím, líbilo se mi cvičení v bazénu"

- 31.3.2024 -

Zdeněk P.

(#76304)

"Lázně Sárvár jsou naší " rekreační chalupou" . Jezdíme sem pravidelně již deset let - jen vloni jsme tam byli čtyřikrát. Ačkoliv letos měl být léčebný propojený bazén uzavřen do pondělí 25.3. , byli jsme velice mile překvapeni, že jej otevřeli již v neděli a mohli jsme plně užívat celý náš pobyt bez omezení. Díky personále lázní. Maďarská kuchyně nemá chybu a jejich jehněčí tuplem. Také jelení krk na borůvkovém dipu byl fantastický. Nechyběl i "tataráček"!!! Personál vstřícný a velmi ochotný. Na recepci se snaží konečně i mluvit česky, což před lety byl pro řadu našich občanů bez znalosti jazyka problém. Takže opět díky. Počasí nám přálo jako vždy a odjeli jsme dobře naladěni i opáleni s pocitem, že se brzy navrátíme, pokud si zarezervujeme pobyt alespoň rok dopředu, neb je stále obsazeno."

- 28.3.2024 -

Jaroslava S.

(#80076)

"výborné"

- 28.3.2024 -

Jaroslava S.

(#80080)

"výborné"

- 25.3.2024 -

Eliška N.

(#78198)

"Spokojenost."

- 25.3.2024 -

Eliška N.

(#78340)

"Byli jsme spokojeni, škoda jen pravidelné údržby jednoho bazénu. "

- 25.3.2024 -

Marcela B.

(#78101)

"Neochota personálu u vstupu do bazénů, arogantní jednání. V prostoru recepce a stravování chybí hodiny "

- 24.3.2024 -

Daniela H.

(#78067)

"Pobyt proběhl k naší plné spokojenosti "

Předchozí1234...


';