Hotel Park Inn Sárvár

Recenze Hotel Park Inn Sárvár

Lázně Sárvár

Hotel Park Inn Sárvár - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 55 hodnocení)
(55)

- 8.5.2022 -

paní H.

(#55154)

"ze všech madarských termálů , které jsem navštívila, tento pobyt nejlepší"

- 7.5.2022 -

Jana E.

(#57952)

"Velka"

- 13.4.2022 -

Marta U.

(#56403)

"S pobytem i službami jsme byli velmi spokojeni. Je to pro nás příjemný telax. "

- 11.4.2022 -

Jan F.

(#52547)

"Jednoduše: byli jsme opravdu se vším spokojeni. Hotel na odpovídající úrovni, jídlo skvělé, pestré a kvalitně připravované. Lázně vynikající."

- 11.4.2022 -

Jitka R.

(#54064)

"Velmi spokojeni . "

- 4.4.2022 -

Jiří .

(#53880)

"Perfektní bez problémů jak bylo"

- 22.3.2022 -

Jaroslav H.

(#53945)

"Spokojenost proto se tam kazdy rok vravime"

- 18.1.2022 -

Jana J.

(#53843)

"Vše bylo na jedničku, ubytování, jídlo, personál. "

- 17.12.2021 -

Miroslava K.

(#53258)

"V tomto hotelu jsme už po několikáté. Velice rádi se sem vracíme. Příjemné prostředí, personál, vynikající jídlo. "

- 15.12.2021 -

Renáta R.

(#52007)

"Pobyt v hotelu PARK IN Sarvár je vždy úžasný, byla to naše třetí návštěva a určitě se zase vrátíme. Možnost projít v županu z pokoje až k bazénům je pro nás jedním z bonusů. Další je možnost all inclusiv - nemusíme se již o nic starat, protože jídla i pití je nadmíru."

- 8.12.2021 -

Jana N.

(#49660)

"Byli jsme již několikrát, bylo to opět skvělé "

- 11.3.2020 -

Jana H.

(#40892)

"Velmi"

- 11.3.2020 -

Jana H.

(#40891)

"Velmi"

- 9.3.2020 -

Karel S.

(#39992)

"V hotelu jsme byli podruhé, a pokoje byly lepší než posledně. Byli jsme velmi spokojeni."

- 5.3.2020 -

Sylva C.

(#40783)

"vše OK"

- 7.1.2020 -

Jan M.

(#35156)

"Byli jsme zde již po čtvrté a vždy bylo vše v pořádku. Personál byl vstřícný a strava byla také velmi dobrá. Rádi znovu v budoucnu využijeme Vaše služby."

- 10.12.2019 -

Marie C.

(#36191)

"Spokojenost velká, proto jedeme znovu. "

- 27.11.2019 -

Vladimíra F.

(#36383)

"výborné"

- 13.11.2019 -

Miloslav F.

(#37739)

"Až, na drobné nedostatky v ubytování (zápach z odpadů v koupelně a hluk vzduchotechniky na pokoji) jsme byli s pobytem spokojeni."

- 13.11.2019 -

Antonín M.

(#32549)

"Všechno bylo výborné."

Předchozí123


';