Otevření lázeňského domu Císařské lázně od 1.6. 2023

Otevření lázeňského domu Císařské lázně od 1.6. 2023

7.2.2023

Vážení klienti,

od 1.6.2023 se lázeňský dům Císařské lázně opět otevře svým hostům. Císařské lázně jsou přehledným kompaktním domem, kde je všude blízko a nabídnou tak alternativu relativně velkému komplexu Beethoven. Vše je snadno dosažitelné a přístupné centrálním výtahem.

Služby ubytování, stravování a léčení budou probíhat v lázeňském domě. V přízemí naleznou hosté recepci, nalevo od ní balneo oddělení a napravo jídelnou, kde probíhá stravování.

Na check-in bude ale nutné dostavit se do Lázeňského domu Beethoven, který stojí 150 m přes park.

Přímo před Císařskými lázněmi je parkoviště, jeho kapacita je však omezená a rezervace parkovacího místa v předstihu není možná. 

Císařské lázně nabídnou ubytování v jedno- či dvoulůžkových pokojích. Ve všech pokojích se lze připojit k WiFi. Na pokojích je k dispozici rychlovarná konvice a fén (stejně jako v Beethovenu).

Nabízet budeme pobyty v minimální délce od 1 týdne, tedy Léčebný pobyt Klasik a Lázeňskou kúru. Ceny pobytů jsou na stejné úrovni jako v Lázeňském domě Beethoven.  

V Císařských lázních se nachází vlastní termální bazén, který je hostům k dispozici dle specifik jednotlivých pobytů. V odpoledních hodinách bude možno dokoupit vstup bazénu nad rámec služeb v pobytu. Klienti budou moci využívat i služby THERMALIA v Lázeňském domě Beethoven, ale za poplatek. 

V prvním patře se nachází stylová kavárna s rozlehlou terasou a výhledem do lázeňského parku s fontánami.


Zpět na informace o hotelu

Poptávka

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a platí na něm zásady ochrany osobních údajů a podmínky používání služeb společnosti Google.

Kliknutím do textového pole se Vám zobrazí kalendář, ze kterého zvolte datum příjezdu. Vybírat lze pouze dny zobrazené zelenou barvou.

-+
Přidat pokoj


Byl jsem seznámen s informacemi o zpracování osobních údajů
  • Vaše osobní údaje potřebujeme pro zpracování vaší objednávky/poptávky
  • Vaše osobní údaje budou na vaší žádost odstraněny.
  • Osobní údaje uchováváme jen po dobu nezbytně nutnou k poskytnutí služby, nebo ke splnění jiných zákonných povinností.
Nezávazná poptávka