Hotel Thermal Aqua - částečná rekonstrukce od ledna 2024

Hotel Thermal Aqua - částečná rekonstrukce od ledna 2024

od 9.1.2024 do 30.9.2024

Vážení klienti,

jak jsme Vás již informovali, od začátku letošního roku probíhají v hotelu Ensana Thermal Aqua rekonstrukční práce a hotel dělá vše pro to, aby pracovní činnosti probíhaly s maximální ohleduplností vůči ubytovaným hostům. Rekonstrukční práce již pokročily, a tak bychom Vás rádi informovali, co je v hotelu nového a co se ještě chystá:

  • již brzy bude otevřeno kompletně zrenovované 3. patro hotelu, rezervace pokojů Premium je možná od 26. dubna 2024
  • na 10. května 2024 je naplánováno otevření zbrusu nového saunového světa s rozlohou více než 200 m2, které hostům přinese ještě více komfortu, služeb a zážitků (otevírá se krásný výhled do zahrady, finské sauny budou určené buď pro návštěvu s plavkami nebo bez, dále se můžete těšit na bio- a infračervené sauny, ponorný bazén, polévací vědro a prostornou relaxační zónu)
  • v červenci 2024 bude zahájena rekonstrukce vnitřního bazénového světa, během které bude vytvořena prostorná relaxační zóna v místě bývalých saun. Během měsíců červenec, srpen a září dojde ke kompletní renovaci termálních bazénů, které budou po dobu rekonstrukce uzavřeny. V provozu bez omezení zůstavá rekreační bazén, venkovní plavecký bazén, dětské bazény, nově vytvořený saunový svět, fitness i zábavní zóna. Jako malá kompenzace bude po dobu rekonstrukce (v čase od 15 do 18 hod.) obvyklá all-inclusive nabídka alkoholických nápojů (stolní vína, točené pivo) rozšířena o šumivé víno.

Děkujeme Vám za pochopení a přejme Vám příjemný pobyt


Zpět na informace o hotelu

Poptávka

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a platí na něm zásady ochrany osobních údajů a podmínky používání služeb společnosti Google.

Kliknutím do textového pole se Vám zobrazí kalendář, ze kterého zvolte datum příjezdu. Vybírat lze pouze dny zobrazené zelenou barvou.

-+
-+
Přidat pokoj


Byl jsem seznámen s informacemi o zpracování osobních údajů
  • Vaše osobní údaje potřebujeme pro zpracování vaší objednávky/poptávky
  • Vaše osobní údaje budou na vaší žádost odstraněny.
  • Osobní údaje uchováváme jen po dobu nezbytně nutnou k poskytnutí služby, nebo ke splnění jiných zákonných povinností.
Nezávazná poptávka