Horské Lázně Karlova Studánka

Recenze Horské Lázně Karlova Studánka

Lázně Karlova Studánka

Horské Lázně Karlova Studánka - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 176 hodnocení)
(176)

- 3.12.2019 -

František D.

"Ubytování ve dvoulůžkovém pokoji "superior" v domě Bezruč, pokoj čistý, zařízený spíš po vzoru lepší ubytovny, ale dalo se to :-) , stravování formou polopenze, při příjezdu večeře bez možnosti výběru, porce spíš menší, ale jsou to lázně, takže asi dietka. Snídaně řešeny švédskými stoly, bylo z čeho vybírat, takže bez problémů. Personál na recepci, i v jídelně vstřícný."

- 2.12.2019 -

Ladislav A.

" Byl jsem ve vašich lázních v Karlové Studánce poprvé v životě. Celý tento pobyt hodnotím vysoce kladně, se vším jsem byl nadmíru spokojen. O tom svědčí i to, že jsem si ve vašem klientském odděleni objednal 14-ti denní pobyt ve Vlastě v červnu 2020."

- 3.11.2019 -

Petr T.

"Vcelku spokojeni."

- 2.11.2019 -

Iveta Š.

"Dobrý den. S pobytem v lázních jsme byli spokojeni moc, ale nějaké věci by se mohli vylepšit. Zaprvé ohledně úklidu na lázeňském domě Vlasta. Když to porovnám podle dvou let se kvalita úklidu zhoršila. Je poznat, že máte novou paní na úklid. Paní co uklízela sobotu a neděli dělala úklid kvalitně, ale paní co tam je přes týden to fláká. Vím je to těžká práce, ale jelikož mám pod sebou úklidovou četu tak mohu porovnat. Dál by se mohly měnit ručníky častěji, ale to jsou malé věci které by mi krásný pobyt mohli zkazit. Ohledně stravování, by mohli být častěji studené večeře třeba jen salámový talíř a pod. Jinak jsem byla spokojena a už se těším na zchlédání příští rok."

- 1.11.2019 -

Jiří A.

"Pěkné, čisté ubytování, vše v pořádku."

- 25.10.2019 -

Marie J.

"moc se nám tam líbilo,navíc bylo krásné počasí a bylo tam jak v pohádce"

- 25.10.2019 -

Vladimíra H.

"Pobyt jsme si krásně užili. Prostředí nádherné, čisté, odpovídající horským lázním. Ubytování průměrné, jídlo bez chuti, docela malé porce zvlášť pro muže, nenápadité, bufet stále téměř stejný. Personál opravdu ochotný, vstřícný. Relaxační bazén byl úžasný. Procedury super, na 6 nocí mohlo být více procedur. Uvítali bychom více venkovních laviček, lepší koordinovanost informačního systému. Ale i tak jsme si pobyt užili, moc děkujeme. "

- 19.10.2019 -

Iveta K.

"ubytovani zastarale"

- 17.10.2019 -

Marta P.

"Byly jsme spokojeny, děkujeme Vám, Popelková"

- 16.10.2019 -

Václav M.

"Spokojenost maximální úplně nejvíce nás překvapila možnost velkého výběru zeleniny ke každému jídlu, určitě se v budoucnu rozhodneme pobyt zopakovat. "

- 16.8.2019 -

Miloslava H.

"S pobytem jsem byla spokojena, jezdím každý rok."

- 11.7.2019 -

Dagmar E.

"Skvělý relax,moc děkuji. "

- 27.6.2019 -

Ludmila V.

"S pobytem jsme byly velmi spokojeny, ale uvítaly bychom výměnu pobytu v bazénu za perličkovou koupel. Děkujeme a jsme s pozdravem Ludmila a Jiřina Vlkovy"

- 24.6.2019 -

Hana N.

"Víkendový pobyt jsem si užila s kamarádkou, obě jsme byly nadšené úplně ze všeho. Ubytování - ve Vile Vlasta krásné, stravování chutné, procedury, které byly v balíčku úžasné... nestihly jsme bazén... Věříme, že jsme v Karlové Studánce nebyly naposledy. Navrátilová, Janotová"

- 23.6.2019 -

Anežka H.

"Dobře,rádi se vrátíme."

- 22.6.2019 -

Marie M.

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni. Výborné byly procedury i vstupenka na rozhlednu na Pradědu. Jen počasí nám tak úplně nevyšlo, ale zato vy nemůžete. Asi si to někdy zopakujem."

- 22.6.2019 -

Bohumíra K.

"Ubytování výborné, ale chyběla mi v ubytovacím objektu lednice, když ne na pokoji."

- 22.6.2019 -

Milan T.

"Jako vždy, velmi příjemný pobyt. Letos jen dribnost, která ani tak nerozladila nás (manžele Trnkovi), ale podle komentářů jiných hostů většinu ostatních. Je to ovšem záležitost, za kterou nemůže být zodpovědna Vaše cestovní kancelář. V průběhu našeho pobytu se v K. Studánce konalo nějaké tematické cvičení studentů zdravotnockých škol. A strávníkům bylo oznámeno, že jednotná večeře se podává v Letních lázních, výběr žádný, mnozí pacienti s poukazem na láze%ňskou léčbu dostali údajně místo večeře studený balíček. Večeře nán ze zdravotních důvodů nevyhovovala, ale obešli jsme se bez ní bez zloby. Jiní však považovali uvedenou skutečnost za porušení smluvních podmínek. Tak to snad jako jediný kaz na jinak bezchybném pobytu."

- 21.6.2019 -

Jan M.

"Pobyt byl zabezpečen podle objednávky.Dárkový poukaz na slevy v letních lázních byl chyták pro neznalé,protože se vlastně o žádné slevy téměř nejednalo a sloužil jen k nalákání k návštěvě uvedené cukrárny."

- 21.6.2019 -

Michal Č.

"velmi"

Předchozí1234...


';