Lázně Jeseník Hotel Priessnitz

Recenze Lázně Jeseník Hotel Priessnitz

Lázně Jeseník

Lázně Jeseník Hotel Priessnitz - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 81 hodnocení)
(81)

- 13.11.2015 -

Anonym

"Nádherné prostředí,krásný pobyt s duchem pana Priesnitze. Jen takové maličkosti - v jídelně schází možnost dát si vaši lázeňskou vodu, je jen rájec - pokojské asi nepatří k zaměstnancům lázní a je to poznat, schází profesionalita, nesouhlasí účty. ( jsou to ale maličkosti) - naopak naprosto úžasné ,ochotné a profesionální jsou lázeňské, pedikérka, obsluha v jídelně - úžasný mladý muž s výkladem ve Vaší rozhledně Moc děkuji,nabrala jsem sílu a radost. "

- 6.11.2015 -

Anonym

"Pobyt v lázních se nám velmi líbil, děkujeme za panu Machulkovi za ochotu a vstřícné vyřízení našich požadavků Slovákovi"

- 5.11.2015 -

Anonym

"S pobytem v lázních jsme byli velice spokojeni a rádi se tam opět vrátíme. "

- 30.10.2015 -

Anonym

"Byl jsem v lázních Jeseník velmi spokojen max. počet 5 bodů u úrovně ubytování a služeb personálu nedávám proto že vždy je ještě co zlepšovat. Ale byl jsem opravdu moc a moc spokojen. Jen ta kavárna v Priessnitzu by mohla otevírat o hodinu dříve ! Děkuji..."

- 22.9.2015 -

Anonym

"Dobrý den, byla jsem velmi spokojena, především oceňuji jednání a služby pana Libora Stočese ( lazne.travel). Mgr. Staňková"

- 18.9.2015 -

Anonym

"Dobrý den, s vašimi službami jsme byli velmi spokojeni, vše odpovídalo našim představám a rádi vzpomínáme na čas prožitý u vás. Děkujeme."

- 16.9.2015 -

Anonym

" Byli jsme více méně se vším velmi spokojeni. Jedinou připomínku máme k velkým rozdílům v přístupu personálu v jídelně, kdy některá směna byla příjemná, usměvavá a bylo pro ní samozřejmostí starat se hosty. Pracovníci sledovali, zda je vše co má být v jídelně aby nic nechybělo. Jiná směna i přes vícenásobnou prosbu nebyla schopna ani v průběhu půlhodiny zajistit naše požadavky, které byly úplně běžné (např. doplnění scházejících talířů, příborů nebo doplnění jídla a pod). "

- 2.9.2015 -

Anonym

"velká spokojenost"

- 20.7.2015 -

Anonym

"Hotel Priessnitz včetně lázňství byl super.Jen velmi strohé a neosobní jednání ze strany recepce."

- 4.6.2015 -

Anonym

" Byli jsme opravdu spokojeni, ubytování vynikající, procedury neměly chybu. Jsme rádi, že jsme tak blízko nádherných lázní a kouzelné přírody. Doufáme, že si jako důchodci budeme moci tento pobyt ještě zopakovat. Manželé Szabovi. "

- 18.2.2015 -

Anonym

"Lepsi vanocni svatky jsme nezazili. Tesime se na letosni vanoce prozite opet ve vsem zarizeni. Bylo to nadherne jak na ubytovani tak na skvely vyber procedur. O stravovani je dalsi kapitola kde se musi psat jen to nejlepsi.Kucharum a personalu to nejlepsi hodnoceni. Tesime se az si budeme moci objednat letosni vanocni pobyt a p rijedeme s prateli kterym jsme vse vychvalily a chteji jet s nami. S pozdravem Jan Motl pi Míckova pi Zahradkova"

- 16.2.2015 -

Anonym

"maximální spokojenost."

- 1.1.2015 -

Anonym

"Moc se nám líbilo v lázních priessnitz, doufáme, že tyto lázně opět navštívíme. Těšíme se."

- 3.9.2014 -

Anonym

"Při snaze doobjednat si drobnou proceduru, když venku pršelo a nebylo moc možné jít ven, mi bylo sděleno, že se procedury plánují 3 dny dopředu, a jsou vyprodané. Ale my tam byli jen na víkend... U večeře se jako dezert objevili hodně ošklivé banány, úplně zelené a potlučené, docela nechápu proč, vše ostatní bylo hodně dobré, hezky jsme si odpočli a je možné, že se tam ještě někdy podíváme. Děkuji. "

- 13.8.2014 -

Anonym

"Byl to úžasný relaxační pobyt. Nejúžasnější byla kuchyně fakt výborná. Procedury taky bezva. Určitě to někdy zopakuji. Nefotila jsem kupovala pohledy a hodně chodila na turistické výlety za vizitkami do turistického deníčku. S pozdravem Vrabcová Marie"

- 27.7.2014 -

Anonym

"byli jsme velice spokojeni,stravování bylo na velice dobre urovni,velká možnost kombinace jídel ,chutově bylo vynikající,dále se nám líbil balneoprovoz a vycházky do lesa,uvažujeme ,že příští rok přijedeme znovu ."

- 25.7.2014 -

Anonym

"S pobytem jsem byla velmi spokojená."

- 17.6.2014 -

Anonym

"Nebyla jsem u Vás poprvé a i proto jsem si Vás znovu vybrala. Po všech stránkách jsem byla velmi spokojená a přestože jsem měla pokoj ve 4. patře, celý týden jsem chodila pěšky a brala to jako bonus k mému pobytu:-). Tak jako počasí, které bylo na počátek března luxusní a neuvěřitelné. Určitě bych uvítala župan na pokoj k zapůjčení. Jedinou připomínku bych měla k měření, zda by šlo udělat v den příjezdu a odjezdu, ne jen v týdnu. Těším se na příští rok. S pozdravem Magda."

- 17.2.2013 -

Anonym

"Po každém pobytu,který jsme u Vás s manželkou strávily,jsme opouštěly lázně s tím,že se sem opět vrátíme."

- 12.2.2013 -

Anonym

"S ubytováním jsem byla spokojená, služby byly vynikající (lázeňské procedury, stravování...). Jen mi do pokoje 2 x vlétl obří sršeň..., třetí už tam ležel mrtvý. Byla jsem v lázních velmi šťastná a užila jsem si je naplno. A ráda přijedu znovu. Sára Saudková"



';