Hotel Park Inn Zalakaros

Recenze Hotel Park Inn Zalakaros

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa

Lázně Zalakaros

Hotel Park Inn Zalakaros - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 37 hodnocení)
(37)

- 20.8.2018 -

Pavlina C.

"Krasny nový hotel s ochotny mi personálem.Lazne jsou vždy čište a poskytují spoustu vyziti jak pro deti tak dospělého.Mohu jen doporučit.V minulých letech jsme jezdili do lázní Sarvar .Byli jsme také spokojeni,ale v Zalakaros není ani na hotelu ani na lázních vidět zub času."

- 27.6.2018 -

Karel B.

"Vícekrát jsme navštívili hotel Park Inn v Sarváru, vždy jsme byli spokojeni. Hotel Park Inn V Zalakaros ovšem překonal všechny naše dosavadní ubytování. Vše je naprosto dokonalé a navíc ve spojení s termálem Granit v termínu, kdy je otevřen venkovní areál, to prostě nemělo chybu. Rádi se do Hotelu Park Inn v Zalakaros opět někdy vrátíme."

- 20.6.2018 -

jana j.

"Velmi,byl to příjemný zážitek!!!Děkujeme!Snad maličkost na recepci neuměli bohužel česky,ale to je detail."

- 5.6.2018 -

Jan Z.

"Oproti loňsku zlepšení, mrzelo nás, že na přelomu května a června nebyly přístupné všechny venkovní bazény přestože byly 30°C horka."

- 2.5.2018 -

Pavel K.

"všecko fajn. Jen parkování semi zdá drahé. Kossi."

- 26.4.2018 -

Jaroslava F.

"S pobytem jsme byli spokojeni velmi, jen byl jeden nedostatek v ubytování a to málo nábytku v ložnici a úložného prostoru. V podstatě se nedaly vybalit uložit věci z kufru. Jinak budu doporučovat pobyt přátelům, i my jsme rezervovali na doporučení přátel a nebyli jsme pobytem zklamáni. "

- 9.4.2018 -

Luboš S.

"Byli jsme velice spokojení s pozdravem Sojnek"

- 19.3.2018 -

Martin K.

"Super"

- 24.11.2017 -

Milan Z.

"Naprostá spokojenost."

- 22.11.2017 -

Miroslav Č.

"Hotel super jen trochu vázl úklid a ve 4 **** hotelu nám došel toaletní papír a jiné další drobnosti. Jinak spokojenost ."

- 31.10.2017 -

Ivan S.

"Výborné"

- 19.9.2017 -

Jiří H.

"Nový až moc moderní hotel, pokoje bez odkládacích zásuvek, drobné předměty se válely po stole."

- 12.9.2017 -

Slavomír Š.

"S ubytováním, kvalitou poskytovaných služeb, vstřícností personálu i celkově s pobytem v hotelu Park Inn Zalakaros jsme byli velice spokojeni a můžeme jej jen doporučit. ."

- 11.9.2017 -

Slavomír Š.

"Dobrý den, chtěl bych Vám poděkovat za nabídku pobytu v Zalakaros. Uvedený pobyt splnil naše očekávání a hotel i pobyt v něm můžeme jen doporučit. Pokoušel jsem se napsat něco na stránky pod hotel, ale nedokázal jsem to. To je asi tím věkem. Ubytování, personál i stravování bylo k naší plné spokojenosti. Moje dcera říkala: "to se to u nás důchodci mají, když mohou jet dvakrát za měsíc do zahraničních termálů" - a má pravdu. Ještě jednou děkuji za Zalakaros a doufám, že Bešeňová (již asi po dvanácté) také nezklame. S pozdravem Špicl"

- 16.7.2017 -

Iveta N.

"Pobyt se nám moc líbil, vše nový a čistý. Pro rodiny s dětmi doporučuji. .Jediný problém jsem měla v den odjezdu s paní recepční, která po nás chtěla za pobyt 860 € a neměla zájem pochopit, že jsem to už jednou zaplatila C.K."

12Další


';