Horské Lázně Karlova Studánka

Recenze Horské Lázně Karlova Studánka

Lázně Karlova Studánka

Horské Lázně Karlova Studánka - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 177 hodnocení)
(177)

- 24.7.2017 -

Milada P.

"možnost nabídky dalších procedur, možnost polopenze a zrušení návštěvy v solné jeskyni vstřícný přístup personálu "

Odpověď:
Dobrý den,
děkujeme za Vaše hodnocení a těšíme se na další Vaši návštěvu.
Scholzová Dana
ÚOP_Horské lázně Karlova Studánka
- 23.7.2017 -

Ludmila F.

"UBYTOVÁNÍ,PROCEDURY A OCHOTA PERSONÁLU BYLA VÝBORNÁ.STRAVOVÁNÍ NEMOHU OHODNOTIT Z MÉHO HLEDISKA, JELIKOŽ NEBYLA VOLNÁ KAPACITA A TAK BYLA STRAVA V RESTAURACI V LÁZNĚ."

Odpověď:
Dobrý den,
děkujeme za zpětnou vazbu Vašeho pobytu a v budoucnu Vás opět rádi přivítáme.
- 21.7.2017 -

Josef H.

"S pobytem jsme byli spokojeni, méně však s organizací v jídelně, arogancí dozorčí jídelny, absence tekutin při večeři a podávání večerní stravy v jednom talíři! Pokud budete mít zájem o upřesnění-ozvěte se."

- 6.7.2017 -

Renata P.

"během pobytu byli všichni ochotní a vše fungovalo"

Odpověď:
Vážený pane, Prokopec.
děkujeme za Vaše vyjádření, spokojený klient je nejlepší reklama.
V budoucnu Vás opět rádi přivítáme.
S přáním hezkých dní,.
Scholzová Dana
Úsek obchodně provozní - Horské lázně Karlova Studánka
- 22.6.2017 -

Miroslav Z.

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni, pouze cena je pro důchodce velmi vysoká."

- 14.5.2017 -

Libuše P.

"Ano, načerpala jsem nové síly psychické i fyzické. Jediným problémem bylo docílit užití solné jeskyně. Rekreačním hostům neumožňují přístup, přestože ho mají v balíčku uveden a zaplacen. Jedná se u nové změny v provozu lázní, které musíte vzít na vědomí a patrně tuto procedúru nenabízet a nahradit ji jinou."

Odpověď:
Vážená paní, Pfanty.
Děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste díky pobytu načerpala nové síly a odpočinula jste si. Také připomínky, jsou pro nás přínosem.
Ohledně solné jeskyně, se jedná o zkušební provoz bazénového komplexu v novém provozu. Bohužel, nedopadlo, jak bychom si přáli. Nyní je již v jednání změna, aby byla solná jeskyně opět samostatná procedura a tímto hlavně spokojenost klientů.
Pokud bychom nezkusili, tak bychom nepoznali. Děkujeme za pochopení a rádi Vás v Karlově Studánce opět přivítáme.
S přáním hezkých dní,
Dana Scholzová
Horské lázně Karlova Studánka
Úsek obchodně provozní
- 3.5.2017 -

Jiří J.

"Byl jsem velmi spokojen."

Odpověď:
Vážený pane, Janovský.
Děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že pobyt byl k Vaši spokojenosti.
Spokojený klient je nejlepší reklama :-)
S přáním hezkých dní,
Dana Scholzová
Horské lázně Karlova Studánka
Úsek obchodně provozní
- 3.5.2017 -

Jozefina Č.

"byli jsme velice spokojeni, užili jsme si to"

Odpověď:
Vážený pane, Čamek.
Děkujeme za Vaše hodnocení a v budoucnu Vás opět rádi přivítáme.
Personál HLKS.
- 2.5.2017 -

Šárka S.

