Hotel Flóra

Recenze Hotel Flóra

Trenčianské Teplice

Hotel Flóra - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

92%Perfektní (Založeno na 48 hodnocení)
(48)

- 24.4.2024 -

Ivana R.

(#81288)

"Prostředí a obsluha super. A to nemilé - Studená vířivka ( měla by být asi 35-36 stupňů)a asi i z toho důvodu chodily matky s malými dětmi ohřívat se do sauny-takže křik dětí, běhaly kolem středové sauny, otvíraly dveře saun. Chybí ochlazovací bazének. Možná by pomohl nápis na dveřích do saunového oddělení : Klidová zóna,vstup od 14 let. Děkuji "

- 8.2.2024 -

Pavla V.

(#78886)

"Velmi dobré"

- 23.10.2023 -

Hana V.

(#72863)

"Pobyt se nám líbil, velmi ochotný personál, obzvláštně na všech procedurách, strava velmi dobrá. Pouze by mohla být lépe vybavená sprcha na pokoji, nevyhovující sprchový závěs - nehygienické a chybí fén na vlasy.. Rádi opět přijedeme. "

Odpověď:
Vážená paní Vlášková,

pokud jde o Vaše připomínky k ubytování, kdy Vám nevyhovoval závěs ve sprše a postrádali jste fén na vlasy, doporučujeme Vám při příští návštěvě zvážit výběr Dvoulůžkového pokoje Komfort, který je vybavený sprchovým koutem s dveřmi nebo některého z apartmánů vybavených vanou, přičemž jak pokoj Komfort, tak apartmány jsou rovněž vybavené fénem na vlasy i ledničkou. Podrobný popis pokojů a jejich vybavení najdete na našich webových stránkách (hotel Flóra - záložka Pokoje - Informace o pokojích).

Tým Lázní Travel
- 10.10.2023 -

Marta H.

(#71313)

"Z naší strany je maximální spokojenost. Pokud nám to podmínky dovolí, rády bychom si pobyt příští rok zopakovaly."

Odpověď:
Ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu návštevu.
- 18.9.2023 -

Pavel Ž.

(#70741)

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni. Během celého pobytu bylo i krásné počasí. Velmi jsme oceňovali zejména ochotu a vstřícnost personálu."

- 18.9.2023 -

Jaroslav K.

(#73551)

"Ubytování bylo téměř bez chyby. Jediným nedostatkem bylo nevybavení pokoje ledničkou. U obdobných ubytování je vybavení ledničkou standardem. Zde byla možnost si ji pronajmout za 3 eura denně. To je ale drahé."

- 12.9.2023 -

Alena M.

(#65246)

"Moc se nám pobyt líbil a určitě si tento pobyt zopakujeme.Vse bylo perfektní a moc děkujeme."

- 12.9.2023 -

Vladimíra Š.

(#71202)

"Čisté pokoje, ochotný personál (pokojská, číšníci, služba na recepci), krásný bazén, terasa, restaurace. CHUTNÉ jídlo, bohatý výběr. Velká spokojenost."

- 11.9.2023 -

Ludmila S.

(#71588)

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni, personál velice ochotný a vstřícný."

- 1.9.2023 -

Ivan D.

(#67333)

"S pobytem jsme byli velice spokojeni. K personálu a ke stravování nemáme ani jedinou námitku. Jednu hvězdičku za ubytování jsme odebrali pouze proto, že vybavení by mohlo být doplněno o ledničku na pokoji, nebo alespoň na patře. Procedury jsme neměli objednané, tak nehodnotíme."

- 28.8.2023 -

Miroslava M.

(#65637)

"Pobyt se nám líbil. Pokoj byl sice velmi malý, to nám tak nevadilo. Ale ty úložné prostory! Je jich VELMI málo a jsou divně cítit. Jinak se mi ale líbilo, že ačkoli bylo příšerné vedro, v pokoji se to neprojevilo. Nikdy tam slunce nepražilo přímo, což je neuvěřitelné. Balkón se nám též líbil.Bazén skvělý. Co se týče recepčních, pouze jedna nebyla moc příjemná: ta, která měla službu při našem příjezdu 20.8.Ostatní recepční byly velmi ochotné a usměvavé. Jídlo skvělé, obzvlášť paní kuchařka, která upekla buchty a skvělý čokoládový zákusek s tvarohem.Vše se jen rozplývalo na jazyku.Večer tanec na náměstí. To bylo moje. "

- 11.7.2023 -

Perná V.

(#71702)

"Byli jsme velice spokojeni, velice příjemný personál - hlavně na recepci, velice příjemné a ochotné paní recepční, strava byla výborná, nabídka velice pestrá, vše co jsme ochutnali bylo velice dobré"

- 3.7.2023 -

Zdeněk S.

(#66749)

"Dobrý den. Ve vašem hotelu jsem byl již podruhé a opětovně velmi spokojen.Hodně si cením volného přístupu do bazénu pro ubytované.Takže jsme si tam zašli,jak nám to vyhovovalo. Opravdu jsme si u vás odpočinuli.Polopenze super není co vytknout.Všude čisto a hlavně klid.Moc děkujeme a pokud nám to zdraví dovolí,možná přijedeme znovu. Ať se vám daří a nashledanou - Solný Zdeněk s manželkou."

Odpověď:
Dobrý deň, ďakujeme veľmi pekne, radi vás u nás znova privítame.
- 13.6.2023 -

Olga H.

(#66719)

"Z naší strany velká spokojenost. "

Odpověď:
Ďakujeme veľmi pekne, radi Vás u nás opäť privítame.
- 10.6.2023 -

Josef B.

(#64904)

"velmi spokojení"

Odpověď:
Ďakujeme veľmi pekne za pozitívne hodnotenie. Radi Vás u nás opäť privítame.
- 24.4.2023 -

Alena Z.

(#65532)

"Byly jsme opravdu spokojeni jak se stravou, procedurami a hlavně velmi vstřícný personál."

- 6.2.2023 -

Eva M.

(#66208)

"Vše v pořádku"

- 26.9.2022 -

Zdeněk S.

(#60350)

"Dobrý den. Spokojenost nad očekavání.Ubytování nemělo chybu.Byli jsme překvapení,že na pokojích se topilo i když ještě nenastala topná sezona.Počasí už bylo podzimní.Také jsme ocenili přístupnost do bazénu,zašli jsme si tam ,jak nám to časově vyhovovalo. Stravování také na úrovni,obsluha perfektní.Můžeme všem jenom doporučit.Ještě jednou děkujeme všem,kteří nám to umožnili a o nás se starali. Zdravíme všechny a přejeme hodně zdraví a osobní pohody.- Manželé Solní,"

- 31.8.2022 -

Eva Z.

(#59556)

"příjemné prostředí, výborné masáže, velice milí personál, pestrá a chutná strava, blízko pěkný park, malé útulné lázně, velká spokojenost"

- 4.7.2022 -

Miloslav M.

(#55037)

"Velká spokojenost,velmi dobrá strava s velkým výběrem jídel. Jediná větší výtka: Na pokoji č.209 chyběla lednička,která je v horkém období nezbytná."

Předchozí123


';