Hotel Répce

Recenze Hotel Répce

Termální lázně Bükfürdő

Hotel Répce - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 107 hodnocení)
(107)

- 13.2.2020 -

František V.

"Byl jsem velice spokojen,strašně moc se mi celkově pobyt líbil,určitě zopakuji !!!"

- 1.2.2020 -

Milan H.

"vše ok"

- 23.1.2020 -

Vojtěch B.

"Procedury jsme neměli, Jen k ubytování - vše v pořádku, jen splachování(záchod) by se měl vyměnit. Je zde nadnormativní spotřeba vody při splachování, protože proud vody jde do spirály a ne moc silně"

- 30.11.2019 -

Živa L.

"Velká spokojenost, výborné jídlo, velký výběr i množství. Personál ochotný. Velmi jsme ocenili propojení hotelu chodbou přímo s lázněmi. Hotel sice starší, ale všude bylo čisto. Procedury jsme nevyužili, tak nemůžeme hodnotit."

- 4.11.2019 -

Oldřiška D.

"pobyt se opětovně vydařil. Jen nás mrzelo, že půjčení županů bylo zpoplatněno a v hotelu nebyl přístupný wellnes"

- 25.10.2019 -

Andrea J.

"Byli jsme tam již potřetí a pokaždé skvělé."

- 1.10.2019 -

václav k.

"naprostá spokojenost"

- 24.9.2019 -

Jiří H.

"Pobyt se nam velice libil pocasi jsme meli krasne cely pobyt a jeste jsme si jej o den prodlouzili vse bylo hodne super ochota prijemne jednani co se tyce jedlnicku vse na pet hvezdicek jen mame vyhradu k ceste v papirech bylo uvedeno ze cesta je pohodlna a klidna ale byla jen popsana ze se jede po dalnice na Geor a pote smer Szomambely ale uz tsm nebylo uvedeno ze treba smer na Sopron a Szarvar to nas ripravilo o hodne casu protoze jsme se museli vracet a jsme najeli psmdesat kilometru navic a jeste jsme se museli doptat kudy mame jet ztratili jsme 4 hodiny casu a prijezd k hotelum by mrl byt lepe znaceny ldyz je dojeli tak uz byla tma a hledali jsme jak hotel tak vjezd na pakoviste a meli jsme to akorat casove na veceri jink uz se neda nic vytknout i velky vyber bazenu s pozdravem Handl Jiri a Vesela Stanislava"

- 22.9.2019 -

Václav C.

"pobyt výborný"

- 17.9.2019 -

Jana P.

"K hotelu několik připomínek: zavřené hotelové welnes pondělí -středa, zavřený hotelový bar, na balkonech a oknech hmyz (ploštice, které vylézaly večer). Ale jinak spokojenost."

- 16.9.2019 -

Roman C.

"Moc se nám tady líbilo.Hotel sice starší ale OK."

- 21.8.2019 -

Vlasta Z.

"Pobyt byl příjemný, velké množství bazénů, veškeré popisky a návody v češtině, rovněž s personálem je možno se domluvit česky. Hotel ovšem nutně potřebuje rekonstrukci. Z procedur jsem měla jen jednu masáž zad - spokojenost."

- 19.8.2019 -

Michal P.

"S pobytem v hotelu Repce jsme byli velmi spokojeni. Těžko hledat nějaký nedostatek."

- 29.3.2019 -

KVĚTA B.

"vynikající pobyt"

- 19.3.2019 -

Luděk L.

"Bohužel hotel Repce je již za zenitem a potřeboval by rekonstrukci. Spánek je velice nekvalitní z důvodu množství vran , nebo havranů venku, kteří jsou velice hluční celou noc, protože stromy, na kterých hnízdí jsou osvíceny. Stravování v tomto hotelu je také velice omezené a jednotvárné. Příště již pouze do hotelu Repce Gold, kde jsem byl vždy spokojen."

- 14.3.2019 -

Zbyněk H.

"výborné "

- 14.3.2019 -

Jaroslav K.

"S pobytem jsem byl spokojen - odpovídá úrovni hotelu. Procedury jsem nehodnotil, protože nebyly součástí pskytovaných služeb."

- 14.3.2019 -

František Š.

"Pobyt byl příjemny ,hotel již starší ,ale je v pořádku,čistý."

- 17.1.2019 -

Ilona B.

"Bezva bylo, že personál mluvil jak německy, což by se očekávalo, ale také česky! a to skoro dokonale. Všem hotel doporučuji. Ilona "

- 8.1.2019 -

Kamila H.

"Procedury jsme neměli, nemohu hodnotit, jinak se nám moc líbilo, jídlo super, personál vstřícný, akorát ještě nebyl zrekonstruovaný venkovní termální bazén, ale i tak ten jeden venkovní nám postačil. "

Předchozí1234...


';