Lázně Aurora

Recenze Lázně Aurora

Lázně Třeboň

Lázně Aurora - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

92%Perfektní (Založeno na 1026 hodnocení)
(1026)

- 3.11.2022 -

Roman H.

(#61369)

"spokojen"

- 3.11.2022 -

Miloslav P.

(#61541)

"Velmi spokojeni. Oproti minulému pobytu jsme zaznamenali pozitivní změny - internet ve 2.NP, venkovní kolonáda s palmami a banánovníky..."

- 2.11.2022 -

Jiří D.

(#58932)

"Spokojenost hlavně i díky velké spokojenosti pozvaných zúčastněných přátel."

- 29.10.2022 -

Jan Z.

(#63026)

"S pobytem jsme byli velmi spokojený. Na lázaňském pobytu jsme byli poprvé a tak nemůžeme srovnávat, ale určitě jsme si to užili"

- 26.10.2022 -

Zdenek K.

(#62650)

"1+"

- 25.10.2022 -

Bohumila I.

(#62177)

"hezke ubytovani vse pod jednou strechou mily personal"

- 20.10.2022 -

Jaroslav Č.

(#61916)

"Dobrý den dnes jsem nad míru spokojen. Už jsem byl v lázních Jáchymov, Františkovy Lázně, Konstantinovy Lázně. Že ze všech těchto lázní se mi nejvíc líbilo u vás v Auroře. Akorát ta cena šla dost nahoru a jako dnes všechno. "

- 14.10.2022 -

Eva S.

(#60569)

"Velká spokojenost."

- 9.10.2022 -

Jaroslava K.

(#61685)

"Byly jsme spokojené,pouze WiFi bylo špatné,nahlasovaly jsme to na recepci."

- 21.9.2022 -

Otakar P.

(#59331)

"Dobrý den, byli jsme s pobytem spokojeni, vše proběhlo bez problémů. "

- 18.9.2022 -

Maruška B.

(#59899)

"Vše proběhlo tak, jak jsme si představovali. Spokojeni."

- 15.9.2022 -

Eva P.

(#59138)

"Vše super! Jen trochu úzká postel, i když byla v normě, také příliš houpavá, budila pocit, že spadnu při přetočení na bok."

- 15.9.2022 -

Hana A.

(#61384)

"V lázních jsem byla s maminkou, která má lehčí zdravotní omezení a i přesto jsme si pobyt obě moc užily. Strava chutná, všude čisto a velmi vstřícný a ochotný personál, který vždy mamince ochotně pomohl. Rády zase přijedeme."

- 11.9.2022 -

Eva M.

(#60939)

" Dobrý den, poprvé v životě jsem byla v lázních, tak nemám s čím srovnávat. Byla jsem však po celou dobu / i když krátkou, nadšená/ Bylo ještě k tomu krásné počasí a to jen zvyšovalo krásu místa, připadala jsem si jako v ráji a tak už chápu ty, kteří musí být v lázních každý rok. S ničím nebyl problém, orientace v budově, vynikající jídlo, ticho a klid. Bohužel jsem nemohla jít na slatinnou koupel, 2x jsem se omluvila, ale nakonec se to k té správné pracovnici nedostalo. Procedura propadla, měla jsem to od lékaře zakázáno. Škoda, že se to nedá nějak nahradit. No, vím to pro příště. Protože příště určitě bude! Moc zdravím, lázně Aurora i krásné městečko Třeboň a neméně krásné okolí. Eva Mžourková, Teplice"

- 8.9.2022 -

Jaroslava R.

(#60592)

"S pobytem jsme byly spokojeni,bylo akorát znát,která uklizečka uklízela,ale jinak vše v pořádku."

- 7.9.2022 -

Tomáš N.

(#61217)

"Naprostá spokojenost - a to si přítelkyně dokáže dost vymyšlet :-) "

- 2.9.2022 -

Petr Z.

(#59309)

"Maximální spokojenost "

- 2.9.2022 -

Ologa E.

(#60622)

"Pobyt byl příjemný, pouze parkování auta bylo vzdálené od arealu Aurora (P4). Mé spolubydlící byly starší s omezenějším pohybem."

- 25.8.2022 -

Dana B.

(#58087)

"Celkovému pobytu bych ráda dala hvězd pět, ale: - stravování bylo jen průměrné, mj. člen rodiny měl velké problémy s výběrem bezlaktózové stravy - nelíbil se nám přístup pracovníka vrátnice bazénu, který nás seřval, když jsme přišli před 20 hod. Prý je "všude" uvedeno, jak má otevřeno - není to tak, v domovním řádu je uvedeno 22 hod."

- 21.8.2022 -

Miloslava K.

(#58202)

"Úžasné"

Předchozí1234...


';