Hotel Park Inn Sárvár

Recenze Hotel Park Inn Sárvár

Lázně Sárvár

Hotel Park Inn Sárvár - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 43 hodnocení)
(43)

- 11.3.2020 -

Jana H.

(#40892)

"Velmi"

- 11.3.2020 -

Jana H.

(#40891)

"Velmi"

- 9.3.2020 -

Karel S.

(#39992)

"V hotelu jsme byli podruhé, a pokoje byly lepší než posledně. Byli jsme velmi spokojeni."

- 5.3.2020 -

Sylva C.

(#40783)

"vše OK"

- 7.1.2020 -

Jan M.

(#35156)

"Byli jsme zde již po čtvrté a vždy bylo vše v pořádku. Personál byl vstřícný a strava byla také velmi dobrá. Rádi znovu v budoucnu využijeme Vaše služby."

- 10.12.2019 -

Marie C.

(#36191)

"Spokojenost velká, proto jedeme znovu. "

- 27.11.2019 -

Vladimíra F.

(#36383)

"výborné"

- 13.11.2019 -

Miloslav F.

(#37739)

"Až, na drobné nedostatky v ubytování (zápach z odpadů v koupelně a hluk vzduchotechniky na pokoji) jsme byli s pobytem spokojeni."

- 13.11.2019 -

Antonín M.

(#32549)

"Všechno bylo výborné."

- 4.10.2019 -

Zdeněk P.

(#36871)

"Velmi spokojeni až na to, že ve 22.00 hod po příchodu z nočního koupání, jsme se první noc museli ihned přestěhovat, údajně prý porucha někde na WC. Otravné balení a další vybalování v noci. Jen se omluvili a dali další pokoj o 3 podlaží výše."

- 10.9.2019 -

Jiří T.

(#31562)

"S pobytem jsme byli spokojeni-jídlo-pokoje i dostupnost termálních lázní je super a proto jsme tu byli už 4x a mohu vřele doporučit pro všechny generace."

- 8.9.2019 -

Dušan B.

(#36665)

"Pobyt-nešla na pokoji klimatizace, druhý den opravena, zanechán nepořádek, špinavé ručníky jsem musel odnést na recepci. V hotelu děsný horko po celý den, asi nešla klimatizace. Manželka UVÍZLA VE VÝTAHU, NIKDO SE NEOMLUVIL, NIKDO NEŠEL K VÝTAHU, ABY S NÍ KOMUNIKOVAL, KDYŽ BYLA UZAVŘENÁ!!!!!"

- 4.9.2019 -

Miroslav B.

(#36469)

"Ubytování, bazény ,služby super, velmi slabá úroveň snídaně, večeře- uzenin -salámy, párky bez chutě, chyběla šunka pro děti, v hotelu ****, samoobsluha podávání kávy do papírových kelímků ?????, byl jsem v tomto hotelu již 5x, myslím, že došlo k celkovému poklesu úrovně stravování."

- 1.9.2019 -

Zdeněk Z.

(#36140)

"Vše Ok. Naprostá spokojenost."

- 17.8.2019 -

Eva M.

(#35701)

"Výborný pobyt. Každý rok se sem vracíme."

- 13.8.2019 -

Pavlína K.

(#35565)

"Pobyt byl skvělý. Areál je dost velký a zajímavý na to, aby se tam dítě zabavilo na celý den. Jídlo bylo naprosto úžasné. Pokoj čistý, hotel hezký a čistý a příjemný personál. Po prvotním šoku, kdy po příjezdu mi slečna recepční sdělila, že mám pouze polopenzi, i když jsem si zaplatila all inclusive, to bylo i tak moc hezká dovolená. Všechno se vyřešilo během půl hodiny. Určitě se tam zase s dětmi vrátíme :)"

- 3.8.2019 -

Vladimír Č.

(#34210)

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni"

- 1.8.2019 -

Ivana J.

(#33261)

"Dovolená v Sárváru byla úžasná.. Se vším jsme byli spokojeni. A rádi se tam zase jednou vrátíme. "

- 27.7.2019 -

Dušan B.

(#35874)

"Vše super. Doporučuji každému."

- 24.7.2019 -

Eva K.

(#32477)

"Pobyt super, celá rodina spokojená i náš malej patnactimesicni . Doporučuji, pobyt neměl chybu. Lehký průběh při zařizování dovolené , prostě vše na jedničku. "

Předchozí123


';