Lázně Jeseník Hotel Priessnitz

Recenze Lázně Jeseník Hotel Priessnitz

Lázně Jeseník

Lázně Jeseník Hotel Priessnitz - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 90 hodnocení)
(90)

- 22.4.2022 -

BOŽENA K.

(#54256)

"Pobyt splnil mé očekávání. Velká spokojenost,děkuji."

- 3.4.2022 -

Vladimíra L.

(#54295)

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni. Kromě menšího problému při příjmu na elektroléčbě, bylo všechno moc příjemné."

- 29.3.2022 -

Hana N.

(#56305)

"Byli jsme spokojeni moc, jediný drobný nedostatek bylo poměrně málo ovoce, což jsem promítla do hodnocení. Jinak byla všechna jídla skvělá...chválím kuchyň... Všichni zaměstnanci vstřícní a ochotní, určitě se někdy vrátíme. I díky počasí to byl nádherný týden se vším všudy a moc jsme si to užili. Díky všem.."

- 26.3.2022 -

Zdeněk P.

(#54655)

"Spokojeni velice"

- 15.3.2022 -

Miroslava Z.

(#52621)

"Zpočátku procedura na 20 minut - koupel - byla jen 15 minut a paní se ptala, zda chci následně zábal, který měl být dle rozpisu 10 - 15 minut. Chtěla jsem, tak jsem se ozvala. V další části pobytu bylo již vše OK. Někdy koupel až 25 minut, ale zase málo teplá .)."

- 25.12.2021 -

Silvie Ž.

(#48193)

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni, ocenili jsme kvalitu stravování i ochotu personálu během procedur."

- 3.12.2021 -

Robert S.

(#48922)

"Spokojenost byla veliká,a rád bych se ještě vrátil"

- 15.11.2021 -

Marie P.

(#49147)

"S pobytem jsme velmi spokojeni, s ubytováním, stravou s přístupem personálu. Nádherné prostředí, jen má malou připomínku. Na vstupních dveří do jídelny visí cedulka, s doporučením, jak mají být v jídelně hosté oblečeni. Trochu bych ji zvětšila, ne všichni si ji všimnou. Pány v krátkých kalhotách a pantoflích bych tam nepustila."

- 16.2.2021 -

Miroslav K.

(#47100)

"Vynikající pobyt, nádherné prostředí jak uvnitř hotelu, tak v těsném i vzdálenějším okolí. Zažili jsme kouzelnou zimu. Běžky se daly nasadit hned před hotelem a mohlo se vyrazit na různé trasy. Jen by mohlo být ve vnitřních prostorách a hlavně v místech vodních procedur více teplo. "

- 21.12.2020 -

Miroslava S.

(#45780)

"Krásný hotel, výborná kuchyně. Jen nám bylo líto, jak upadá lázeňská úroveň. Do krásných prostor jídelny hotelu jsou vpoušťeni hosté v teplácích, pantoflích a i v pyžamu. Smutný pohled..."

- 11.8.2020 -

Jitka V.

(#44257)

" Pobyt v lázních byl pro nás balzám na duši. všude klid a pohoda. Manžel dokonce přestal kouřit. Nejvíce se nám líbily masáže a masáž plosky nohy. Bazén byl pro mně trochu studený. Při večeři nám chybělo více ovoce. Ale to jsou maličkosti, které nám nemohly pobyt zkazit."

- 26.2.2020 -

Dana K.

(#40632)

"Byli jsme moc spokojeni.ve"

- 9.12.2019 -

Jaroslav g.

(#39112)

"Byli jsme spokojeni."

- 17.11.2019 -

Hana M.

(#38525)

"Maximální spokojenost.Nechtělo. se nám domů. "

- 14.11.2019 -

Luboš M.

(#37929)

"Vše v pořádku, úroveň pobytu přesně odpovídala nabídce"

- 12.11.2019 -

Jana K.

(#37941)

"Pobyt v lázních byl luxusní,ubytování i strava nemělo chybu."

- 8.11.2019 -

Ondřej M.

(#37211)

"Celkově se nám pobyt velice líbil. Hotel je moc krásný a možnost vyžití jak procedur nebo výletů je pestrá. Trochu nás mrzel nedostatečný úklid na pokoji a chlad při příjezdu. Možnost bufetového stravování při snídani a večeři je super. Jídlo bylo skvělé chutné a bylo ho dostatek. Obědy jsou slabší. Příště bych raděj využil polopenze."

- 25.10.2019 -

Jolana P.

(#36832)

"Pobyt byl dárkem manželovi k jeho narozeninám- byli jsme naprosto spokojeni, ubytování bezchybné, stravování vynikající, personál ochotný, procedury příjemné vše umocněno krásnou přírodou a super počasím !"

- 2.10.2019 -

Josef D.

(#35383)

"Velmi příjemné uvítání v recepci, ubytování super, všude čisto a pořádek, strava výborná, velký výběr salátů, příjemný přístup personálu v jídelně , i počasí nám přálo k realizaci výletů v krásném okolí lázní - vřele doporučujeme , maximální spokojenost."

- 11.9.2019 -

zdenek h.

(#32136)

"s pobytem jsme byli velmi spokojeni,rádi přijedeme znovu"

Předchozí1234


';