Lázně Jeseník Hotel Priessnitz

Recenze Lázně Jeseník Hotel Priessnitz

Lázně Jeseník

Lázně Jeseník Hotel Priessnitz - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 81 hodnocení)
(81)

- 16.2.2021 -

Miroslav K.

(#47100)

"Vynikající pobyt, nádherné prostředí jak uvnitř hotelu, tak v těsném i vzdálenějším okolí. Zažili jsme kouzelnou zimu. Běžky se daly nasadit hned před hotelem a mohlo se vyrazit na různé trasy. Jen by mohlo být ve vnitřních prostorách a hlavně v místech vodních procedur více teplo. "

- 21.12.2020 -

Miroslava S.

(#45780)

"Krásný hotel, výborná kuchyně. Jen nám bylo líto, jak upadá lázeňská úroveň. Do krásných prostor jídelny hotelu jsou vpoušťeni hosté v teplácích, pantoflích a i v pyžamu. Smutný pohled..."

- 11.8.2020 -

Jitka V.

(#44257)

" Pobyt v lázních byl pro nás balzám na duši. všude klid a pohoda. Manžel dokonce přestal kouřit. Nejvíce se nám líbily masáže a masáž plosky nohy. Bazén byl pro mně trochu studený. Při večeři nám chybělo více ovoce. Ale to jsou maličkosti, které nám nemohly pobyt zkazit."

- 9.12.2019 -

Jaroslav g.

(#39112)

"Byli jsme spokojeni."

- 17.11.2019 -

Hana M.

(#38525)

"Maximální spokojenost.Nechtělo. se nám domů. "

- 14.11.2019 -

Luboš M.

(#37929)

"Vše v pořádku, úroveň pobytu přesně odpovídala nabídce"

- 12.11.2019 -

Jana K.

(#37941)

"Pobyt v lázních byl luxusní,ubytování i strava nemělo chybu."

- 8.11.2019 -

Ondřej M.

(#37211)

"Celkově se nám pobyt velice líbil. Hotel je moc krásný a možnost vyžití jak procedur nebo výletů je pestrá. Trochu nás mrzel nedostatečný úklid na pokoji a chlad při příjezdu. Možnost bufetového stravování při snídani a večeři je super. Jídlo bylo skvělé chutné a bylo ho dostatek. Obědy jsou slabší. Příště bych raděj využil polopenze."

- 25.10.2019 -

Jolana P.

(#36832)

"Pobyt byl dárkem manželovi k jeho narozeninám- byli jsme naprosto spokojeni, ubytování bezchybné, stravování vynikající, personál ochotný, procedury příjemné vše umocněno krásnou přírodou a super počasím !"

- 2.10.2019 -

Josef D.

(#35383)

"Velmi příjemné uvítání v recepci, ubytování super, všude čisto a pořádek, strava výborná, velký výběr salátů, příjemný přístup personálu v jídelně , i počasí nám přálo k realizaci výletů v krásném okolí lázní - vřele doporučujeme , maximální spokojenost."

- 11.9.2019 -

zdenek h.

(#32136)

"s pobytem jsme byli velmi spokojeni,rádi přijedeme znovu"

- 4.9.2019 -

ludmila J.

(#31975)

"Nechutné jídlo.Dr.Kubánek je tam k ničemu.Vstupní prohlídka trvá 2 min.Jen se zeptá na léky a operace,to je všechno.Když jsem mu řekla že mám nemocné srdíčko tak mi ironicky odpověděl že srdíčko mají děti,že je mám srdce jak pěst.To je zbytečná návštěva.Chtěly jsme si pobyt prodloužit o dva dny.Jedna slečna nám řekla že není problém a přišla druhá že to nejde,protože jsme přes cestovku.Jinak bylo všechno v pořádku,je tam moc krásně."

- 2.9.2019 -

Vladimír R.

(#34832)

"Pobyt se mi velmi líbil.Nádherná krajina Jeseníků,nádherné počasí. Ještě jednou děkuji za příjemný pobyt. s pozdravem Vladimír Rybka a Zdena Procházková"

- 1.9.2019 -

Zuzana M.

(#35768)

"děkuji vám pěkné ubytování příště přijedu určitě zas moc se mi tam líbílo zuzana mynářová"

- 26.8.2019 -

Miroslava I.

(#36144)

"S pobytem jsme velmi spokojeni. "

- 21.8.2019 -

Viktor K.

(#36347)

"Byli jsme s pobytem spokojeni."

- 15.8.2019 -

Petra O.

(#36154)

"Velmi spokojeni, ubytovani a prostredi fantasticke (areal lazni i okoli). Procedury skvele, jediny problem - po (prvnim) prijezdu je cely system ne zcela pochopitelny, znaceni mist prodcedur v prukazu je ne vzdy jednoznacne. "

- 8.8.2019 -

iveta Š.

(#35130)

"Vše luxusní a v pořádku "

- 30.7.2019 -

Kazimír C.

(#33442)

"Maximální spokojenost."

- 29.7.2019 -

Magdalena Z.

(#34935)

"Pobyt byl krásný, byla jsem velmi spokojena, není na co si stěžovat :-)"

Předchozí1234


';