Hotel Répce Gold

Recenze Hotel Répce Gold

Termální lázně Bükfürdő

Hotel Répce Gold - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

5Perfektní (Založeno na 90 hodnocení)
(90)

- 5.1.2020 -

Jana K.

"Procedury jsme neabsolvovali, proto nehodnotíme. Ostatní vše v pořádku. Byli jsme spokojeni, hotel určitě navštívíme znovu."

- 23.12.2019 -

Václav N.

"Ubytování skvělé, velký prostorný a čistý pokoj. Možnost výběru z pestré škály vnitřních a venkovních bazénů, vířivek a saun. Škoda jen, že není i vstup do zóny III. součástí poukazu. Vstup do Wellness a zóny saun je možný pouze za extra doplacení."

- 9.12.2019 -

Miloslav K.

"Super - na jaře znova a na podzim zase :-) :-) :-)"

- 6.12.2019 -

Stanislav H.

"Vše OK"

- 6.12.2019 -

Martina V.

"Celková spokojenost, vše splnilo očekávání"

- 2.12.2019 -

luboš s.

"Dobrý den,vše výborné strava,ubytování byli jsme moc spokojeni,příští rok pojedeme zas,Slavík."

- 26.9.2019 -

Ivana Š.

"Byli jsme mile překvapeni vybavením areálu, množstvím bazénů pro relax i zábavu. Hotelové pokoje jsou pěkně vybaveny, denně se uklízí, všude čisto. Stavovaní na vysoké úrovni, velký výběr jídel chutně připravených. Doporučuji."

- 1.7.2019 -

Stanislav H.

"CELKOVÁ SPOKOJENOST,STRAVA TROCHU POHORŠILA"

- 16.1.2019 -

Lubomír Z.

"Vše proběhlo dle očekávání v pořádku, kladně hodnotím všechny informace v hotelu v českém jazyku i základní domluva s personálem v češtině."

- 24.12.2018 -

Jiří P.

"Jezdíme tam již několik let a vždy jsme byli spokojeni"

- 12.12.2018 -

Rudolf F.

"S pobytem jsme byli nadmíru spokojeni a vrátíme se zase."

- 4.12.2018 -

Martin K.

"Super.Akorát jeden župan na týden se mi zdá málo, vzhledem k tomu,že člověk je v lázních a čili skoro pořád mokrý a tím pádem i župan."

- 26.11.2018 -

Miloslav N.

"V hotelu REPCE GOLD jsme nebyli poprvé a rádi se tam vracíme. "

- 22.10.2018 -

Gita J.

"Pobyt naprosto bez problémů, ochotný a vstřícný personál. Vybavení pokojů a služby na vysoké úrovni. Strava kvalitní a průběžně doplňovaná. Parkování na místě. Okolí hotelu udržované. Rádi se vrátíme. "

- 9.10.2018 -

Stanislava K.

"Vše bylo naprosto OK, byli jsme spokojeni, nebyla žádná příčina něco kritizovat."

- 9.10.2018 -

Karel S.

"Náš pobyt byl bez procedur. Byli jsme tam již několikrát, jako vždy vše naprosto perfektní i při omezeném provozu v důsledku rekonstrukce některých objektů."

- 2.10.2018 -

Alena P.

"vše perfektní,personál vstřícný,jídlo dost a velmi chutné"

- 6.9.2018 -

Dalimil V.

"Maximálně :-)"

- 24.7.2018 -

Eva R.

"Velmi spokojeni"

- 16.7.2018 -

Milan K.

"a pobytem jsme byli velmi spokojeni"

Předchozí1234


';