Hotel Anna Marie

Recenze Hotel Anna Marie

Lázně Bělohrad

Hotel Anna Marie - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

94%Perfektní (Založeno na 125 hodnocení)
(125)

- 6.4.2024 -

Zdenka S.

(#81835)

" Byli jsme oba velmi spokojeni až nadšeni a chceme si pobyt u vás na podzim zopakovat. Stańkovi "

- 27.3.2024 -

František Š.

(#82479)

"velmi se nám u vás líbilo"

- 21.3.2024 -

Ivona H.

(#82013)

"Byli jsme velmi spokojeni, vše bylo o.k."

- 14.3.2024 -

Jana K.

(#80407)

"Pobyt byl velmi příjemný. Velmi dobrá spolupráce při výběru termínu a bezvadná organizace léčebných procedur i bezvadné stravování včetně příjemné obsluhy. Celkem velmi příjemný týden."

- 7.3.2024 -

Ludmila Š.

(#81426)

"Jen malé nedostatky v ubytování a to nepořádek na terase. Byly tam rozházené žluté desky, zřejmě po opravě střechy. Musely se přiškrtit žaluzie, abych se na to se spolubydlící nemusela dívat. Jezdíme k vám dvakrát do roka, moc se nám u vás líbí, hlavně přístup všech lidiček, co se o nás během pobytu starají. Všichni se navzájem zdravíme, je to u vás už tak zajeté, že každý se snaží být vůči druhému milý a vstřícný i když třeba zrovna nemá pozitivní den. Byla jsem v několika jiných lázních , ale nikde ta ochota vůči klientovi nebyla. Proto se ráda vracím a těším se na pěkné prostředí u vás. S pozdravem Šubrtová Lud."

- 16.2.2024 -

Josef R.

(#77459)

"Vše OK!"

- 15.2.2024 -

Ivana H.

(#69385)

"Ubytování super, čisté. Procedury po dohodě s lékařkou také spokojenost. Personál milý, vstřícný, příjemný. Celkově pohoda. Okolí hotelů moc pěkné. výlety v dosahu. Doporučuji."

- 13.2.2024 -

Hana K.

(#80770)

"Pobyt byl pro mne velkou relaxací. Děkuji všem zaměstnancům za laskavý přístup. Jsem vegetarián a proto nemohu ocenit stravování. Výběr jídel bez masa je minimální a neodpovídá této stravě a chuti. Alespoň, že byla nějaká zelenina. Ovoce ráno bylo dost často vybrané. Pokud by byla možnost kvalitního výběru, ráda si připlatím. "

Odpověď:
Vážená klientko,

mrzí nás, že jste nebyla spokojena se stravováním. Hotel nabízí zajištění dietního i vegetariánského stravování a ideální je pokud tento požadavek hotelu nahlásíme již během objednávky.

Tým Lázní Travel
- 8.2.2024 -

Petr Z.

(#80585)

"Pobyt splnil má očekávání."

- 15.12.2023 -

Miloš L.

(#77475)

"Vše bylo OK "

- 15.12.2023 -

Václav M.

(#77476)

"velni spokojeni"

- 5.12.2023 -

Zdeňka P.

(#76318)

"Ano, budeme příští rok opakovat. Děkujeme."

- 16.11.2023 -

Ludmila Š.

(#69155)

"Vážení, již to, že se každý rok i několikrát vracím do Bělohradu naznačuje, že se mi tam velmi líbí. Příští rok se chystám znovu. Jen co něco z důchodu ušetřím, věnuji na uklidňující pobyt. S pozdravem Šubrtová Ludmila"

- 16.11.2023 -

Zdeněk R.

(#73516)

"Pobyt jako v bavlnce. Milí a příjemní lidé, kteří se o nás starali."

- 28.10.2023 -

Eva Z.

(#76876)

"Jezdím k Vám již dlouhá léta a stále se vracím, to snad mluví za vše."

- 23.10.2023 -

Renata V.

(#67883)

"Absolutní spokojenost, není co vytknout "

- 20.10.2023 -

Marcela E.

(#69889)

"Seniorský samoplátecký lázeňský pobyt jsem absolvovala po velmi dobré zkušenosti z loňského léčení a pobytu jako pojištěnec čerpající komplexní lázeňskou péči po úrazu a operaci zlomeniny kotníku. Vše bylo na velmi vysoké úrovni. Děkuji."

- 9.10.2023 -

Otakar B.

(#70262)

"Příjemné prostředí, ochotný usměvavý personál. "

- 15.9.2023 -

Jaroslav D.

(#67788)

" Lázně Bělohrad jsme navštívili poprvé. Byli jsme příjemně překvapeni. Pěkné prostředí a vybavení pro terapie. Setkávali jsme se s ochotou personálu. Lákavé jsou i možnosti výletů."

- 13.9.2023 -

Dana F.

(#67565)

"S pobytem plná spokojenost. Ochota a vstřícnost personálu, včetně práce lékařky a fyzioterapeutů byla příkladná."

Předchozí1234...


';