Spa & Kur Hotel Praha

Recenze Spa & Kur Hotel Praha

Františkovy Lázně

Spa & Kur Hotel Praha - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 131 hodnocení)
(131)

- 19.7.2022 -

Ivana J.

(#59444)

"Na vodoléčbě obsluha vynikající ochotná má hodně práce, u van chybí zvonky pro přivolání pomoci v případě nevolnosti ve vaně - máte seniorské pobyty a mohlo by dojít k neštěstí. U stravování vždy tvrdé nedovařené brambory, malý výběr a pestrost salátů a ovoce.. Obsluha v jídelně rychlá a bez chyby. Dobře jste zvládli i den s výpadkem elektřiny. "

Odpověď:
Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení. Velice si toho vážíme. Podněty určitě předám. Do kuchyně i na ballneo. Petr Červený, manažer hotelu
- 21.4.2022 -

Anna L.

(#55678)

"S po.bytem jsme byli spokojeni na 100%"

Odpověď:
Velice děkujeme za krásné hodnocení. Moc si toho vážíme. Petr Červený, manažer hotelu
- 6.4.2022 -

Jana F.

(#53907)

"Celý pobyt hodnotím velmi kladně. Vznikl problém při cestě, zpoždění a výluka na trati způsobily, že jsme nestihli dojet do 14 hod., dokdy se vydává oběd. Pro personál nebyl problém nám přesto oběd dát. Ubytování-čistota, procedury- ochota a vstřícnost personálu perfektní . Vše super. Určitě se rádi vrátíme. Vřele pobyt doporučuji."

Odpověď:
Velice děkujeme za krásné hodnocení. Moc si toho vážíme. Petr Červený, manažer hotelu
- 30.3.2022 -

Jaroslava C.

(#54207)

"Pokoj malý, ale dostačující. Výborné jídlo-velká pochvala kuchaři. Personál velmi milý a ochotný. Dámy na procedurách usměvavé a příjemné. Vyšlo i nádherné počasí."

Odpověď:
Velice děkujeme za krásné hodnocení. Moc si toho vážíme. Petr Červený, manažer hotelu
- 29.3.2022 -

Jana G.

(#55391)

"Týdenní pobyt byl velmi příjekný...spokojenost po všech stránkách. Moc děkujeme. Jediná věc, která se vás ale netýká, bylo nádraží v Františkových Lázním...první dojem-zklamání. Nástupiště - jedním slovem nevhodné, zvláště pro nás starší. Jsme ze severu Moravy, ale tady i nejzapadlejší obec má odpovídající nástupiště. Samozřejmě je to věc Českých drah. Možná by mělo vedení obce či lázní na ČD "zatlačit". "

Odpověď:
Moc děkujeme za krásné hodnocení. Velice si toho vážíme. Petr Červený, manažer hotelu
- 17.1.2022 -

Marie H.

(#52246)

"S vánočním pobytem jsem byla velmi spokojená, všechno fungovalo dobře, potěšil mne velmi příjemný přístup obsluhujícího personálu v jídelně i v recepci, krásně upravená jídelna o Štedrém večeru. Pobavily jsme se při tanečním večeru. Prvý den jsem jen pocitovala zimu v pokoji i ve společných prostorách, které zůstaly chladnější i v následujících dnech, chápu ale, že tyto prostory je obtížné vytopit.Pobyt byl velmi příjemný."

- 31.12.2021 -

Dana F.

(#52245)

"Maximální spokojenost, příjemné prostředí, zejména nádherně připravený Štědrý večer, obsluhující personál velmi milý a ochotný. Prostě krásné vánoční svátky."

- 30.12.2021 -

Dana J.

(#53370)

"Takový pobyt jsem prožila poprvé. Moc mě překvapilo na jaké úrovni jsou služby poskytovány. Ve všech směrech výborné. Děkuji za krásné Vánoce a vánoční svátky. "

- 1.12.2021 -

Božena R.

(#52569)

"Všichni zaměstnanci na procedurách byli vstřícní a milí. Taktéž paní doktorka u vstupního pohovoru. Ubytování hezké a pohodlné. Po dobu celého pobytu jsem se nesetkala s nepříjemným jednáním od zaměstnanců. Naopak, všichni se k nám chovali moc hezky. U stravování velmi oceňuji zeleninový bufet u večeře a chutné polévky. Ale ocenila bych i bufet u hlavního jídla. Těžko se mi vybíralo. "

- 1.12.2021 -

Věra R.

(#53234)

"S pobytem jsme byli spokojeni."

- 23.11.2021 -

Jaroslav Z.

(#52926)

"Byl jsem velice spokojen, pokoj byl hezký, účelně zařízený všechno jsem měl po ruce, jak výtah, tak procedury, všechno je perfektně značeno, takže jsem neměl potíže najít kteroukoli léčebnou místnost. Čistota všech ordinací je bezvadná."

- 12.10.2021 -

Jiřina B.

(#51231)

"Velká spokojenost"

Odpověď:
Děkujeme moc za krásnou recenzi. Velice si toho vážíme. Petr Červený, manažer hotelu.
- 26.2.2020 -

Hana K.

(#40460)

"ano, vše v pořádku"

- 26.2.2020 -

Zdeňka P.

(#40276)

"Celkem spokojená. Chybělo mi více soukromí při procedurách, otevřené dveře, přebíhání personálu, hlučnost. Stísněné stravovací prostory."

- 31.1.2020 -

Anna Ř.

(#38867)

"Velmi až na drahé parkovne u hotelu"

- 17.1.2020 -

Lenka B.

(#38633)

"Dobrý den, s pobytem ve vašem hotelu jsem velice spokojená. Hodnotím hlavně kladně, že v hotelu je opravdu klid. Ani náznak náhodného vyrušování. Dále se mi velice líbil "můj" pokoj. Vzhledem k tomu, že bydlím v domě, nejsem zvyklá na stísněný prostor. A pokoj č. 104 mi plně vyhovoval. Takže pro vás všechny hvězdičky. Přeji vám hodně úspěchů ve vaší práci. "

- 14.1.2020 -

Jiří K.

(#39626)

"Pobyt byl příjemný, ochota personálu příkladná. Pouze masér by mohl trochu přitlačit."

- 29.11.2019 -

pan M.

(#34651)

"U Vás jsme byli již podruhé.Poprve to bylo lepší,to jsme měli v nižší ceně plnou penzi a nechalo se koupit za rozumnou cenu i pivo k obědu a večeři,Dnes máte restauraci předraženou v porovnání třeba s Palácem,kam jsme na pivko chodili. Netekl inserovaný pramen a nefungovala dodávka kysličníku uhličitého. Ale jinak jsme byli spokojeni,Letos jsme měli výhled do parku z krásného pokoje. Stravování výborné až na to,že ráno nebyl vždycky džus,ale kuchyň a obsluha byla výborná.Věříme,že příště budou ceny v restauraci příznivější."

Odpověď:
Moc děkujeme za recenzi i za věrnost našemu hotelu... Tým Spa&Kur Hotelu Praha
- 14.11.2019 -

Bohumila B.

(#37767)

"Byli jsme spokojeni."

- 13.11.2019 -

Olina T.

(#37796)

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni, nemáme připomínky."

Předchozí1234...


';