"S pobytem jsme byli velmi spokojeni, překrásné prostředí, velmi hezké ubytováni ve vile Vlasta. Trošku jsem byla zklamána stravováním, zažila jsem kdysi daleko bohatší snídaně, tentokrát mi přišel výběr pečiva i jídla velmi chudý. Také bych ve voucheru přivítala větší nabídku procedur i za cenu toho, že by byl poukaz dražší. Posléze se už dost těžce objednávají třeba masáže a další procedury, většinou nebyla volná místa."

Odpověď:
Vážená paní, Langrová.
Děkujeme za Vaše hodnocení , jsme rádi, že pobyt byl k Vaši spokojenosti.
Také připomínky, jsou pro nás přínosem.
V budoucnu Vás opět rádi přívítáme.
S přáním hezkých dní,
Dana Scholzová
Horské lázně Karlova Studánka
Úsek obchodně provozní
- 5.3.2017 -

Ivo B.

"Dobrý den, byly jsme zklamáni formou ubytování, jelikož uspořádání pokoje bylo ve stylu byznys a ne jak bylo naše přání v objednávce manželská postel (spojené dvojlůžku). Příplatek v hodnotě 400, Kč pokoj superior byl ve varné konvici " tento nadstandart jsme však ani nevyužily ". Ubytování nás velice zklamalo. Březinovi. "

Odpověď:
Vážená paní, Březinová.
Děkujeme za Vaše hodnocení a připomínky, které jsou pro nás přínosem.
V budoucnu Vás opět rádi přivítáme.
S přáním hezkých dní,
Dana Scholzová
Horské lázně Karlova Studánka
Úsek obchodně provozní
- 28.2.2017 -

Anonym

"Bez komentáře"

- 25.2.2017 -

Anonym

"Ubytování vila Vlasta bez připomínek, personál ochotný byli jsme spokojeni. Byli jsme v Ks již pošesté zatím nejlepší. Stravování spokojenost."

- 3.1.2017 -

Anonym

"Pobyt v lázních byl perfektní,bohužel jídlo po dobu pobytu bylo slabší, naopak silvestrovský raut byl úžasný. Služby a personál v lázních vynikající."

- 14.12.2016 -

Anonym

"Nezdá se mi adekvátní.abych jako ubytovana platila 50,-kč za den parkovani a už vůbec vzhledem k tomu.ze u LD Bezruc je celkem 5 parkovacích mist a celý pobyt jsem parkovala na centrálním parkovišti cca 600m od ubytování"

- 19.11.2016 -

Anonym

"Vybranou rekreaci jsem si užila. Byly to krásně prožité dny v nádherném prostředí. Lidé kolem ubytování a služeb byly úžasní. Děkuji"

- 9.11.2016 -

Anonym

"Byli jsme moc spokojeni s Vaší nabídkou a pěkným prostředím v Karlové Studánce.Chceme tímto poděkovat manželé Musiolkovi."

- 27.9.2016 -

Anonym

"Dobrý den, v době svého pobytu na přelomu července a srpna v KS jsem nebyla spokojená s ubytováním v LD Bezruč. Pokoj v přízemí byl velmi studený. Při příchodu z venku, kde bylo kolem 25 stupňů, to bylo jako když vcházíte do sklepa, studeno a vlhko. Ručníky vůbec do rána neuschly, ale ani přes den. Za takovou spoustu peněz, které jsem zaplatila za svůj pobyt, jsem očekávala lepší ubytování. V nejbližších letech se do KS určitě nepodívám, zkusím si na astma najít jiné lázně. Velmi mě to mrzí, byla jsem v KS již počtvrté, ale asi naposledy. Se stravou a s procedurami jsem byla spokojená."

- 31.5.2016 -

Anonym

"V Karlově Studánce jsme byli velice spokojeni. Jak s ubytováním a stravou, tak i s možností využít masáže, místní bazén, cukrárny a hospůdky. Vše je blízko a v okolí je krásná příroda s upravenými lesními cestami. Rádi bychom se tam vrátili."

- 30.5.2016 -

Anonym

"velice spokojeni"

- 23.2.2016 -

Anonym

"Pobzt se nám líbil určitě si to za rok zopakujem Jediné negativum -poplatek za parkování Pěkný den Horákovi "



';