Horské Lázně Karlova Studánka

Recenze Horské Lázně Karlova Studánka

Lázně Karlova Studánka

Horské Lázně Karlova Studánka - Recenze

Uživatelské recenze a hodnocení


Recenze

4Skvělé (Založeno na 177 hodnocení)
(177)

- 21.6.2019 -

Michal Č.

"velmi"

- 10.4.2019 -

Jaromír B.

"Příjemně strávený víkend"

- 10.4.2019 -

Karla D.

"Hodnoceno vše 4hvězdičkami(vždy je možno vše ještě vylepšit),ale v podstatě velká spokojenost."

- 8.4.2019 -

Blanka H.

"To považuju za zbytečné , protože k tomu, jak jsem byla spokojená s pobytem, jsem se již vyjádřila pomocí hvězdiček."

- 14.3.2019 -

Miloslav H.

"Dobrý pobyt"

- 14.3.2019 -

Paní P.

"Krásná příroda. Pro některé asi málo společenského vyžití. Pro milovníky zimních sportů dobrý. "

- 10.12.2018 -

Alois K.

"S pobytem jsem byl velmi spokojen."

- 7.12.2018 -

Daniela L.

"Pokoj vhodný pro studenty.Příště budeme požadovat manželskou postel,ta chyběla. Jídlo,večeře byla pro žáka první třídy ."

- 4.12.2018 -

Jindřiška P.

"byli jme velmi spokojeni."

- 11.11.2018 -

Iveta Š.

"Pobyt, procedůrym strava vztřícnost personálu i sestřiček stoprocentní. Ubytování na Vlastě skvělé, akorád chyběla síť WiFi, v době internetu docela podstatná věc."

- 11.11.2018 -

Iveta š.

"pobyt, ubytování i strava byla stoprocentní, Akorát v ubytovně Vlasta chybí WIFI síť. Myslím, že v dnešní době počítačů dost podstatná věc"

- 1.11.2018 -

Jana J.

"Pobyt byl velice příjemný,krásné prostředí v nádherné přírodě Jeseníků.Spokojenost s personálem,kuchařům dávám velkou jedničku."

- 31.10.2018 -

Milan K.

"moc se nám tam líbilo"

Odpověď:
Dobrý den paní Kočárová.
Děkujeme za Vaše vyjádření a jsme rádi, že pobyt byl k Vaši spokojenosti.
V budoucnu Vás opět rádi přivítáme.
Hezké dny přejí zaměstnanci HLKS
- 24.9.2018 -

Milan T.

"Velká spokojenost! Sice vždy něco málo do stoprocentní kvality chybělo, ale jednalo se vždy o důsledek daného stavu, který nemůže napravit pouze personál, pouze kuchyně nebo pouze možnosti vybavení lázeňského domu - to lze řešit jen v součinnosti všech a to je zase otázka financí, kompetencí, atd. Za daného stavu bylo , myslíme si, odvedeno od pracovníků lázní maximum možného."

- 13.9.2018 -

Vlasta N.

"Mnohokrát děkujeme,byl to moc hezký pobyt v klidu,všude perfektně naklizeno a čistota."

- 16.8.2018 -

Miloslava H.

"s pobytem spokojena"

- 8.8.2018 -

Miroslav K.

"S pobytem jsme byli spokojeni. Jediné mínus byl velký provoz přes Karlovu Studánku zřejmě vlivem objížďky , což poměrně znepříjemňovalo pobyt na pokoji. "

- 1.8.2018 -

Marie V.

"Bylo to velmi dobré ,byli jsme spokojeni."

- 26.7.2018 -

Vlasta S.

"Ubytování bylo velmi příjemné, čisté, byli jsme ubytováni ve vile Vlasta. Personál byl příjemný, jenom u stravování v Libuši jsme si občas připadali jako před 25 lety, jako bychom nebyli hosté, ale někdo, kdo tam otravuje. Jinak se nám pobyt velmi líbil. V.Stankovová"

- 20.7.2018 -

Libor K.

"S pobytem jsem byla velmi spokojena, protože Karlova Studánka je kouzelné místo s nádhernou krajinou.Krásně jsem si zde odpočinula.K čemu bych měla výhrady, je ohledně ubytování, starší nábytek a vybavení pokojů a hlavně chybějící připojení wi-fi. Jinak jídlo super, moc mi chutnalo.Do Karlovy Studánky se určitě zase někdy vrátím."



';