Lázně Jeseník Hotel Priessnitz

Recenze Lázně Jeseník Hotel Priessnitz

Lázně Jeseník

Lázně Jeseník Hotel Priessnitz - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

94%Perfektní (Založeno na 200 hodnocení)
(200)

- 23.2.2024 -

Šárka L.

(#79144)

"Pobyt byl velmi příjemný a odpočinkový. Vřele bych doporučila ostatním."

- 9.2.2024 -

Petr H.

(#80620)

"pouze nápoje při obědu a večeři mohly být gratis "

- 7.2.2024 -

Pavel K.

(#78558)

"Ochotní, příjemní, usměvaví, prostě vše super. (Jenom na manželské posteli ujíždí matrace a vzniká mezi nimi v noci mezera)"

- 5.2.2024 -

Jaroslav N.

(#78263)

"Spokojeni, velmi dobré jídlo, bezva ubytování a vynikající procedury. Děkujeme"

- 30.1.2024 -

Otakar M.

(#79871)

"Na týden 22. až 27. ledna 2024 jsem byl s manželkou Naďou v Priessnitzových léčebnách lázních, a.s. Lázně Jeseník. Pobyt je to velmi příjemný, užitečný a strava chutná, bohatá a zdravá. Místní personál skvělý. Měli jsme denně každý 3 až 4 zdravotní procedury. Skvělý relax. Lázeňský dům má kategorii 4 hvězdičky, vše je tady super a skvělé ... čtvrtek & pátek také večerní koncerty. Celkově opravdu úžasné. Vřele osobně doporučuji alespoň k týdennímu léčebnému pobytu. "

- 16.12.2023 -

Eva T.

(#78175)

"SPOKOJENA, až na stravu, kde mi chybělo ovoce (1 jablko a 1 banán až poslední den!) a zákusky, na které jsem byla zvyklá z jiných lázní. Personál byl super. "

- 4.12.2023 -

Irena S.

(#75411)

"Spokojenost s pobytem byla maximální. "

- 3.12.2023 -

Jana H.

(#77361)

"Můžu jen chválit - příjemné prostředí, vstřícnost personálu, vynikající jídlo. "

- 29.11.2023 -

Eva H.

(#76932)

"Byli jsme moc spokojení, Dokonce jsme stihli zažít opravdovou zimu. ❄❄❄"

- 19.11.2023 -

Jiřina R.

(#77465)

"Vše bylo v pořádku až na malý výběr procedur, z nabídky jsme měli jen 3 které se opakovaly."

Odpověď:
Vážení manželé Rozehnalovi,

pokud jde o skladbu procedur, mrzí nás, že nebyla pestřejší, avšak ta je u pobytového balíčku Lázeňský univezál zcela v kompetenci lékaře.

Tým Lázní Travel
- 10.11.2023 -

Josef F.

(#68567)

"Spokojeni moc. Jezdíme již kolikátý rok a pobyt nám vyhovuje. Rádi přijedeme opět. "

- 9.11.2023 -

Eduard K.

(#72261)

"S pobytem, včetně výborného stravování a všech služeb, možnosti vycházek a vyjížděk i s ohledem na velmi pěkné listopadové počasí jsme byli velice spokojeni. Jeseníky, Jeseník a lázně jsou krásné, vše u Vás "hladilo" . Díky za vše, hezké dny a hodně spokojených klientů Vám všem přejí Hana a Eda Klimešovi."

- 5.11.2023 -

Martina S.

(#74467)

"Byli jsme nadmíru spokojeni,vše bylo skvělé.Moc se nám líbilo."

- 27.10.2023 -

František A.

(#73437)

"Velice."

- 7.10.2023 -

Jana K.

(#71171)

"Pobyt v lázních splnil moje očekávání."

- 29.9.2023 -

Liana D.

(#68562)

"Super"

- 20.9.2023 -

Jaroslav K.

(#69746)

"Všechno bylo na perfektní úrovni."

- 10.9.2023 -

Romana Ž.

(#73710)

"Super, doporučuji. Vyšli mi vstříc i s naplánovaním procedur."

- 31.8.2023 -

Pavel P.

(#72883)

"Dobrý den, byl jsem velmi spokojen. Nadstandardní přístup personálu a to opravdu ve všech směrech jak ošetřující personál tak i obsluha restaurace, a o prostředí a čistotě nemluvě. Opravdu velké díky za nezapomenutelný zážitek. S pozdravem Pavel Pochop ."

- 10.7.2023 -

Jindřich S.

(#63913)

"Jo., celkem to šlo, až na ty večeře, jídlo dobré ale v těchto vedrech, by bylo lepší k večeři studený bufet , místo kachny se zelím atd."

Předchozí1234...


';