Hotel Krym

Recenze Hotel Krym

Trenčianské Teplice

Hotel Krym - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 12 hodnocení)
(12)

- 6.2.2020 -

Marcela K.

(#40819)

"Doprovázela jsem invalidního syna, který utrpěl při autonehodě úraz mozku. Všichni byli k němu tolerantní a umožnili mi, abych ho mohla doprovázet. Procedury byly rozepsané tak, abych mohla na něj dohlédnout /nemá krátkodobou paměť)."

- 5.1.2020 -

Jarmila V.

(#37784)

"Pobyt byl na velmi dobré úrovni, velmi příjemně nás překvapilo množství procedur, profesionální přístup lékařky při úvodní konzultaci, nejednalo se pouze o formalitu. Poměr kvalita cena velmi dobrý."

- 3.1.2020 -

Bohunka Š.

(#37858)

"Byli bychom maximálně spokojeni,kdyby nám bylo umožněno si některé procedury jako samoplátci vybrat/stačilo by 4-5procedur ev už při rezervaci pobytu,zejména oxygenoterapii a inhalace/ a tak i nabídka stolu pro 2 osoby předem"

- 2.1.2020 -

Vladimír H.

(#36717)

" Velmi spokojeni."

- 2.1.2020 -

Božena B.

(#37068)

"Velká spokojenost."

- 24.6.2019 -

ludmila e.

(#33990)

"Byli jsme spokojeni,nenastaly žádné problémy.Pobyt v Krymu je vždy na dobré úrovni,zařízení jsme navštívili již více než 10x.Škoda,že to není nijak oceněno v ceně pobytu."

- 7.1.2019 -

Karla H.

(#28808)

"Velmi spokojeni,upřímnou chválu si zaslouží personal vykonávající službu v jídelně,pracovali s úsměvem přímo perfektně a personal při lázeňských procedurach!"

- 3.1.2019 -

Bohunka Š.

(#30107)

"K dokonalosti mi chybí možnost si alespoň z 50% procedury vybírat/když už si za tuto službu platím/.Výběr je bohatý,takže by to neměl být problém.Samozřejmě po dohodě s lékařem při vstupní prohlídce na základě zdravotního stavu. Náš pan doktor byl vstřícný,ale myslím si že zádrhel nastal při časování/myslím si,že nebylo plně respektováno zadání,možná hodně klientů..nevím/"

- 8.12.2018 -

Josef K.

(#29191)

"Byli jsme velmi spokojeni. "

- 13.9.2018 -

Anna K.

(#28111)

"Luxusní pobyt, maximální spokojenost. Určitě budeme doporučovat známým. Moc děkujeme."

- 12.8.2018 -

Hana M.

(#26733)

"velmi spokojeni"

- 19.7.2014 -

Anonym

"Pobyt u vás se mi líbil. Léčebné procedury mi pomohli zlepšit kondici, kterou ještě teď využívám. Jedinou výtku bych měla k tomu, že volný vstup do fitka nebylo možné využít, protože je mimo areál hotelu a podle informace na recepci byl časově omezen na hodiny, ve kterých probíhají i procedury. Takže večerní využití a přispění k rehabilitaci nebylo možné. Proto myslím, že v balíčku nabízených služeb je tato informace trochu zavádějící. Myslím, že pobyt ve vašem zařízení si jistě zopakuji. Video ani fotografie jsem si nepořizovala, takže nemohu přispět."



';