Hotel Répce Gold - HUNGUEST BÜK

Recenze Hotel Répce Gold - HUNGUEST BÜK

Termální lázně Bükfürdő

Hotel Répce Gold - HUNGUEST BÜK - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

90%Perfektní (Založeno na 100 hodnocení)
(100)

- 31.8.2022 -

Jiří Č.

(#60638)

"Kuchyně naprosto skvělá. Personál vstřícný. Samotné lázně také poskytují mnohé různé možnosti koupání vč. plavání, ale i jiných sportů. Jen samá chvála!"

- 11.8.2022 -

Vlasta H.

(#58494)

"Vynikající ubytování, luxusní stravování. Vstřícnost pracovníků hotelu. Čistota a klid."

- 10.8.2022 -

Miroslav M.

(#60398)

"Byli jsme už podruhé v tomto hotelu a spokojenost. Čisté ubytování, blízko do lázní, výborné jídlo. "

- 9.8.2022 -

Pavel L.

(#60342)

"velice"

- 25.7.2022 -

Yweta M.

(#58337)

"Byly jsme velmi spokojené."

- 10.5.2022 -

vojtech j.

(#57751)

"V tomto období chápeme omezené služby , čili žádná negativa. Snad jen silně krákající černé ptactvo rušilo klid. Jinak vše na úrovni."

- 30.3.2022 -

Jitka H.

(#55740)

"Procedury jsme neměli, tak nehodnotíme. Hotel starší, ale čistý, udržovaný. Jídlo vyborne, vyber dostatečný, každý si vybral. Vyborne je propojení lázni s hotelem vyhrivanou chodbou. "

- 19.12.2021 -

Lenka Ž.

(#53148)

"Naprostá spokojenost. Ideální propojení hotelu s lázeňskou částí. Jídlo vynikající, bohatý výběr. Navíc recepční i číšníci se snaží komunikovat v češtině. Procedury jsme neměli, pouze koupele."

- 22.2.2020 -

Ilona Š.

(#40155)

"Byli jsme spokojeni"

- 5.1.2020 -

Jana K.

(#38912)

"Procedury jsme neabsolvovali, proto nehodnotíme. Ostatní vše v pořádku. Byli jsme spokojeni, hotel určitě navštívíme znovu."

- 23.12.2019 -

Václav N.

(#37665)

"Ubytování skvělé, velký prostorný a čistý pokoj. Možnost výběru z pestré škály vnitřních a venkovních bazénů, vířivek a saun. Škoda jen, že není i vstup do zóny III. součástí poukazu. Vstup do Wellness a zóny saun je možný pouze za extra doplacení."

- 9.12.2019 -

Miloslav K.

(#37412)

"Super - na jaře znova a na podzim zase :-) :-) :-)"

- 6.12.2019 -

Stanislav H.

(#37246)

"Vše OK"

- 6.12.2019 -

Martina V.

(#38299)

"Celková spokojenost, vše splnilo očekávání"

- 2.12.2019 -

luboš s.

(#37496)

"Dobrý den,vše výborné strava,ubytování byli jsme moc spokojeni,příští rok pojedeme zas,Slavík."

- 26.9.2019 -

Ivana Š.

(#31391)

"Byli jsme mile překvapeni vybavením areálu, množstvím bazénů pro relax i zábavu. Hotelové pokoje jsou pěkně vybaveny, denně se uklízí, všude čisto. Stavovaní na vysoké úrovni, velký výběr jídel chutně připravených. Doporučuji."

- 1.7.2019 -

Stanislav H.

(#31894)

"CELKOVÁ SPOKOJENOST,STRAVA TROCHU POHORŠILA"

- 16.1.2019 -

Lubomír Z.

(#30702)

"Vše proběhlo dle očekávání v pořádku, kladně hodnotím všechny informace v hotelu v českém jazyku i základní domluva s personálem v češtině."

- 24.12.2018 -

Jiří P.

(#29421)

"Jezdíme tam již několik let a vždy jsme byli spokojeni"

- 12.12.2018 -

Rudolf F.

(#29860)

"S pobytem jsme byli nadmíru spokojeni a vrátíme se zase."

Předchozí1234...


';