Hotel Nový Dům

Recenze Hotel Nový Dům

Spa Resort Libverda

Hotel Nový Dům - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 42 hodnocení)
(42)

- 3.5.2022 -

Zdeněk O.

(#57319)

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni. Prostředí lázní bylo pro nás velmi příjemným překvapením - krásná příroda, nádherné okolí a velmi příjemný personál. Stálo to za to a je možné, že se k vám znovu rádi podíváme. Přejeme vám dobrou sezonu! Zdeněk a Eva Odložilíkovi"

Odpověď:
Dobrý den, to nás moc těší a budeme rádi, když se k nám zase vrátíte na nějaký pěkný pobyt. Přejeme krásný den z Libverdy :)
- 5.1.2022 -

Lenka K.

(#53319)

"Silvestrovský pobyt - jedním slovem spokojenost. Hudba super, zábava super, slavnostní bufet- luxus, velký výběr i množství jídla, chutovek,masa,salátů i sladkého.Procedury také v pořádku. Pokoje čisté,pěkné,vybavené, jen šíleně tvrdá matrace,tedy pro mě.A ten polštář byl už na vyhození."

- 7.12.2021 -

Jan K.

(#53214)

"Spokojeni, i když jsme měli trochu jinou představu o ubytování Superior. Stravování, procedury a vstřícnost personálu zejména v termínech procedur bezvadná."

- 13.10.2021 -

Josef H.

(#48139)

"Lázně jsou umístěny v pěkném prostředí,stravování je perfektní a až bude dokončena oprava bázénu,věřím,že spokojenost návštěvníků bude 100%."

- 18.2.2020 -

Josef A.

(#37621)

"S pobytem jsem byl velmi spokojen. Příjemný a milý personál,krásné ubytování. Vše jak má být. Děkuji a rád zase přijedu."

- 8.1.2020 -

Lumír Z.

(#39523)

"Slušné"

- 6.1.2020 -

Jiří H.

(#39753)

"Ve všech oblastech panovaly zmatky. Personál to naprosto nezvládal. Je mi to líto, ale byli jsme zde poprvé a naposled. "

- 16.10.2019 -

Jaroslava S.

(#37848)

"Vzhledem k tomu, že jsme pravidelnými hosty vlázních Libverda, tak jsme spokojeni. Můžeme srovnávat s jinými lázněmi stejné velikosti a zde nám to nejvíce vyhovuje, vše je podle našich představ."

- 20.9.2019 -

Miluše S.

(#33338)

"Je to neuvěřitelné, ale byli jsme se vším spokojeni. Jsou pěkné procházky po okolí . "

- 15.10.2018 -

Hana D.

(#26677)

"Převládá spokojenost, menší problémy s časováním procedur, nebyla nabídka ovocného piva."

- 16.3.2018 -

Petra S.

(#22037)

"super"

- 2.6.2016 -

Anonym

"Absolutní spokojenost, ubytování i služby i stravování bez chyb,prijemny víkend."

- 14.5.2016 -

Anonym

"Vážení,v lázních Libverda jsme byli velice spokojení,musím napsat,že v lázních výborně vaří, rádi se do téch to lázní vrátíme. "

- 3.2.2016 -

Anonym

"Děkuji za krásný pohodový pobyt. Budu doporučovat svým známým.Děkuji"

- 13.11.2015 -

Anonym

"Velmi spokojny procedury na jedničku moc milé sestričky jídlo nemalo chybu Dakujeme"

- 6.8.2015 -

Anonym

"Celkové hodnocení dobrý."

- 10.7.2015 -

Anonym

"Se službou vaší firmy jsme velmi spokojeni,rovněž pobyt v lázních splnil naše očekávání.Zdravíme."

- 12.6.2015 -

Anonym

"Velice nás překvapila úroveň služeb už na recepci-vše bylo, dá se říci, na naše poměry až nadstandartní.Velké poděkování celému personálu-od recepční až po pokojské."

- 3.6.2015 -

Anonym

"Prostor jídelny pro hosty je omšelý, starý, ještě z totality. Jinak se nám ve Vašich lázních moc líbilo. Personál příjemný, prostředí moc hezké."

- 2.1.2015 -

Anonym

"Byli jme ubytováni v HANÉ. Při nástupu nebylo uklizeno (prach, chlupy, vlasy) závěsy , záclony vysely nedbale. Úklid po upozornění proběhl po upozornění následující den. Vrbovi"

Předchozí12


';