Lázně Jeseník Hotel Priessnitz

Recenze Lázně Jeseník Hotel Priessnitz

Lázně Jeseník

Lázně Jeseník Hotel Priessnitz - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 77 hodnocení)
(77)

- 9.12.2019 -

Jaroslav g.

"Byli jsme spokojeni."

- 17.11.2019 -

Hana M.

"Maximální spokojenost.Nechtělo. se nám domů. "

- 14.11.2019 -

Luboš M.

"Vše v pořádku, úroveň pobytu přesně odpovídala nabídce"

- 12.11.2019 -

Jana K.

"Pobyt v lázních byl luxusní,ubytování i strava nemělo chybu."

- 8.11.2019 -

Ondřej M.

"Celkově se nám pobyt velice líbil. Hotel je moc krásný a možnost vyžití jak procedur nebo výletů je pestrá. Trochu nás mrzel nedostatečný úklid na pokoji a chlad při příjezdu. Možnost bufetového stravování při snídani a večeři je super. Jídlo bylo skvělé chutné a bylo ho dostatek. Obědy jsou slabší. Příště bych raděj využil polopenze."

- 25.10.2019 -

Jolana P.

"Pobyt byl dárkem manželovi k jeho narozeninám- byli jsme naprosto spokojeni, ubytování bezchybné, stravování vynikající, personál ochotný, procedury příjemné vše umocněno krásnou přírodou a super počasím !"

- 2.10.2019 -

Josef D.

"Velmi příjemné uvítání v recepci, ubytování super, všude čisto a pořádek, strava výborná, velký výběr salátů, příjemný přístup personálu v jídelně , i počasí nám přálo k realizaci výletů v krásném okolí lázní - vřele doporučujeme , maximální spokojenost."

- 11.9.2019 -

zdenek h.

"s pobytem jsme byli velmi spokojeni,rádi přijedeme znovu"

- 4.9.2019 -

ludmila J.

"Nechutné jídlo.Dr.Kubánek je tam k ničemu.Vstupní prohlídka trvá 2 min.Jen se zeptá na léky a operace,to je všechno.Když jsem mu řekla že mám nemocné srdíčko tak mi ironicky odpověděl že srdíčko mají děti,že je mám srdce jak pěst.To je zbytečná návštěva.Chtěly jsme si pobyt prodloužit o dva dny.Jedna slečna nám řekla že není problém a přišla druhá že to nejde,protože jsme přes cestovku.Jinak bylo všechno v pořádku,je tam moc krásně."

- 2.9.2019 -

Vladimír R.

"Pobyt se mi velmi líbil.Nádherná krajina Jeseníků,nádherné počasí. Ještě jednou děkuji za příjemný pobyt. s pozdravem Vladimír Rybka a Zdena Procházková"

- 1.9.2019 -

Zuzana M.

"děkuji vám pěkné ubytování příště přijedu určitě zas moc se mi tam líbílo zuzana mynářová"

- 26.8.2019 -

Miroslava I.

"S pobytem jsme velmi spokojeni. "

- 21.8.2019 -

Viktor K.

"Byli jsme s pobytem spokojeni."

- 15.8.2019 -

Petra O.

"Velmi spokojeni, ubytovani a prostredi fantasticke (areal lazni i okoli). Procedury skvele, jediny problem - po (prvnim) prijezdu je cely system ne zcela pochopitelny, znaceni mist prodcedur v prukazu je ne vzdy jednoznacne. "

- 8.8.2019 -

iveta Š.

"Vše luxusní a v pořádku "

- 30.7.2019 -

Kazimír C.

"Maximální spokojenost."

- 29.7.2019 -

Magdalena Z.

"Pobyt byl krásný, byla jsem velmi spokojena, není na co si stěžovat :-)"

- 26.7.2019 -

Dana N.

"Maximální spokojenost. Určitě přijedeme znovu."

- 19.7.2019 -

Renata M.

"Pobyt se nám velmi líbil, obsluha rovněž. Jsme v lázních již podruhé a opět jsme byli nadmíru spokojeni. Určitě jsme nebyli naposledy a chtěli bychom si návštěvu opět zopakovat. S pozdravem R. Melicheríková"

- 11.7.2019 -

Václav M.

"Jediný problém byl v tom, že nebylo možné načasování procedur a návštěvy lékaře předem,tak abychom mohli co nejlépe pobyt využít k turistice."

Předchozí1234


';