Hotel Anna Marie

Recenze Hotel Anna Marie

Lázně Bělohrad

Hotel Anna Marie - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 29 hodnocení)
(29)

- 1.10.2019 -

Josef V.

"Pobyt jsme pojali jako odpočinek a relax. Celkově jsme byli spokojeni. Pěkné lázně, zajímavé turistické cíle. Připomínka k proceduře "masáže". Ač masáž trvá 10-15 min, né vždy přistupují někteří maséři k úkonu odpovědně. Pochvalu si zaslouží masérka, jejíž jméno neznáme, ale v rozpisu procedur byla vedena pod římskou V . Té ještě jednou děkujeme. "

- 14.9.2019 -

Václav H.

"Vše proběhlo k naší spokojenosti. Nebyli jsme v lázních Bělohrad poprvé, proto můžeme říci, že kvalita pobytu je stále na vysoké úrovni."

- 2.9.2019 -

Iva M.

"S pobytem jsem byla velmi spokojena."

- 31.7.2019 -

Alexandra K.

"Maximálně"

- 14.7.2019 -

Bohumil V.

" S pobytem jsem byla velmi spokojena. Určitě se rádá budu do vašich lázní již po čtvrté vracet. čtvrté"

- 1.7.2019 -

Jana K.

"S pobytem jsme byli spokojeni, služby jsou na vysoké úrovni, všechen personál byl velice ochotný. Jen nám mrzelo, že jsme neměli postele blízko sebe. Děkujeme za pobyt."

- 28.6.2019 -

Miroslav J.

"V pořdku, ochota a vstřícnost."

- 22.6.2019 -

Vladimír Ž.

"Ubbytování dobré, procedur dost a na úrovni, všeobecná spokojenost. Pouze jídlo nebylo vždy podle našeho gusta, ale i toto nebylo nijak na závadu."

- 22.6.2019 -

Jiří C.

"Byli jsme spokojeni,jeden den se v pokoji objevilo větší množství mravenců ale problém byl personálem vyřešen."

- 15.3.2019 -

Vratislav R.

"Bylo to výborné, formulář jsem vyplnil a předal na recepci při odjezdu, Jenom cena byla na seniora vysoká, ale s tím asi nic neuděláte. Bylo to mimo sezonu. Zdraví Rozman"

- 21.11.2018 -

JItka A.

"pobyt super"

- 16.11.2018 -

Jitka I.

"Pobyt byl vynikající.Trochu na škodu je neodhlučnění pokojů v LD Anna Maria,kde ze sousedního pokoje bylo naprosto zřetelně slyšet hovor. Jinak byl pobyt výborný a byli jsme se vším velmi spokojeni.Děkujeme.j"

- 26.10.2018 -

Alena B.

"S pobytem jsem byla maximálně spokojená. Již dříve jsem absolvovala lázně v jiných zařízeních, ale tyto lázně pro mě byly nejlepší."

- 5.10.2018 -

Libor K.

"Děkujeme,bylo to báječné."

- 24.9.2018 -

Marie T.

"Byli jsme velice spokojeni s ubytováním i ostatním servisem, a doufáme , že si pobyt u Vás příští rok zopakujeme."

- 15.7.2018 -

Miroslav C.

"Vše OK a určitě se do lázní vrátíme"

- 30.6.2018 -

Dagmar A.

"S pobytem i procedurama spokojena,pouze u vany chyběla pomoc při vstupu a vystupu z van.Velice hodnotím kartičku,kde vše mohu zaplatit u konce pobytu.Dekuji ANDREJKOVA"

- 21.6.2018 -

Jitka P.

"-Jsem po dvou kyčelních endoprotézách. Uvítala bych nástavec na WC, třeba jen zapůjčit. - Po individuelním cvičení by se mi hodila brožura s cviky, abych je mohla cvičit doma - měla jsem pocit, že celý týden jsem neměla vyluxováno - chválím vlídnost personálu, zvláště při procedurách, vynikající ten mladší maser - za rok se těším po osmé nashledanou"

- 9.5.2018 -

Marie M.

"V Lázních Bělohrad jsme byli před dvěma lety na KLP a byli jsme moc spokojeni. Proto jsme si objednali týdenní pobyt. Byl to krásný týden. Opět nás nezklamali."

- 10.4.2018 -

Martin H.

"SUPER!"

Předchozí12


';