Bešeňová Thermal park

Recenze Bešeňová Thermal park

Gino Paradise Bešeňová

Thermal park Bešeňová

Bešeňová Thermal park - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 188 hodnocení)
(188)

- 24.11.2019 -

Jaroslav Z.

"V pokoji nám chyběl kontakt s venkovním prostředím, střešní okna byly pro nás decimující, příště bychom volili pokoj s malým nebo větším balkonem. Hodila by se lepší informovanost ohledně procedur (masáže - objednat ?)."

- 20.11.2019 -

Věra H.

"Vynikající"

- 2.11.2019 -

Milena M.

"Dobrý den, v Bešenové jsme byli velmi spokojeni s ubytováním i stravou, také saunky byly příjemné, jen nás trošku zarazilo,že se zkrátila otevírací doba bazenů,ale víme, že to nemůžete ovlivnit. Moc děkujeme za Vaši vstřícnost. Další pobyt plánujeme na jaře. Hezký den."

- 27.10.2019 -

Miroslava Š.

"pobyt byl úžasný, děkujeme"

- 20.9.2019 -

Jana K.

"Velmi spokojeni, jezdíme k vám již několik let. "

- 17.9.2019 -

Iveta V.

"Není co vytknout."

- 17.9.2019 -

Lenka J.

"Velmi spokojeni..."

- 24.8.2019 -

Jiří V.

"Nebyl jsem spokojen s tím, že jsme chtěli ,abychom měli pokoje u sebe..když jsem to Vaší společností řešil, bylo mi řečeno , že jste tam tento požadavek psali.... a po příjezdu mi paní recepční sdělila , že tento požadavek tam nemají poslaný a na poslední chvíli s tím nedokážou nic udělat... a druhá věc se mi nelíbila ... bazény mají otevřeny do 21 h a už v 20:30 nás vyhnali z bazénu... i když jsme to měli 2 minuty do pokoje.."

- 7.8.2019 -

P. Š.

"Dobrý den, s pobytem jsem byla spokojená po všech stránkách. S pozdravem Lenka Štěpařová"

- 22.7.2019 -

Silvie K.

"Skvělé.....plánujeme návštěvu i příští rok"

- 5.7.2019 -

Eva S.

"Naprosto skvělá dovolená. Hotel byl krásný, pokoje útulné, všude čisto. Personál velmi milí a vstřícný...."

- 3.7.2019 -

Jana K.

"V zařízení Bešeňová jsem byla už po páté a vždy jsem nadmíru spokojená. Na podzim máme opět zarezervovaný prodloužený víkend a příští rok bych se sem ráda vrátila a opět využiji Vaši cestovní kancelář."

- 14.3.2019 -

Marcel N.

"Vše na výbornou...."

- 14.3.2019 -

Silvie M.

"spokojenost, především strava, jen u snídaní spousta lidí"

- 12.12.2018 -

Zdeňka P.

"Děkuji ,jedním slovem SUPER!!!"

Odpověď:
Dakujeme za Vaase hodnotenie pani Anna Kammermayerová. Sme radi, ze sa Vam u nas pacilo a verime, ze sa k nam coskoro vratite. Prajeme Vam vsetko dobre. GM
- 12.12.2018 -

Antonín S.

"Velmi spokojeni"

- 3.11.2018 -

paní K.

"Vse probihalo v poradku ochotny personal pouze fronty u snidane cekani na stul fronty pred restauraci a nauctovana neobjednana ovocna misa na pokoji s pozdravem timac agro a na konci nauctovana 10 euro"

- 11.10.2018 -

Leoš P.

"vše bylo výborné jako minule, jenom navýšená cena /proti minule / se nikde neprojevila ! "

- 6.10.2018 -

Jiří R.

"Spokojenost s pobytem hodnotíme na výbornou, pouze s malou výhradou na postele (ocenili bychom tvrdší matrace)"

- 5.10.2018 -

Ivana Š.

"Spokojenost."

Předchozí1234...


';