Aquapark Žusterna Hotel

Aquapark Žusterna Hotel

Slovinské pobřeží

Aquapark Žusterna Hotel - Hotel Zusterna 1.jpgAquapark Žusterna Hotel - Aquapark Zusterna 15.jpgAquapark Žusterna Hotel - Zusterna-apartmaAquapark Žusterna Hotel - Wellness 5.jpgAquapark Žusterna Hotel - Wellness 3.jpg+ 29 dalších fotek

Popis hotelu

Blízkost moře, mírné klima a přátelský personál hotelu zaručí, že zde prožijete překrásnou dovolenou, plnou slunce a dobré pohody. Své si tu užijí zejména rodiny s dětmi, které ocení především atrakce aquaparku. Hosté mohou využít služeba a pestré nabídky Wellness centra, kde najdou sauny, solárium, kardiofitness nebo kryoterapii. Thajské masáže budou další příjemnou zkušeností, kterou zde můžete získat. Stravování je možné v hotelové restauraci, kde ochutnáte místní i mezinárodní speciality. Skvělé víno nebo romantickou večeři při svíčkách si můžete vychutnat na terase. Kávu a zákusek nebo odpolední koktejl si pak můžete vychutnat v Žusterna Coffee House. Spoustu zážitků slibuje místní Aquapark, který je v provozu po celý rok a zabírá plochu 1 200 m2. Vnitřní i venkovní bazény s mořskou vodou, atrakce, skluzavky, zkrátka zábava, jak má být. Ubytování je možné ve dvoulůžkových pokojích nebo v apartmá. Ve městě Koper je pak spousta dalších příležitostí pro sportovní vyžití, např. Bonifika Sports Centre.


Poptávka ubytování

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a platí na něm zásady ochrany osobních údajů a podmínky používání služeb společnosti Google.
-+
-+
-+

Byl jsem seznámen s informacemi o zpracování osobních údajů
  • Vaše osobní údaje potřebujeme pro zpracování vaší objednávky/poptávky
  • Vaše osobní údaje budou na vaší žádost odstraněny.
  • Osobní údaje uchováváme jen po dobu nezbytně nutnou k poskytnutí služby, nebo ke splnění jiných zákonných povinností.
Odeslat poptávku

Hodnocení našich klientů

Tento hotel zatím nikdo nehodnotil

Personál

Ubytování

Stravování

Procedury

Dárkový poukaz s platností 2 roky

Objednat dárkový poukaz

Telefonická rezervace

+420 314 004 840
Po - Pá 8:30 - 16:00
So: 10:00 - 15:30
Ne: zavřeno pro telefonické rezervace

Email



Recenze

4.0Skvělé (Založeno na 0 hodnocení)

Tento hotel zatím nikdo nehodnotil. Buďte první.

Adresa

Istrska 67,
6000 Koper