Hotel Park Inn Zalakaros

Recenze Hotel Park Inn Zalakaros

Lázně Zalakaros

Hotel Park Inn Zalakaros - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

90%Perfektní (Založeno na 151 hodnocení)
(151)

- 1.5.2024 -

Josef F.

(#79897)

"Podstatné zlepšení služeb i stravování."

- 26.4.2024 -

Karel K.

(#82575)

"Klasicky maďarsky= střídavě oblačno. Někde perfektní x někde (kde by si to zasloužilo víc)horší. Lepivé spodní strany talířů má asi víc hotelů Teplota jídel by mohla být v průměru o něco vyšší. Některá jídla zbytečně moc slaná. Kdekoliv v hotelu chyběly hodiny (designově schválně ?-dovolená=bezčasí ?)- mobil s časem u sebe většinou celou dobu nenosím. Proužky usazené špíny na bocích bazénu u hladiny. Klasicky nadhledový maďarský přístup. Instalovány úžasné české popisky, ale občas bez korekce = Saunový světem namísto Saunový svět. Ale je to zábavné."

- 23.4.2024 -

Eva L.

(#80245)

"Prostě vynikající "

- 21.4.2024 -

Jana P.

(#82549)

"Byli jsme v Zalakarosi v hotelu Park inn podruhé, a opět jsme byli moc spokojeni. Hotel i lázně super. "

- 21.4.2024 -

Miroslav S.

(#80829)

"Super"

- 19.4.2024 -

Petr L.

(#83568)

"super"

- 18.4.2024 -

Jaroslav K.

(#84260)

"Dobrý den Jediný problém je jazyková bariéra jsme věková kategorie kdy neovládáme jiný jazyk a nikdo se nesnaží o komunikaci třeba jen různými nápisy vše je jen anglicky a nebo v němčině ale nejvíce hostů je z Česka to v Sarvaru je to jiné tam se snaží :-)"

- 16.4.2024 -

Dana U.

(#81096)

"Byli jsme velmi spokojeni. "

- 31.3.2024 -

Jiří S.

(#77031)

"nebyl problém"

- 31.3.2024 -

Miloš Ř.

(#81858)

"Velmi budu opakovat."

- 31.3.2024 -

Miloš Ř.

(#81857)

"Bez problémů."

- 11.3.2024 -

M.

(#82383)

"Pobyt v termálních lázních byl krásný, byli jsme moc spokojeni. Krásné prostředí okolo hotelu v blízkosti cyklostezka, dětské venkovní hřiště a hezký park. Jediné co nám trochu vadilo, že není k dispozici alespoň jeden bazén kam nemůžou děti a kde by jste mohli v klidu relaxovat."

- 3.3.2024 -

jiri j.

(#81480)

"Naprostá spokojenost, vstřícnost, ochota personálu, výborné jídlo, kde byl velký výběr. Bazény jak zážitkový tak léčebný všude čisto. Byli jsme zde již podruhé a rádi se budeme sem vracet."

- 25.2.2024 -

Stanislav P.

(#79975)

"Velmi dobrý servis a ochotný personál. Doporučuji i pro pobyt s dětmi nebo psy."

- 4.2.2024 -

Milan F.

(#80971)

"Velmi "

- 28.1.2024 -

Jaroslav K.

(#80039)

"Vše v pořádku jako vždy :-)"

- 23.1.2024 -

Růžena B.

(#79202)

"Ubytování bylo pěkné, trochu kazí dojem špinavé koberce, jídlo vynikající, pohodlně se dostanete chodbou do lázní."

- 10.12.2023 -

Jaroslav C.

(#75846)

"vše bylo top"

- 10.12.2023 -

Vojtěch R.

(#75841)

"Vše bez problémů"

- 3.12.2023 -

František Z.

(#75195)

"Pobyt výborný,personál vtřícný, velká spokojenost."

Předchozí1234...


';