Bešeňová Thermal park

Recenze Bešeňová Thermal park

Thermal park Bešeňová

Bešeňová Thermal park - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

86%Skvělé (Založeno na 222 hodnocení)
(222)

- 12.5.2024 -

Marie S.

(#84903)

"Vše bylo ok."

- 12.5.2024 -

Marie S.

(#84897)

"Dobrý den, s pobytem jsme byli velice spokojeni."

- 5.5.2024 -

Ladislav C.

(#84674)

"maximální spokojenost "

- 3.4.2024 -

Petr E.

(#83637)

"Veliká spokojenost. Jezdíme pravidleně."

- 20.11.2023 -

Marcel N.

(#74611)

"OK"

- 20.11.2023 -

Marcel N.

(#74613)

"OK"

- 20.11.2023 -

Marcel N.

(#74614)

"OK"

- 20.11.2023 -

Marcel N.

(#74616)

"výborný"

- 20.11.2023 -

Marcel N.

(#74617)

"Výborný"

- 1.11.2023 -

Radka S.

(#71461)

"Byli jsme všichni nadšení a chtěli zůstat déle. Hned bychom se vrátili. Nadmíru spokojeni."

- 17.9.2023 -

Martin G.

(#73673)

"Pobyt byl skvělý, proto k vám jezdíme již několik let. Jediné mínus je, že se k vám nedá pohodlně přijet vlakem, přesto, že máte hned za resortem vlakovou trať. Cesta autem je pro nás dost vyčerpávající. Jen snad ještě, když je krásné počasí, mohla by být otevřená i zadní část parku, kde jsou další atrakce. A vstup do mini Zoo byla zavřená. Ráda bych se zašla podívat."

- 2.9.2023 -

Jarmila K.

(#66735)

"Velká spokojenost"

- 19.7.2023 -

František L.

(#67023)

"Krásný velký čistý pokoj, jen teplá voda ve sprše tekla malým proudem a špatně. Bazény byly super, byli jsme všichni moc nadšený. Super dovolená!"

- 5.7.2023 -

Jindřich F.

(#70350)

"Jsme každoročními uživateli Vašeho zařízení a jelikož jsme vždy spokojeni tak se k Vám rádi vracíme. Jindřich Franc Hana Mádlová a Věra Lebdušková"

- 3.7.2023 -

Ivana B.

(#63574)

"spokojeni"

- 27.6.2023 -

Táňa J.

(#71143)

"Byli jsme již potřetí a vždy spokojenost. Jen ty ceny jsou vyšší, ale Slovensko je dražší."

- 23.6.2023 -

Vojtěch Š.

(#70688)

"Byli jsme spokojení, i když jsme byli už po 4., pokaždé perfektní."

- 17.5.2023 -

Eva M.

(#65128)

"Pobyt se nám velmi líbil. Sauny jsou dokonalé. Jistě se vrátíme zase na podzim. Jediné, co mě významně omezovalo, byla občas velmi teplá voda v bazénech. V některých dnech jsem nedokázala do bazénu ani vstoupit. Jinak moc děkuji za všechny vaše služby. "

- 14.3.2023 -

Marcel N.

(#63918)

"Pokud napíšu, že jsem v Bešeňové byl cca po desáté tak to svědčí o mé skoro stoprocentní spokojenosti."

- 1.11.2022 -

Petr E.

(#61456)

"Vše velmi příjemné a uklidňující."

Předchozí1234...


';