Hotel Anna Marie

Recenze Hotel Anna Marie

Lázně Bělohrad

Hotel Anna Marie - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

94%Perfektní (Založeno na 137 hodnocení)
(137)

- 16.5.2024 -

Dagmar D.

(#80970)

"Velmi "

- 10.5.2024 -

Milan M.

(#82821)

"Neměli jsme jediný problém, spokojenost."

- 3.5.2024 -

Jana M.

(#85272)

"V lázních se nám moc líbilo. Čisto, vstřícnost, usměvavost."

- 1.5.2024 -

Helena Š.

(#80048)

"Byla jsem velmi spokojena s pobytem. Jen bych přivítala balíček s menším počtem denních procedur. Byla jsem dost unavená a už nezbývalo mnoho času k využití krásného přírodního okolí a plaveckého bazénu, což je též součástí ozdravného pobytu, zvláště pro městského člověka. I v balíčku pro seniory je denních procedur hodně. Možná je to ale moje zkušenost a příště bude možné s lékařem domluvit méně náročnou kombinaci. "

Odpověď:
Vážená klientko,

při příští objednávce se prosím s důvěrou obraťte na naši zkušenou rezervační pracovnici, která Vám ráda pomůže vybrat ten nejvhodnější balíček a Váš pobyt doladit k Vaší ještě větší spokojenosti.

Tým Lázní Travel
- 30.4.2024 -

Josef Š.

(#81425)

"Výborné"

- 24.4.2024 -

Olga V.

(#84074)

"Velmi spokojená"

- 23.4.2024 -

Zuzana M.

(#81498)

"pobyt neměl chybu"

- 20.4.2024 -

Miroslav L.

(#82964)

"Naprostá spokojenost, včetně počasí."

- 16.4.2024 -

Renáta C.

(#79912)

"vše v pořádku, bez problémů"

- 6.4.2024 -

Zdenka S.

(#81835)

" Byli jsme oba velmi spokojeni až nadšeni a chceme si pobyt u vás na podzim zopakovat. Stańkovi "

- 5.4.2024 -

Alena R.

(#83653)

"Určitý problém jsme viděli v nesouladu načasování procedur a stanovenou hodinou opuštění hotelu. Hotel jsme měli opustit do 9.00 hod. a poslední proceduru jsme měli napsanou v den odjezdu na 9.15 hod. Na recepci nám vyšli velmi ochotně vstříc, takže problém byl vyřešen k naší spokojenosti. Kdyby však lépe fungovala koordinace - recepce vs. časování procedur - problém by vůbec nenastal. Možná to ale bylo způsobeno tím, že jsme byli u vás přes Velikonoce a tak tam vznikl časový pres způsobený svátky. Jinak to bylo super."

- 27.3.2024 -

František Š.

(#82479)

"velmi se nám u vás líbilo"

- 21.3.2024 -

Ivona H.

(#82013)

"Byli jsme velmi spokojeni, vše bylo o.k."

- 14.3.2024 -

Jana K.

(#80407)

"Pobyt byl velmi příjemný. Velmi dobrá spolupráce při výběru termínu a bezvadná organizace léčebných procedur i bezvadné stravování včetně příjemné obsluhy. Celkem velmi příjemný týden."

- 7.3.2024 -

Ludmila Š.

(#81426)

"Jen malé nedostatky v ubytování a to nepořádek na terase. Byly tam rozházené žluté desky, zřejmě po opravě střechy. Musely se přiškrtit žaluzie, abych se na to se spolubydlící nemusela dívat. Jezdíme k vám dvakrát do roka, moc se nám u vás líbí, hlavně přístup všech lidiček, co se o nás během pobytu starají. Všichni se navzájem zdravíme, je to u vás už tak zajeté, že každý se snaží být vůči druhému milý a vstřícný i když třeba zrovna nemá pozitivní den. Byla jsem v několika jiných lázních , ale nikde ta ochota vůči klientovi nebyla. Proto se ráda vracím a těším se na pěkné prostředí u vás. S pozdravem Šubrtová Lud."

- 16.2.2024 -

Josef R.

(#77459)

"Vše OK!"

- 15.2.2024 -

Ivana H.

(#69385)

"Ubytování super, čisté. Procedury po dohodě s lékařkou také spokojenost. Personál milý, vstřícný, příjemný. Celkově pohoda. Okolí hotelů moc pěkné. výlety v dosahu. Doporučuji."

- 13.2.2024 -

Hana K.

(#80770)

"Pobyt byl pro mne velkou relaxací. Děkuji všem zaměstnancům za laskavý přístup. Jsem vegetarián a proto nemohu ocenit stravování. Výběr jídel bez masa je minimální a neodpovídá této stravě a chuti. Alespoň, že byla nějaká zelenina. Ovoce ráno bylo dost často vybrané. Pokud by byla možnost kvalitního výběru, ráda si připlatím. "

Odpověď:
Vážená klientko,

mrzí nás, že jste nebyla spokojena se stravováním. Hotel nabízí zajištění dietního i vegetariánského stravování a ideální je pokud tento požadavek hotelu nahlásíme již během objednávky.

Tým Lázní Travel
- 8.2.2024 -

Petr Z.

(#80585)

"Pobyt splnil má očekávání."

- 15.12.2023 -

Miloš L.

(#77475)

"Vše bylo OK "

Předchozí1234...


';