Spa & Kur Hotel Praha

Recenze Spa & Kur Hotel Praha

Františkovy Lázně

Spa & Kur Hotel Praha - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

8Perfektní (Založeno na 116 hodnocení)
(116)

- 31.1.2020 -

Anna Ř.

"Velmi až na drahé parkovne u hotelu"

- 17.1.2020 -

Lenka B.

"Dobrý den, s pobytem ve vašem hotelu jsem velice spokojená. Hodnotím hlavně kladně, že v hotelu je opravdu klid. Ani náznak náhodného vyrušování. Dále se mi velice líbil "můj" pokoj. Vzhledem k tomu, že bydlím v domě, nejsem zvyklá na stísněný prostor. A pokoj č. 104 mi plně vyhovoval. Takže pro vás všechny hvězdičky. Přeji vám hodně úspěchů ve vaší práci. "

- 14.1.2020 -

Jiří K.

"Pobyt byl příjemný, ochota personálu příkladná. Pouze masér by mohl trochu přitlačit."

- 29.11.2019 -

pan M.

"U Vás jsme byli již podruhé.Poprve to bylo lepší,to jsme měli v nižší ceně plnou penzi a nechalo se koupit za rozumnou cenu i pivo k obědu a večeři,Dnes máte restauraci předraženou v porovnání třeba s Palácem,kam jsme na pivko chodili. Netekl inserovaný pramen a nefungovala dodávka kysličníku uhličitého. Ale jinak jsme byli spokojeni,Letos jsme měli výhled do parku z krásného pokoje. Stravování výborné až na to,že ráno nebyl vždycky džus,ale kuchyň a obsluha byla výborná.Věříme,že příště budou ceny v restauraci příznivější."

Odpověď:
Moc děkujeme za recenzi i za věrnost našemu hotelu... Tým Spa&Kur Hotelu Praha
- 14.11.2019 -

Bohumila B.

"Byli jsme spokojeni."

- 13.11.2019 -

Olina T.

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni, nemáme připomínky."

- 25.10.2019 -

Blanka G.

"pobyt byl příjemný, personál ochotný, určitě pobyt zopakujeme"

- 24.10.2019 -

Zdeňka N.

"Dobrý den. Jsem ráda, že vám mohu napsat , že to bylo báječné v každém ohledu a že budu doufat, že se k vám budu moct ještě někdy podívat. Děkuji za vše. Z. Němcová"

- 24.10.2019 -

bohuslava j.

"perfektní, spokojenost."

- 17.10.2019 -

Pavla B.

"S pobytem jsme byli velice spokojeni ,urcite se do vaseho hotelu vratime."

- 13.10.2019 -

Emil Ž.

"Spokojení jsme byli bez připomínek ."

- 6.9.2019 -

Marie K.

"S pobytem jsme byli velice spokojeni, doporučujeme všem dalším zájemcům o pobyt v tomto hotelu Praha."

- 12.8.2019 -

Miroslav F.

" Ubytování velice dobré, stravování vynikající, procedury velice příjemné, personál vstřícný, ochotný a měl velice zdvořilé chování ke klientům. "

- 7.8.2019 -

Helena Š.

"s pobytem jsme byli já i manžel spokojeni .Svědčí o tom to, že jsme ve vašem hotelu byli již po páté. Těšíme se na příští rok."

- 19.7.2019 -

Oldřich H.

"Byli jsme velmi spokojeni,rádi se budeme vracet."

- 4.7.2019 -

Jana Z.

"Vážení, byla jsem velmi spokojená. Touto cestou bych chtěla poděkovat celému kolektivu za vstřícnost a ochotu."

- 29.6.2019 -

Alena O.

"S pobytem jsme byli spokojeni, ocenili jsme , že ubytování proběhlo před stanovenou hodinou, protože jsme přijeli již dopoledne"

- 21.6.2019 -

Květoslava B.

"S pobytem jsme byly náramně spokojené vše se vydařilo včetně počasí. Není vyloučeno, že pobyt v budoucnu budeme opakovat. Děkujeme Burianová K."

- 13.5.2019 -

Hana S.

"Velmi spokojené i počasí nám přálo."

- 15.3.2019 -

Hana K.

"Vše bylo bez problémů."

Předchozí1234...


';