Hotel ROTUNDA Chopok

Hotel ROTUNDA Chopok

Nízké tatry

Poptávka ubytování

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a platí na něm zásady ochrany osobních údajů a podmínky používání služeb společnosti Google.
-+

Byl jsem seznámen s informacemi o zpracování osobních údajů
  • Vaše osobní údaje potřebujeme pro zpracování vaší objednávky/poptávky
  • Vaše osobní údaje budou na vaší žádost odstraněny.
  • Osobní údaje uchováváme jen po dobu nezbytně nutnou k poskytnutí služby, nebo ke splnění jiných zákonných povinností.
Odeslat poptávku
Hotel ROTUNDA Chopok - 6._nas_typ_rotunda_5ed4c5fa8885aHotel ROTUNDA Chopok - restaurant_21831320625_oHotel ROTUNDA Chopok - dsc_0074_stitch_16558801141_oHotel ROTUNDA Chopok - terace_21805192416_oHotel ROTUNDA Chopok - izba_romnatika_dvojica+ 14 dalších fotek

Aktuality


Popis hotelu

Ubytujte se v nejvýše položeném hotelu ROTUNDA ve Střední Evropě a probouzejte se v oblacích. Jedinečná poloha přímo na vrcholu Chopku činí z hotelu Rotunda výjimečné místo. Pokud jste milovníkem hor a přírody a hledáte dobrodružství nebo toužíte po romantice ve dvojici, jistě zde najdete svůj malý ráj. Otevřením Rotundy v prosinci 2013 se propojily 2 turistická centra - severní a jižní část Chopku. Díky tomu si mohou hosté hotelu Rotunda a návštěvníci střediska užít více zábavy a dobrodružství. Hotel Rotunda je synonymem unikátní atmosféry a krásných zážitků. Dokonalé pohodlí na exkluzivním místě a nádherný výhled na panorama Vysokých Tater či kotliny Slovenska přímo z pokojů hotelu Rotunda okouzlí každého hosta. Pokoje hotelu vás překvapí svým útulným a vkusným zařízením. V hotelu se nachází jen pár pokojů, díky čemuž nabízí Rotunda svým hostům dokonalé intimní prostředí a pocit výjimečnosti. Nechte se ráno vylákat z postele prvními paprsky vycházejícího slunce a hned při svítání vyběhněte z pokoje přímo na čerstvě upravené sjezdovky. Když slunce začne zapadat, pohodlně se usaďte, zahřejte se u praskajícího krbu a vychutnávejte si nádherné přírodní divadlo. Miliony hvězd posetou oblohu máte téměř na dosah ruky. 

Hodnocení našich klientů

Tento hotel zatím nikdo nehodnotil

Personál

Ubytování

Stravování

Procedury

Dárkový poukaz s platností 2 roky

Objednat dárkový poukaz

V tento moment příjímáme pouze elektronické rezervace.

Po - Pá 8:30 - 16:00
So: 10:00 - 15:30
Ne: zavřeno pro telefonické rezervace

Email



Recenze

4.0Skvělé (Založeno na 0 hodnocení)

Tento hotel zatím nikdo nehodnotil. Buďte první.

Adresa

Chopok,
97 681 Chopok