Lázně Aurora

Recenze Lázně Aurora

Lázně Třeboň

Lázně Aurora - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 994 hodnocení)
(994)

- 4.5.2022 -

Zdena C.

(#58004)

"S pobytem jsme byli spokojeni,žádný problém k řešení nenastal i počasí bylo na procházky i pobyt v lázních idealní."

- 4.5.2022 -

Hana M.

(#57777)

"S pobytem jsme byli moc spokojeni."

- 12.4.2022 -

Jitka M.

(#55897)

"pobyt začal konzultací s lékařkou, která si vůbec nepřečetla zprávu od mojí lékařky (požadovanou lázněmi) a chybně mi oznámila že se léčím s vysokým tlakem a mám sten-nic z toho není pravda! při objednání pobytu jsem požadovala tvrdší matraci, ne paměťovou. matrace nebyla pro běžnou osobu vhodná, při každém otočení se člověk budí, a výsledek byl, že jsme se těšili domů na normální matraci.... jako vždy byla perfektní strava a procedury, zejména fysioterapie."

- 11.4.2022 -

Olga P.

(#56715)

"byli jsme s manželem moc spokojeni i když je cena vyšší než jinde"

- 7.4.2022 -

Jiřina F.

(#53855)

"Naprosto spokojení"

- 24.3.2022 -

Pavel K.

(#53324)

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni. Určitě se opět vrátíme, si k vám odpočinout."

- 19.3.2022 -

Libor M.

(#56479)

"Spaní nic moc matrace hodně měká "

- 17.3.2022 -

Libuše B.

(#54192)

"S pobytem jsme byli moc spokojeni , užili jsme si vše na výbornou. Jen malá připomínka k večeřim , my bychom preferovali možnost většího výběru i lehčí stravy . "

- 16.1.2022 -

Jana J.

(#53721)

"Nemám co bych vytkla. Jezdím sem i jako pacient a mohu jen chválit nejen ubytování a procedury, ale smekám před veškerým personálem. "

- 3.12.2021 -

Martina C.

(#50852)

"Byli jsme moc spokojeni."

- 1.12.2021 -

Jarmila B.

(#48653)

"Maximálně, škoda, že nefungovala pára, ale za to může covid."

- 24.10.2020 -

Jindřiška S.

(#45069)

"Vše bylo čisté,pokoj skvěle připravený. Byla jsem moc spokojená."

- 31.8.2020 -

Václav H.

(#44206)

"ok."

- 24.8.2020 -

Miroslava Š.

(#44029)

"Pobyt ve Vašich lázních byl skvělý, jen nešťastné 8. poschodí a zápandní strana. V pokoji bez klimatizace, to byl mazec.... Jinak veškerá péče bez jediné chybičky. Rády přijedeme znovu. MŠ."

- 24.8.2020 -

Oldrich B.

(#44139)

"S pobytem a balíčkem Vítal jsme byli velmi spokojeni . "

- 23.8.2020 -

Vera D.

(#44429)

"Lázně navstevujeme již po několikate super super dekujeme"

- 19.8.2020 -

ROMAN H.

(#44969)

"Jako vždy perfektní!"

- 19.8.2020 -

Jana K.

(#44785)

"S pobytem jsem byla spokojená,jen omezení bazénu mi vadilo."

- 10.3.2020 -

jaroslav ž.

(#41348)

"Byli jsme velmi spokojeni."

- 6.3.2020 -

Jaroslava O.

(#41565)

"výborně"

Předchozí1234...


';